- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.921
Dua ederim tabi canım etmez miyim benim dilimde hep var zaten allahım en kısa zamanda sizede herkese bu duyguyu tattırsın inşallah ben 1 senede bu kadar yıprandım uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum bile Rabbim seninde kucanı boş bırakmasın inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür elinden geleni yap tevekkül Allaha artık elbet nasibi olduğu gün her şekilde olurAklina gelirsem benim icinde dua edermisin canim ?
Allah razi olsun canim. Gebeligini ve dogumunu kolay gecirmeni nasip etsin allah sana saglikli hayirli evlat versin insallah.Dua ederim tabi canım etmez miyim benim dilimde hep var zaten allahım en kısa zamanda sizede herkese bu duyguyu tattırsın inşallah ben 1 senede bu kadar yıprandım uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum bile Rabbim seninde kucanı boş bırakmasın inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür elinden geleni yap tevekkül Allaha artık elbet nasibi olduğu gün her şekilde olur
Aminn inşallah canım çok sağol Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu inşallahAllah razi olsun canim. Gebeligini ve dogumunu kolay gecirmeni nasip etsin allah sana saglikli hayirli evlat versin insallah.
İğneden kaç gün sonra yaptın testi canm?Valla bı sorun yoktu aslında
Gecen sene boş gebelik oldu uzun sürdü adetın düzeme girmesi. 7 ekımde de orvitrelle igne oldum 1 adet yumurtam da çatlamış. İgneden sonra kasıklarım agrıdı vs aynı hamımelık gıbı dun de hcg yaptırdım 10.6 cıktı ama ilacın etkısı de olabilir. Allah hayırlısını versın hepimize..
İgnenin yapıldıgı günü 1 sayarsam 8. Gün idrar testi ysptımİğneden kaç gün sonra yaptın testi canm?
Canım çok erken davranmış sın zaten o vakitlerde iğnenin etkisi devam ediyorİgnenin yapıldıgı günü 1 sayarsam 8. Gün idrar testi ysptım
9. Gunde kan verdım
Evet biliyorum ama 14 gun cok uzun ya beklemek çok zor. Bu iğnenin etkisi kaçıncı gün geçer acaba?Canım çok erken davranmış sın zaten o vakitlerde iğnenin etkisi devam ediyor
AminnnAminn inşallah canım çok sağol Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu inşallah
13-14 dıyorlar cnm ama bılmıyorumEvet biliyorum ama 14 gun cok uzun ya beklemek çok zor. Bu iğnenin etkisi kaçıncı gün geçer acaba?
Katılıyorum sana canımm beklemek çok zor herkesin vucudundan iğne etkisi farklı sürede geçiyormuş canım ama en doğrusu 13 ünde yap en erken bariEvet biliyorum ama 14 gun cok uzun ya beklemek çok zor. Bu iğnenin etkisi kaçıncı gün geçer acaba?
Insallh bu süreçte sana rabbım iki tane nasıp eder ınsallahKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Insallh bu süreçte sana rabbım iki tane nasıp eder ınsallah ♥
Helal olsun canim varsa bi hakkimiz. Sende helal et cok yardimci oldun hepimize. Allah insallah o kafa dinledigin sirada kendiliginden nasip etsin sanada beklemeden hemen gelip bize müjdeyi ver :)Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Helal olsun canim varsa bi hakkimiz. Sende helal et cok yardimci oldun hepimize. Allah insallah o kafa dinledigin sirada kendiliginden nasip etsin sanada beklemeden hemen gelip bize müjdeyi ver :)
Amin allah razi olsun canim. Bekliyorum bende hala. Birsey ögrendigimde buraya yazacagim insallah olumlu olur ama umudum kalmadiSende sagol kuzum. Rabbim sanada saglik sihat ev huzuru ve saglikli bebisler nasip etsin.
Evet canım hcg degerim ertesi gün düstüKatılıyorum sana canımm beklemek çok zor herkesin vucudundan iğne etkisi farklı sürede geçiyormuş canım ama en doğrusu 13 ünde yap en erken bari ☺
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım en kısa zamanda nasip olur inşallah isteyen herkeseEvet canım hcg degerim ertesi gün düstü
İlacın etkisiymiş
Ztn hcg nın etkısının dustugunu belırtıler azalınca da anladım. Kasık agrım vs hep gecti
Bu ay da olmadı, nasip ne zamansa artık...
Değerlendır bugunu canımmKızlarcım merhaba bir süredir girmiyordum, doktora da gitmeyi bıraktım biraz kendi halime kalmak istedim. Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım. Ama emin de olamadım pik olmuş mu? Olmamış mı? Burası da baya durulmuş kimseler kalmamış. Görüp de anlayan yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?