• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol kasığımda demin sanki iğne bastırılması gibi sancı oldu gögüslerim iğnedeki kadar fazla değil ama yine hassaslastgini hissediyorum uçları acıyor 🤲 bu kez olsun artık ya :KK43:
Canim sende ignesiz ikinci cizgi görünüyor bu bebekten baska türlü olamaz. Sende olmus bence. Insallah tutunur sana artar degerin canim

yok canim son catlatma iynemi mayista oldum. sonra hsg cekildim doktorum bu yaz serbest dene, belki kendiliyinden olur olmazsa sonbaharda gorusuruz dedi. bugun mens.in 38ci gunu. bu kadar gecikdigim hic olmamisti. en gec 35de geliyordu kirmizilar. pco yok. niye gecikdimki. evet kimyasal oluyor bazen. eşimin sperm deyerleri iyi degildi tedavinin 2ci ayini geride biraktik bakalim doktor bu aydan cok umitli degerler iyiye dogru gitmeli diye. kotu oldugu icin surekli kimyasal gibi bisey olur. yani kan testi hic vermedim ama idrar testlerinin boyle silik cikmasi sonra kirmizi karti yemem falan, kisacasi kafayi yedim ben:KK14:
Kimyasal oluyor o zaman sende canim. Insallah bu defaki degerin katlanarak artar

Canim sende ignesiz ikinci cizgi görünüyor bu bebekten baska türlü olamaz. Sende olmus bence. Insallah tutunur sana artar degerin canim
Hiç güvenmiyorum kuzum ya ben testler ovu testi aldığım abla yumurtlamadan sonra 17. Gün yap test dedi bklm ayın 14une denk geliyor o da kan vermicem artık net iki çizgi görmeden 😏😣 kanda negatif görmek daha çok üzüyor

Hiç güvenmiyorum kuzum ya ben testler ovu testi aldığım abla yumurtlamadan sonra 17. Gün yap test dedi bklm ayın 14une denk geliyor o da kan vermicem artık net iki çizgi görmeden 😏😣 kanda negatif görmek daha çok üzüyor
Evet aynen bende kan vermicem cizgiler tamamen kalinlasir ve devam ederse doktora gidecegim. Ben adet gelene kadar test yapmaya devam edecegim

Bugün kızım yine çok üzdü beni ya 😣 ablamın kıza annemin karnında bebek var demiş ablam söyledi 😏 küçük yeğenim var bi yaşını yeni dolduracak onu severken bana da artık kardeşim olsun diyor çok üzgünüm

Bugün kızım yine çok üzdü beni ya 😣 ablamın kıza annemin karnında bebek var demiş ablam söyledi 😏 küçük yeğenim var bi yaşını yeni dolduracak onu severken bana da artık kardeşim olsun diyor çok üzgünüm
Olacak insallah canim. Senin kizinda kuzenine söyler insallah yakinda benimde annemin karninda bebek var diye 😊

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim birsey sorcam bende doktora gittim hamilelik icin doktor yumurtaliklarin çalışıyor dedi sonra hasta olduğum günün 3. Gününde gel yumurta çatlama iğnesi yapcam bende hala hasta olmamisim aklımda soru çok var iğne nin fiyati ve yararı oluyormu yumurtaliklarim çalışıyorsa nie igne yapcak fikir verin bana

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim birsey sorcam bende doktora gittim hamilelik icin doktor yumurtaliklarin çalışıyor dedi sonra hasta olduğum günün 3. Gününde gel yumurta çatlama iğnesi yapcam bende hala hasta olmamisim aklımda soru çok var iğne nin fiyati ve yararı oluyormu yumurtaliklarim çalışıyorsa nie igne yapcak fikir verin bana

Merhaba hosgeldin. Yumurtaliklar calisiyorsa bizim gibi hap kullanmana gerek yok masallah.

Catlatma ignesinide birliktelik zamanini denk getirebilmek icin demistir belki doktor. Kac yasindasin bilmiyorum yas ilerlediyse daha cabuk olsun diye vaktini denk getirmek icin olabilir. Daha önce kac yil normal yoldan denediniz ?

Ignenin fiyati en son hatirladigim 106 mi 110 lirami neydi. Ben hep ayni eczaneden aliyorum bütün ilaclari bana indirim yapiyorlar 90 liraya aliyorum. Bu dedigim ovitrelle ignesi genelde bu kullaniliyor. Baska marka igneler var onlarin fiyati farklidir. Benim ilk kullandigim igne choriomon du ismi onun fiyatida 49 mu 50 mi biseydi tek doz yada 2 doz isteyebilir doktor o zaman 2 kutu almalisin 100 lira ediyordu 1 yil kadar önce. Cok uzun yazdim kusura bakma 100 lira civari birsey.

Bu igne yumurtayi yüzde 99 catlatiyormus. Birliktelik Zamanini denk getirme acisindan ve yumurtanin catladigindan emin olabilmek icin iyi bence. Doktorun dedigi zamanlarda birliktelik olmali bosa gitmesin yoksa. Gece gece cok uzattim uyku sersemi 🙈 baska sorun varsa bildigim kadariyla anlatmaya calisirim tekrar canim

Back