- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Öyle bi şey var mı acaba gerçekten, ben de daha yeni çekildim, klomeni de 2. deneyişimiz, aşılama mı istesem ben de dr'dan acabaSelam kizlar bu ay rahim filmi cekilicem.sonrasinda doktor 2 ay ara dedi.ben zaten artik klomen falan kullanmadan kendi galine birakiyim diyordum.ama bircok sitede rahim filminin cekildigi ay yapilan aşılamanin tutma ihtimalinin cok cok yüksek oldugu yaziyor.kafam allak bullak oldu bir yanim bırak diyor diger yanim 1 kere aşılama dene diyor.
Ama benim regle yarın 6 gün kalıyo canım. Valla ben daha test yapmadım şimdilik yapmayı da düşünmüyorum sabredebildiğim kadar tabi
Bana hsg'den sonra antibiyotik fln demedi dr canım, neden acaba, umarım sorun olmaz. Klomen kullanıyorum şuan.Doktor kabul etmedi illa ara dedi.sonra ancak igneyle tedavi sonrasi diyor.benimde kafama su takildi reglinin 3.günü klomene veya igneye basliyor.hsg reg li bittikten sonra yapiliyor klomen veya igne bitmis oluyor.doktor hsg sonrasi antibiyotik falan aldirdi baska ilaclarda var.necbur kullanilmasi gerekiyormuş.bu ilaclar hamilelik olsada zarar verirmi acaba.amannnn kafam allak bullak oldu.hsg +igne+asilama 2500tl tutuyor.olucaksa tek seferde olsun istiyorum.doktor pek rahat 2.3.aşılama falan konusuyir.bana regl olunca ara randevu veriyim dedi.bu fiyatlari ben santrali arayip ögrendim.az para degilki olan var olnayan var .insan bir sorar ben sana bunlari bullari yaptircan bukadar tutar diye.insanda hastaneye hazirlikli gider.
Öyle bi şey var mı acaba gerçekten, ben de daha yeni çekildim, klomeni de 2. deneyişimiz, aşılama mı istesem ben de dr'dan acaba
Bana hsg'den sonra antibiyotik fln demedi dr canım, neden acaba, umarım sorun olmaz. Klomen kullanıyorum şuan.
Evet antibiyotik kullanılıyomuş canım hsg den sonra. Ama sonra hamile kalan da çok oluyo bilemedim. Doktorlar aldığı paraya bakar şekerim. Bi kez aşılama kesin dene bence, sonra 2.yi düşünür müsün bilmiyorum tabi ama sen şansını dene canımDoktor kabul etmedi illa ara dedi.sonra ancak igneyle tedavi sonrasi diyor.benimde kafama su takildi reglinin 3.günü klomene veya igneye basliyor.hsg reg li bittikten sonra yapiliyor klomen veya igne bitmis oluyor.doktor hsg sonrasi antibiyotik falan aldirdi baska ilaclarda var.necbur kullanilmasi gerekiyormuş.bu ilaclar hamilelik olsada zarar verirmi acaba.amannnn kafam allak bullak oldu.hsg +igne+asilama 2500tl tutuyor.olucaksa tek seferde olsun istiyorum.doktor pek rahat 2.3.aşılama falan konusuyir.bana regl olunca ara randevu veriyim dedi.bu fiyatlari ben santrali arayip ögrendim.az para degilki olan var olnayan var .insan bir sorar ben sana bunlari bullari yaptircan bukadar tutar diye.insanda hastaneye hazirlikli gider.
Aynen kuzum ya zaten ben adet olunca daha az üzülüyorum önden belirti veriyo hazırlıklı oluyorum. Negatifi görmek öyle değil ama pat diye çarpıyo insanın yüzüne. Sonra zırıl zırıl ağla dur artıkBencede canim acele etme.testi erken yapinca pozitif çıksa acaba ignenin etkisimi diye düsünceksin negatif ciksa erkenmi oldu gec döllenmemi diye kafan karisip moralin bozulacak.
14. Gün belli oluyo ama kuzum doktor öyle dediAma benim regle yarın 6 gün kalıyo canım. Valla ben daha test yapmadım şimdilik yapmayı da düşünmüyorum sabredebildiğim kadar tabi
Aynen kuzum ya zaten ben adet olunca daha az üzülüyorum önden belirti veriyo hazırlıklı oluyorum. Negatifi görmek öyle değil ama pat diye çarpıyo insanın yüzüne. Sonra zırıl zırıl ağla dur artık
Adet oldnmu cnmSelam kizlar bu ay rahim filmi cekilicem.sonrasinda doktor 2 ay ara dedi.ben zaten artik klomen falan kullanmadan kendi galine birakiyim diyordum.ama bircok sitede rahim filminin cekildigi ay yapilan aşılamanin tutma ihtimalinin cok cok yüksek oldugu yaziyor.kafam allak bullak oldu bir yanim bırak diyor diger yanim 1 kere aşılama dene diyor.
Evet 14.gün varsa büyük ihtimalle çıkar kuzum ama dayanmaya çalışcam bakalım. Şimdi bi şey diyemiyorum, inşallah dayanırım :)14. Gün belli oluyo ama kuzum doktor öyle dedi
Ay amiiinnn canımın içi amiin inşallah. Hepimizin yüzü artık bir an önce gülsün ya bitsin bu süreçBu ay yüzün gülsün canim insallahhhhh
Bu ara olayina doktorun neden bu kadar takildi ki agir bi tedavi uygulanmadi sonucta canim. Bnce kesnlkle bi kere snasini asilamada dene. O bilgilerede cok kulak asma. Benim gecen ay filmle birlkte catlatma ignesi klomen oldu olmadi. Filmden sora bu 2. Aydi asilama yine olmadi. Olmaynca olmuyo. Isyerndede arkads var film cktireli aylr oldu olmadi ignede oluyo. Ama bencede sen ihmal etme takpte kal hatta asilama yapsnSelam kizlar bu ay rahim filmi cekilicem.sonrasinda doktor 2 ay ara dedi.ben zaten artik klomen falan kullanmadan kendi galine birakiyim diyordum.ama bircok sitede rahim filminin cekildigi ay yapilan aşılamanin tutma ihtimalinin cok cok yüksek oldugu yaziyor.kafam allak bullak oldu bir yanim bırak diyor diger yanim 1 kere aşılama dene diyor.
3 muDoktor kabul etmedi illa ara dedi.sonra ancak igneyle tedavi sonrasi diyor.benimde kafama su takildi reglinin 3.günü klomene veya igneye basliyor.hsg reg li bittikten sonra yapiliyor klomen veya igne bitmis oluyor.doktor hsg sonrasi antibiyotik falan aldirdi baska ilaclarda var.necbur kullanilmasi gerekiyormuş.bu ilaclar hamilelik olsada zarar verirmi acaba.amannnn kafam allak bullak oldu.hsg +igne+asilama 2500tl tutuyor.olucaksa tek seferde olsun istiyorum.doktor pek rahat 2.3.aşılama falan konusuyir.bana regl olunca ara randevu veriyim dedi.bu fiyatlari ben santrali arayip ögrendim.az para degilki olan var olnayan var .insan bir sorar ben sana bunlari bullari yaptircan bukadar tutar diye.insanda hastaneye hazirlikli gider.
Aynı yaştayız canım, ben bir yıllık evliyim, 10 aydır da bebek istiyoruz. Klomene cevap verdi vücudum evet ama 3 yumurtam geliştiği ve çatladığı halde döllenme olmadı. Eşimin sperm tahlili de istenen seviyede değilmiş, kötü değil ama yeterli de değil. O yüzden kararsız kaldık açıkçası. Pko görünümü bende de var ama adetlerim düzenli, senin nasıl?Ben 3 kez klomen denedim 1.sinde yumurtalar cok büyüdü tutmadi.2.sibde nirmal büyüdü tutmadi.3.sünde hic büyümedi.yaşta 34 olunca birde pko var aşılama dedi.yasin cok degilse ve vucudun klomene cevap veriyirsa bence bir kac ay daha dene
Hehe ins ya zor dayanmak gercekten zmaan daraldikca daha da sabirsizlaniyo insan:))Evet 14.gün varsa büyük ihtimalle çıkar kuzum ama dayanmaya çalışcam bakalım. Şimdi bi şey diyemiyorum, inşallah dayanırım :)
Aynı yaştayız canım, ben bir yıllık evliyim, 10 aydır da bebek istiyoruz. Klomene cevap verdi vücudum evet ama 3 yumurtam geliştiği ve çatladığı halde döllenme olmadı. Eşimin sperm tahlili de istenen seviyede değilmiş, kötü değil ama yeterli de değil. O yüzden kararsız kaldık açıkçası. Pko görünümü bende de var ama adetlerim düzenli, senin nasıl?
Bu ara olayina doktorun neden bu kadar takildi ki agir bi tedavi uygulanmadi sonucta canim. Bnce kesnlkle bi kere snasini asilamada dene. O bilgilerede cok kulak asma. Benim gecen ay filmle birlkte catlatma ignesi klomen oldu olmadi. Filmden sora bu 2. Aydi asilama yine olmadi. Olmaynca olmuyo. Isyerndede arkads var film cktireli aylr oldu olmadi ignede oluyo. Ama bencede sen ihmal etme takpte kal hatta asilama yapsn
Ad
Adet oldnmu cnm
Doktor bir ilaç önermiş onu alacağız, keçiboynuzu da düşünüyorum. Eşin mutlaka tahlil yaptırsın canım benim arkadaşımın eşinin bu tahlil sonrası anlaşıldı ki sperm sayısı çok çok düşükmüş, o yüzden hamile kalamıyormuş kız 2 yıldır.Ben hic duzenli regl olamadim.esine keciboynuzu özü yedir baya faydasi oluyormus ben birde e vitamini aldim. benim esime hic test yapilmadi.bende yaptirmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?