Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle bi şey var mı acaba gerçekten, ben de daha yeni çekildim, klomeni de 2. deneyişimiz, aşılama mı istesem ben de dr'dan acaba

Ama benim regle yarın 6 gün kalıyo canım. Valla ben daha test yapmadım şimdilik yapmayı da düşünmüyorum sabredebildiğim kadar tabi

Bencede canim acele etme.testi erken yapinca pozitif çıksa acaba ignenin etkisimi diye düsünceksin negatif ciksa erkenmi oldu gec döllenmemi diye kafan karisip moralin bozulacak.

Bana hsg'den sonra antibiyotik fln demedi dr canım, neden acaba, umarım sorun olmaz. Klomen kullanıyorum şuan.

Öyle bi şey var mı acaba gerçekten, ben de daha yeni çekildim, klomeni de 2. deneyişimiz, aşılama mı istesem ben de dr'dan acaba

Ben 3 kez klomen denedim 1.sinde yumurtalar cok büyüdü tutmadi.2.sibde nirmal büyüdü tutmadi.3.sünde hic büyümedi.yaşta 34 olunca birde pko var aşılama dedi.yasin cok degilse ve vucudun klomene cevap veriyirsa bence bir kac ay daha dene

Bana hsg'den sonra antibiyotik fln demedi dr canım, neden acaba, umarım sorun olmaz. Klomen kullanıyorum şuan.

Operasyon gibi gozüktügünden koca bir kutu antibiyotik verdi neolur ne olmaz diye.enfeksiyona karsı sanirim

Evet antibiyotik kullanılıyomuş canım hsg den sonra. Ama sonra hamile kalan da çok oluyo bilemedim. Doktorlar aldığı paraya bakar şekerim. Bi kez aşılama kesin dene bence, sonra 2.yi düşünür müsün bilmiyorum tabi ama sen şansını dene canım

Bencede canim acele etme.testi erken yapinca pozitif çıksa acaba ignenin etkisimi diye düsünceksin negatif ciksa erkenmi oldu gec döllenmemi diye kafan karisip moralin bozulacak.
Aynen kuzum ya zaten ben adet olunca daha az üzülüyorum önden belirti veriyo hazırlıklı oluyorum. Negatifi görmek öyle değil ama pat diye çarpıyo insanın yüzüne. Sonra zırıl zırıl ağla dur artık

Bu ay yüzün gülsün canim insallahhhhh

Ad
Adet oldnmu cnm

Bu ara olayina doktorun neden bu kadar takildi ki agir bi tedavi uygulanmadi sonucta canim. Bnce kesnlkle bi kere snasini asilamada dene. O bilgilerede cok kulak asma. Benim gecen ay filmle birlkte catlatma ignesi klomen oldu olmadi. Filmden sora bu 2. Aydi asilama yine olmadi. Olmaynca olmuyo. Isyerndede arkads var film cktireli aylr oldu olmadi ignede oluyo. Ama bencede sen ihmal etme takpte kal hatta asilama yapsn

3 mu rahatlar ya oh neguzel. Haklisin kuzum vala. Keske bunlara hic gerek kalmasa da hamis olsan:))

Aynı yaştayız canım, ben bir yıllık evliyim, 10 aydır da bebek istiyoruz. Klomene cevap verdi vücudum evet ama 3 yumurtam geliştiği ve çatladığı halde döllenme olmadı. Eşimin sperm tahlili de istenen seviyede değilmiş, kötü değil ama yeterli de değil. O yüzden kararsız kaldık açıkçası. Pko görünümü bende de var ama adetlerim düzenli, senin nasıl?

Ben hic duzenli regl olamadim.esine keciboynuzu özü yedir baya faydasi oluyormus ben birde e vitamini aldim. benim esime hic test yapilmadi.bende yaptirmak istiyorum.

Regl olunca tekrar konusucam canim

Ben hic duzenli regl olamadim.esine keciboynuzu özü yedir baya faydasi oluyormus ben birde e vitamini aldim. benim esime hic test yapilmadi.bende yaptirmak istiyorum.
Doktor bir ilaç önermiş onu alacağız, keçiboynuzu da düşünüyorum. Eşin mutlaka tahlil yaptırsın canım benim arkadaşımın eşinin bu tahlil sonrası anlaşıldı ki sperm sayısı çok çok düşükmüş, o yüzden hamile kalamıyormuş kız 2 yıldır.
Aklıma takılan bir şey daha var, ben adetin hemen bitiminde rahim filmi çekildim ama klomene de başlamıştım aynı anda. Bazı doktorlar hsg çekildiği ay korunma öneriyormuş, yumurtalar radyasyon aldığı için. Kafam karıştı bu konuda gerçekten. Kime güçleneceğimi şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…