• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklina gelirsem benim icinde dua edermisin canim ?
Dua ederim tabi canım etmez miyim benim dilimde hep var zaten allahım en kısa zamanda sizede herkese bu duyguyu tattırsın inşallah ben 1 senede bu kadar yıprandım uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum bile Rabbim seninde kucanı boş bırakmasın inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür elinden geleni yap tevekkül Allaha artık elbet nasibi olduğu gün her şekilde olur 🤗🤲

Dua ederim tabi canım etmez miyim benim dilimde hep var zaten allahım en kısa zamanda sizede herkese bu duyguyu tattırsın inşallah ben 1 senede bu kadar yıprandım uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum bile Rabbim seninde kucanı boş bırakmasın inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür elinden geleni yap tevekkül Allaha artık elbet nasibi olduğu gün her şekilde olur 🤗🤲
Allah razi olsun canim. Gebeligini ve dogumunu kolay gecirmeni nasip etsin allah sana saglikli hayirli evlat versin insallah.

Valla bı sorun yoktu aslında
Gecen sene boş gebelik oldu uzun sürdü adetın düzeme girmesi. 7 ekımde de orvitrelle igne oldum 1 adet yumurtam da çatlamış. İgneden sonra kasıklarım agrıdı vs aynı hamımelık gıbı dun de hcg yaptırdım 10.6 cıktı ama ilacın etkısı de olabilir. Allah hayırlısını versın hepimize..
İğneden kaç gün sonra yaptın testi canm?

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Helal olsun canim varsa bi hakkimiz. Sende helal et cok yardimci oldun hepimize. Allah insallah o kafa dinledigin sirada kendiliginden nasip etsin sanada beklemeden hemen gelip bize müjdeyi ver :)

Helal olsun canim varsa bi hakkimiz. Sende helal et cok yardimci oldun hepimize. Allah insallah o kafa dinledigin sirada kendiliginden nasip etsin sanada beklemeden hemen gelip bize müjdeyi ver :)

Sende sagol kuzum. Rabbim sanada saglik sihat ev huzuru ve saglikli bebisler nasip etsin.

Katılıyorum sana canımm beklemek çok zor herkesin vucudundan iğne etkisi farklı sürede geçiyormuş canım ama en doğrusu 13 ünde yap en erken bari ☺
Evet canım hcg degerim ertesi gün düstü
İlacın etkisiymiş
Ztn hcg nın etkısının dustugunu belırtıler azalınca da anladım. Kasık agrım vs hep gecti
Bu ay da olmadı, nasip ne zamansa artık...

Evet canım hcg degerim ertesi gün düstü
İlacın etkisiymiş
Ztn hcg nın etkısının dustugunu belırtıler azalınca da anladım. Kasık agrım vs hep gecti
Bu ay da olmadı, nasip ne zamansa artık...
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım en kısa zamanda nasip olur inşallah isteyen herkese

Kızlarcım merhaba bir süredir girmiyordum, doktora da gitmeyi bıraktım biraz kendi halime kalmak istedim. Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım. Ama emin de olamadım pik olmuş mu? Olmamış mı? Burası da baya durulmuş kimseler kalmamış. Görüp de anlayan yardımcı olursa sevinirim.

Eklentiler

• AC6796D7-9F98-4664-9D59-62E99007DC66.jpeg
    AC6796D7-9F98-4664-9D59-62E99007DC66.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 32
  • B9C51557-745A-4669-91C5-88C51644E4C5.jpeg
    B9C51557-745A-4669-91C5-88C51644E4C5.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarcım merhaba bir süredir girmiyordum, doktora da gitmeyi bıraktım biraz kendi halime kalmak istedim. Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım. Ama emin de olamadım pik olmuş mu? Olmamış mı? Burası da baya durulmuş kimseler kalmamış. Görüp de anlayan yardımcı olursa sevinirim.
Değerlendır bugunu canımm 🙏🏻 Ve sonrasındakı 4 günü de 💛

Back