• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim en gec 17 .gundede olmazsan gel diyor doktorlar kist olmasin bence doktora git. Insallah gec döllenmedir. Bende klomen kullandigim bir ay 55.gunde ilac ve igneyle regli olmustum
Canim neden adet olunmuyor doktor söyledimi ? Kist disinda hangi neden olabilir ? Bende kist yok cünkü. Igneden sonra bakilmisti hicbirsey yoktu kücük yumurta bile yoktu.

Igneden sonra 21. Gün bitti 22. Gün olacak. Hala adet yok adet belirtiside yok. Gögüs uclarini elimle biraz bastirinca aciyor dokununca degil. Sol taraf batiyo bazen yumurta olan taraf. Icim bulandi bugün birde biraz. Ve bas agrisi oluyor arada. Adet olamadigim icin vücudum karisti sanirim.

Önümüzdeki hafta degil ondan sonraki hafta pazartesi gidecegim doktora 28 ekimde.

Cuma aksami cok kötü agri oldu cok fena agridi rahim bölgesi nedenini anlamadim ama gece cok kötüydü. Adet agrisi gibi degil baska bir agriydi. Belki kan falan gelir diye baktim yok birsey.

Suan annemlerdeyim gebelik testleri benim evimde. Pazar günü dönecegim birtane daha yaparim ama birsey cikacagini sanmiyorum.

Canim neden adet olunmuyor doktor söyledimi ? Kist disinda hangi neden olabilir ? Bende kist yok cünkü. Igneden sonra bakilmisti hicbirsey yoktu kücük yumurta bile yoktu.

Igneden sonra 21. Gün bitti 22. Gün olacak. Hala adet yok adet belirtiside yok. Gögüs uclarini elimle biraz bastirinca aciyor dokununca degil. Sol taraf batiyo bazen yumurta olan taraf. Icim bulandi bugün birde biraz. Ve bas agrisi oluyor arada. Adet olamadigim icin vücudum karisti sanirim.

Önümüzdeki hafta degil ondan sonraki hafta pazartesi gidecegim doktora 28 ekimde.

Cuma aksami cok kötü agri oldu cok fena agridi rahim bölgesi nedenini anlamadim ama gece cok kötüydü. Adet agrisi gibi degil baska bir agriydi. Belki kan falan gelir diye baktim yok birsey.

Suan annemlerdeyim gebelik testleri benim evimde. Pazar günü dönecegim birtane daha yaparim ama birsey cikacagini sanmiyorum.

Canim bende igne vuruldugumda sıkıntı yoktu ama sonra kistmi oldu bilmiyorum 55 gunde regli oldum. Ama bence acilen bir doktora görün

Canim doktor 1 ay muayene edemez zaten rahimda tedavi yaptirdim ben ondan. Kan vermeye gerek yok sanirim cünkü belirti yok. :(
Canım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin

Var canım ateşim var, kasıklarım agrıyo iğneden mi bilmem beta hcg yaptırdım 10.6 çıktı
Yarın bırdaha yaptırıcam bakalım
İnşallah artar canım🙏🏻 Benimde ateşim var ya iğneden heralde ara sıra kaşık ağrım ve bel ağrımda oluyo ama başka hiç bir belirtim yok

Canım benimde hiç göğüslerimde ağrı yok akıntım yok sadece belim aşırı ağırıyor bide arada bi kasıklarım ağırıyor bugün hamile olduğumu öğrendim ve hiç umudum yoktu çünkü kendi kendime diyorum karnım böyle kasılıyor adet olcam boşuna testimi kullanacam diye belli olmaz ki belki sende hamilesin
Kaçıncı günde öğrendin canım sen ve hangi günler ilişki oldu bendede bel ağrısı ve kaşık ağrısı var ara sıra ve ateş var onun dışında hiç belirtim yok acaba bu ay olmucak mı diyorum 😖

Kaçıncı günde öğrendin canım sen ve hangi günler ilişki oldu bendede bel ağrısı ve kaşık ağrısı var ara sıra ve ateş var onun dışında hiç belirtim yok acaba bu ay olmucak mı diyorum 😖
Benim geç yumurtlama oldu canım yumurtlamadan önce yumurtlama günü çatlama günü bide sonrasındaki gün oldu yumurtlamanın 11 inci günü bugün öğrendim ☺️

Canım benimde hiç belirtim yoktu hatta sabah test yapmaktan bile vazgeçmiştim nasıl olsa adet olcam kesin yine diye ☺️ inşallah sende hamilesindir stres yapma

Canim bende igne vuruldugumda sıkıntı yoktu ama sonra kistmi oldu bilmiyorum 55 gunde regli oldum. Ama bence acilen bir doktora görün
O kadar acilmi canim ya. Ben bir evime gittigimde pazartesi gebelik testi yapayim simdi sabah oluncada doktoruma yazayim o yönlendirir en iyisi galiba. Acil bir durum yok bence ama anlamadim canim.

Gözün aydin canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Cok sevindim senin adina.

Insallah canim ama hic sanmiyorum hic umudum yok benim. Bir defa kimyasal gecirdim yumurta catladiktan sonraki 6. Gün belirtiler baslamisti bende o zaman.

Bu denemede belim cok fazla agridi beni hareket edemedim gecen haftaydi galiba. Sonra cok sükür agri gecti. Yarim gün süren acik renk bi kanama oldu ayni yine gecen haftaydi galiba tam hatirlamiyorum ama igneden sonra 14. Gün falandi sanirim. Sonra hepsi gecti. Gaz var biraz. Siskinlik var hafiften. Yorgun oluyorum ara sira bas dönmesi falan ama öyle fazla degil hepsi cok hafiften oluyor. Adet olacakmisim gibide hissetmiyorum öyle birseyde yok bende.

Birde ben igneden sonraki 18. Gün tamam artik testler negatif bugün adet olurum diye haplar ilaclar falanda kullandim ara veriyordum gebelik denemelerinde. Birde agri kesici aldim cok fazla agrim olmustu o gece.

Keske bi mucize olsa ama ben artik nasilsa yok diye düsünüyorum. Yinede ilac almayi biraktim sadece bir gün almistim ama adet olmayinca biraktim tekrar. Adet olunca alirim. Belkide umut arkadasimizin dedigi gibi ilaclardan bünyem karisti. Ben gündüt doktoruma yazayim sonra evimde gebelik testini yapayim ona göre bakarim gidisata göre. Burayada haber veririm yine.

Hic sanmiyorum ama eger hamileysem cok büyük bir mucize olur

Sen idrar testiylemi ögrendin canim ? Igne hap falan kullandinmi ? Kacinci günde ögrendin. Kusura bakma cok sordum

Benim geç yumurtlama oldu canım yumurtlamadan önce yumurtlama günü çatlama günü bide sonrasındaki gün oldu yumurtlamanın 11 inci günü bugün öğrendim ☺
Sordugum sorulari cevaplamissin bile :)

Benim igneden sonraki 22. Gün dolmak üzere. Yumurta catladiktan sonraki 19. Gün doldu. Olsa bu zamana cikardi. Kimyasalda igneden sonra 8. Gün yumurtlamadan sonraki 6. Gün belli olmustu belirtilerden testlerden falan bu defa hicbirsey yok malesef :( kist oldugunu sanmiyorum yoktu birsey yumurtada catlamisti. Acaba sonradan yumurta olusurmu adet olmadan bir defa daha bilmiyorum.

Aklina gelirsem benim icinde dua edermisin canim ?

Sorununuz varmıydı acaba sızın ? Bende bu ay femera ya basladım dua edın 🙏🏻 😪
Valla bı sorun yoktu aslında
Gecen sene boş gebelik oldu uzun sürdü adetın düzeme girmesi. 7 ekımde de orvitrelle igne oldum 1 adet yumurtam da çatlamış. İgneden sonra kasıklarım agrıdı vs aynı hamımelık gıbı dun de hcg yaptırdım 10.6 cıktı ama ilacın etkısı de olabilir. Allah hayırlısını versın hepimize..

Back