- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.901
Canim doktor 1 ay muayene edemez zaten rahimda tedavi yaptirdim ben ondan. Kan vermeye gerek yok sanirim cünkü belirti yok.Bi gebelik testi daha yapsana canım doktorunu arayıp sor belki kan vermeni ister
Canim neden adet olunmuyor doktor söyledimi ? Kist disinda hangi neden olabilir ? Bende kist yok cünkü. Igneden sonra bakilmisti hicbirsey yoktu kücük yumurta bile yoktu.Canim en gec 17 .gundede olmazsan gel diyor doktorlar kist olmasin bence doktora git. Insallah gec döllenmedir. Bende klomen kullandigim bir ay 55.gunde ilac ve igneyle regli olmustum
Canim neden adet olunmuyor doktor söyledimi ? Kist disinda hangi neden olabilir ? Bende kist yok cünkü. Igneden sonra bakilmisti hicbirsey yoktu kücük yumurta bile yoktu.
Igneden sonra 21. Gün bitti 22. Gün olacak. Hala adet yok adet belirtiside yok. Gögüs uclarini elimle biraz bastirinca aciyor dokununca degil. Sol taraf batiyo bazen yumurta olan taraf. Icim bulandi bugün birde biraz. Ve bas agrisi oluyor arada. Adet olamadigim icin vücudum karisti sanirim.
Önümüzdeki hafta degil ondan sonraki hafta pazartesi gidecegim doktora 28 ekimde.
Cuma aksami cok kötü agri oldu cok fena agridi rahim bölgesi nedenini anlamadim ama gece cok kötüydü. Adet agrisi gibi degil baska bir agriydi. Belki kan falan gelir diye baktim yok birsey.
Suan annemlerdeyim gebelik testleri benim evimde. Pazar günü dönecegim birtane daha yaparim ama birsey cikacagini sanmiyorum.
Canım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesinCanim doktor 1 ay muayene edemez zaten rahimda tedavi yaptirdim ben ondan. Kan vermeye gerek yok sanirim cünkü belirti yok.
Var canım ateşim var, kasıklarım agrıyo iğneden mi bilmem beta hcg yaptırdım 10.6 çıktıCanım 14 gün sonra belli olur gebelik olup olmadığı daha çok erken benimde 8.günüm hiç test yapmadım daha belirtin var mı senin
İnşallah artar canımVar canım ateşim var, kasıklarım agrıyo iğneden mi bilmem beta hcg yaptırdım 10.6 çıktı
Yarın bırdaha yaptırıcam bakalım
Kaçıncı günde öğrendin canım sen ve hangi günler ilişki oldu bendede bel ağrısı ve kaşık ağrısı var ara sıra ve ateş var onun dışında hiç belirtim yok acaba bu ay olmucak mı diyorumCanım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin
Benim geç yumurtlama oldu canım yumurtlamadan önce yumurtlama günü çatlama günü bide sonrasındaki gün oldu yumurtlamanın 11 inci günü bugün öğrendimKaçıncı günde öğrendin canım sen ve hangi günler ilişki oldu bendede bel ağrısı ve kaşık ağrısı var ara sıra ve ateş var onun dışında hiç belirtim yok acaba bu ay olmucak mı diyorum
Benim geç yumurtlama oldu canım yumurtlamadan önce yumurtlama günü çatlama günü bide sonrasındaki gün oldu yumurtlamanın 11 inci günü bugün öğrendim ☺
Canım benimde hiç belirtim yoktu hatta sabah test yapmaktan bile vazgeçmiştim nasıl olsa adet olcam kesin yine diyeKaçıncı günde öğrendin canım sen ve hangi günler ilişki oldu bendede bel ağrısı ve kaşık ağrısı var ara sıra ve ateş var onun dışında hiç belirtim yok acaba bu ay olmucak mı diyorum
Aminn inşallah canım ya Rabbim sana ve isteyen herkesede nasip etsin inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Sorununuz varmıydı acaba sızın ? Bende bu ay femera ya basladım dua edınVar canım ateşim var, kasıklarım agrıyo iğneden mi bilmem beta hcg yaptırdım 10.6 çıktı
Yarın bırdaha yaptırıcam bakalım
O kadar acilmi canim ya. Ben bir evime gittigimde pazartesi gebelik testi yapayim simdi sabah oluncada doktoruma yazayim o yönlendirir en iyisi galiba. Acil bir durum yok bence ama anlamadim canim.Canim bende igne vuruldugumda sıkıntı yoktu ama sonra kistmi oldu bilmiyorum 55 gunde regli oldum. Ama bence acilen bir doktora görün
Gözün aydin canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Cok sevindim senin adina.Canım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin
Sen idrar testiylemi ögrendin canim ? Igne hap falan kullandinmi ? Kacinci günde ögrendin. Kusura bakma cok sordumCanım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin
Sordugum sorulari cevaplamissin bile :)Benim geç yumurtlama oldu canım yumurtlamadan önce yumurtlama günü çatlama günü bide sonrasındaki gün oldu yumurtlamanın 11 inci günü bugün öğrendim ☺
Aklina gelirsem benim icinde dua edermisin canim ?Canım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin
Valla bı sorun yoktu aslındaSorununuz varmıydı acaba sızın ? Bende bu ay femera ya basladım dua edın
İnşallah canım benim nasip artık Rabbime kalmışAminn inşallah canım ya Rabbim sana ve isteyen herkesede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?