- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
canım yaa Allah razı olsun inşallah öyledir hepimizin deKuzum çok belirginse bence iğne etkisi olması mümkün değil. Ayrıca çizgi sonradan bile çıksa sonradan gören herkes hamile çıkıyo. Bence sende var bi şeyler hadi hayırlısı :)
evet tatlım 13 oldum bugün13. Gün degilmi bugün senin
Kabızlık ve gaz sıkıntısı çekiyormusunuzevet tatlım 13 oldum bugün
Kuzum kan versene niye bekliyim ayy heyecan yaptm simdievet tatlım 13 oldum bugün
Sen moralini bozup döngünü etkileme canım. Boşver gelsin adet yeni bi dönem her şey daha güzel olurdün verdiğim testlerin sonucu çıkmış canım bugun baktım değer 0,26 benım pek umut yok yanı.bat bugun buyuk ıhtımal adet olucam öyle gözüküyor
Kuzum 10.11. Gün en geç gidiyor vücuttan iğne etkisi bugün ben yapınca aticam buraya iyice belirginliggi gitmişse bitiyor demektir 14. Gün genelde adet olunur ben diğer aylarda klomen kullandı 2 ay ve tam 14. Gün-de en geç 15. Gün-de regl olmuştum kuzum zaten adetin 14. Gün iğne vuruluyor kimi 15 te ben adetin 15. Gün yumurtladım iğne vuruldum 14 gün sonra 29 39 gün oluyor tam ay i güne denk geliyor kuzu.m doktorum ignegununden say 14. Gün gel dedi bakcaz kanda gebelik varmi diye
canım aslında çok korkuyorum ben negatif çıkmasına cesaretim yok hiçKuzum kan versene niye bekliyim ayy heyecan yaptm simdi
canım aslında çok korkuyorum ben negatif çıkmasına cesaretim yok hiç
Amin rabbim hayırlı evlat versin dileklerimizi kabul etsin inşallah
Evet var kilom canm hayır hicbir doktor demedi 3 doktor degistrdm demediler hormonlarım düzgün ama sorun cikmadiCanim seninde kilo problemin vardi galiba doktor hamile kalmaya engel dedimi.mevcut kilodan bir 8 10 kili veribce rahimde bebek daha kolay tutunuyor dedi benim doktorum.
Bencede kan ver ne gorursen gir için rahatlasın hiç değilse kuzumcanım aslında çok korkuyorum ben negatif çıkmasına cesaretim yok hiç
Evet var kilom canm hayır hicbir doktor demedi 3 doktor degistrdm demediler hormonlarım düzgün ama sorun cikmadi
Yok ya bana demediler kilom 96 97 arasindayim 106 idim ama verdim zar zor ki ben ilk kızımda 78 oğluma 86 küçük kızıma 92 kilo ile hamile kalmıştı. M neden bukadar sorun haline getiriyolar anlamadimBenim gittigim 3 doktorda kilo kilo kilo diyorlar.dogum kilolarimi verememistim 10kg verdim yetmez dedi.ara verdigimiz 2 3 ayda 10kg daha ver dedi.
Evet iğne etkisi kuzumtesti bi de albi ile yaptım yine çizgi var ama aşırı silik, gitgide azalıyor herhalde iğne etkisi
Evet iğne etkisi kuzum
Hemde nasıl kuzum vak bende yaptım az önce iğne etkisi bitti gibi çok şok silik cikiyorevet aynen ama yine de gelişimi daha doğrusu bitişi izlemek güzel olacak hahah canım çiftçizgi o kadar da güzel ki
Hemde nasıl kuzum vak bende yaptım az önce iğne etkisi bitti gibi çok şok silik cikiyorEki Görüntüle 2196687
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?