- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.881
Ben de kendim yapamadim cesaret edemedim . Klinikte yaptirdim hepsiniBen kendim yapamiyorum korkuyorum disari akar yapamam diye. Yarin sabah 9da hastanede yaptiracagim. Sizin bat ne zaman
Kaçıncı gün şuan seninBen de kendim yapamadim cesaret edemedim . Klinikte yaptirdim hepsini
Sat:21 eylülBen kendim yapamiyorum korkuyorum disari akar yapamam diye. Yarin sabah 9da hastanede yaptiracagim. Sizin bat ne zaman
Benim 13. Gunum ve kirmiziciklari gördümKaçıncı gün şuan senin
Hadi ya inşallah bi daha ki ay olumlu sonuç alırsın canım benim Rabbim ne zaman nasip ederse bekleyip görücez artık :)Benim 13. Gunum ve kirmiziciklari gördümtutmadi asilamam
Evet o yuzden uzulmuyorum. Nasip herseyHadi ya inşallah bi daha ki ay olumlu sonuç alırsın canım benim Rabbim ne zaman nasip ederse bekleyip görücez artık :)
Ben hiç kullanmadım canım ne işe yarıyomuş kiSlm kizlar aranizda c life balli macun kullanan varmi .nasil kullaniliyor ve 1 kutu 1 ay yetiyormu
Ben hiç kullanmadım canım ne işe yarıyomuş ki
5 inci günü çok erken canım diyorlar bebeğin rahme yerleşmesi bile 7 8 gün falan sürermişKızlar durumlarınız nasıl gün sayan var mı aranızda çatlama iğnesinin 5.günü bugün ve hiç belirtim yok normal mi acaba
Teşekkür ederim canım elimde değil valla :) delirmiş gibiyim sürekli netten bişeylere bakıyorum5 inci günü çok erken canım diyorlar bebeğin rahme yerleşmesi bile 7 8 gün falan sürermiş ☺ az daha sabret stres yapma
Malesef ki hepimiz öyle çok kafaya takıp stres yapıyoruzTeşekkür ederim canım elimde değil valla :) delirmiş gibiyim sürekli netten bişeylere bakıyorum
Canim bugün igneden sonraki 19. Gün bitti 20. Gün basladi. Hic adet falan yok belirtide yok korkmaya basladim kist yoktu bende doktor bakmisti. Adet yok testtede yok sadece kuruma cizgisi cikiyor sonradan. Bekleyelim bakalim adet olmam lazim artik 18. Günde oluyordum ben
Bi gebelik testi daha yapsana canım doktorunu arayıp sor belki kan vermeni isterIgneden sonraki 21. Güne girdim hala adet belirtisi yok bende. Böyle bir durum yasayan varmi aranizda kizlar ? Testlerde 18. Güne kadar yaptim bise cikmadi sonra yapmadim artik. Ama kist falanda yoktu igneyi yaptiktan 2 gün sonra doktora gittim bakti hic yumurta birsey yoktu. Gebelik belirtisi de yok adet belirtiside yok. Neden adet olmuyorum ben
Igneden sonraki 21. Güne girdim hala adet belirtisi yok bende. Böyle bir durum yasayan varmi aranizda kizlar ? Testlerde 18. Güne kadar yaptim bise cikmadi sonra yapmadim artik. Ama kist falanda yoktu igneyi yaptiktan 2 gün sonra doktora gittim bakti hic yumurta birsey yoktu. Gebelik belirtisi de yok adet belirtiside yok. Neden adet olmuyorum ben
Canım 14 gün sonra belli olur gebelik olup olmadığı daha çok erken benimde 8.günüm hiç test yapmadım daha belirtin var mı seninMerhaba kızlar
Ben 1 hafta önce orvitrelle vuruldum. Kontrole gıttım yumurtam çatlamış. Bugun idrar testi yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Acaba ilacın etkisi mi?
Ama hafif ateşim var midemde az az ekşime var böyle başım döner gibi. Psikolojik mi acaba? İgneden 1 hafta sonra test yapıp hamilelik öğrenen var mı? Varsa degerlerini yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?