• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gebelik testi sipari edicektim vazgectim ilkinde dakka basi test yapiyodum sonra çok üzüldüm bunda beklicem 13. 14. Gunde yapicam testi insallah sabrin sonu selamet olur :) biliyorum test alsam igne etkisi bile olsa yapasim geliyo

Ben gebelik testi sipari edicektim vazgectim ilkinde dakka basi test yapiyodum sonra çok üzüldüm bunda beklicem 13. 14. Gunde yapicam testi insallah sabrin sonu selamet olur :) biliyorum test alsam igne etkisi bile olsa yapasim geliyo
İşte ben de sabrımın son noktasına kadar dayanmak istiyorum bakalım ne kadar sürcek :)

El altinda olinca oyle oluyo ya nedense bende az once yaptim kalknca negatifi bile bile:) ins oyle olur guzel haberi alirdn canim:)

El altinda olinca oyle oluyo ya nedense bende az once yaptim kalknca negatifi bile bile:) ins oyle olur guzel haberi alirdn canim:)

Günaydin canimmm negatifmi cikti.üzülme canim.bende yumurtalarimin büyümedigini doktorun inkansiz dedigi halde test yaptim negatifi görüp kendimi üzmek için.bu ay tutmadiysa 2.aşılama daha yüksek ihtimal oluyomus en azindan 1 tanede olsa yumurtan gelisiyor

Günaydin canimmm negatifmi cikti.üzülme canim.bende yumurtalarimin büyümedigini doktorun inkansiz dedigi halde test yaptim negatifi görüp kendimi üzmek için.bu ay tutmadiysa 2.aşılama daha yüksek ihtimal oluyomus en azindan 1 tanede olsa yumurtan gelisiyor
Gunaudin kuzum buna ragmen kan vecem bugun bi umut:) adetim de gelmeliydi gecikince sinir oluyorm. Gercektn uzuldum insam saha cok umut ediyo asilama olunca:( bidahaki ay olur ins igne tedavisi isticem ihtimal artsin yoksa da cook para gidecek benden. Artik 2 asilamanin olumsz olmasi yetiyoms onceden 3 mus sayi tupe gecmk icin smdi 2 olms sigortalardada sart olark

Bana korun falan demedi.sadece hsg sonrasi kendiliginden gebe kalinabiliyor.eger 2 ay kendiliginden olmazsa igneli tedavite gecelim dedi.ilk defa senden duydum
Banada 3 ay sonra hamile olarak gel yanıma insallah demişti ama üzerinden 1 dene geçti hatta eylül ekim sayarsak 1 sene 2 ay geçti usg nin üstünden tık yok insallah olmuştur bu ay

Kızlarrr günaydın nasilsnz:) bugün ben dün gece müthiş kasik ağrısı alt karin batmasi yaşadım ya inşalalh dedim bebeğim ordasindir ahhh ahh rüyamda eski evdeki komşumuz bana bebek elbiseleri getiriyor erkek bebek elbiseleri bende ona koyuyorum hediye boş gitmesin diye inşalalh gerçeğini yasarım kızlar bugün 10.Gün çift sayılara ciktik şükür dualarımız karşılıksız kalmasin insallah sizlerde ne var ne yok

Banada 3 ay sonra hamile olarak gel yanıma insallah demişti ama üzerinden 1 dene geçti hatta eylül ekim sayarsak 1 sene 2 ay geçti usg nin üstünden tık yok insallah olmuştur bu ay

Bende bütün forumlari okudum hsg sonrasi hemen hamile kalan sadece bir kisiye rastladim.oyuzden bende pko da oldugundan hsg yapildi diye tutacagi konusunda umidim zaten yok.aşılamayla belki

Bende bütün forumlari okudum hsg sonrasi hemen hamile kalan sadece bir kisiye rastladim.oyuzden bende pko da oldugundan hsg yapildi diye tutacagi konusunda umidim zaten yok.aşılamayla belki
Asilama ile tutar inşalalh şans var balim ya pko ne demek hani bende de vardır diyor çevrem kilolusun diyorlar ama okadar doktora gittim yok dediler sadece yumurtlamam yava s biraz ilkindede öyleydi zaten bide tutturamıyorum ben günleri ondan canım seninde 2. Çocuk benimde nasip olursa 4. Olcak rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşalalh bende sen gibi oğluma kardeş istiyorum ha var kardeşleri ama onlar oyun oynarken oğlum hep tek kalıyor rabbim diyorum el açıyorum gör oğlumu sakın yanlış anlama diyorum evlat ayrımı yapmak ne haddime verdiğin her meyveye yerden göğe bin şükür ama oğlumda sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip et onunda hayalleri var gerçek olsun diyorum kendime gelince evim bebek sesi ile senlensin istiyorum ustum başım süt koksun geceleri uyanayım bebegini koklaya koklaya emzireyim rabbi. Sen nasip et hele babası gözüme bakıyor hamile müjdesi vercem diye kayinvalidem hergun elleri havada dua ediyor oğlumun birgün bir hareketi vardı ardından öyle agladimki anlatamam eşimin dayisininn gelini gelmişti bize 3 aylık bebeği var ama tosun gibi erkek masalalh annesi bana bıraktı okula gitti bende baktin yarı. Saatliğine oğlum bahçede oynuyordu geldi2kapiyi bebek kucağında açtım okadar sevkndiki anlatamam ya güldü öptü döndü ellerini havaya açtı allahın nolur banada böyle bir tane kardeş ver allah'ım nolur benimde böyle kardeşim olsn dedi gerisini sen düşün artık içimi boşaltmak istedim bian kafani şişirdiysem affola canisiiii

Sizde mi bu ay hag çektirdiniz? Bende Eylül 20de çektirdim de rwglimi bekliyorum döngünün 25 26ydı bugün 27.günüm hl gelmedi..

Ay kuzum sen hala adet olmadin mi :) ins pizitifi gorursun ya bnde yarin yaotirixam
yok canım olmadım inşaalh olmam bebiş vardır :)
ınstagramda bir sayfa var gebeannebebek diye orada biri bir paylaşım yapmış adetten 6 gün önce diyor değerim 0,267 çıktı
doktor gebe degılsın falan dedı bı suru ılac verdı sen bu hormonlarla gebe kalamazsın falan dedı.adetım 2 gün gectı test yaptım demıs 3 tane ıdrar testı 3üde pozıtıf.inşallah bu bizede umut olur canım.

Sizde mi bu ay hag çektirdiniz? Bende Eylül 20de çektirdim de rwglimi bekliyorum döngünün 25 26ydı bugün 27.günüm hl gelmedi..

Ben daha cekilmedim regli olmayi bekliyorum bat 11 ekim regl sonrasi cekiliyor dedi doktor.insallah gebedindirde bana umut olur

Back
X