- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.781
Insallah canimyok kuzum yapmadim bu ay sadece yumurtlamaya yardımcı olsun diye kür yaptm
sevindim kanamanın durmasına cnm su bklm ya iyi düşünelim lütfen umutsuz olma
Aynen bende güvenmiyorum canım malesef
Canim sende ignesiz ikinci cizgi görünüyor bu bebekten baska türlü olamaz. Sende olmus bence. Insallah tutunur sana artar degerin canimSol kasığımda demin sanki iğne bastırılması gibi sancı oldu gögüslerim iğnedeki kadar fazla değil ama yine hassaslastgini hissediyorum uçları acıyorbu kez olsun artık ya
Kimyasal oluyor o zaman sende canim. Insallah bu defaki degerin katlanarak artaryok canim son catlatma iynemi mayista oldum. sonra hsg cekildim doktorum bu yaz serbest dene, belki kendiliyinden olur olmazsa sonbaharda gorusuruz dedi. bugun mens.in 38ci gunu. bu kadar gecikdigim hic olmamisti. en gec 35de geliyordu kirmizilar. pco yok. niye gecikdimki. evet kimyasal oluyor bazen. eşimin sperm deyerleri iyi degildi tedavinin 2ci ayini geride biraktik bakalim doktor bu aydan cok umitli degerler iyiye dogru gitmeli diye. kotu oldugu icin surekli kimyasal gibi bisey olur. yani kan testi hic vermedim ama idrar testlerinin boyle silik cikmasi sonra kirmizi karti yemem falan, kisacasi kafayi yedim ben
Hiç güvenmiyorum kuzum ya ben testler ovu testi aldığım abla yumurtlamadan sonra 17. Gün yap test dedi bklm ayın 14une denk geliyor o da kan vermicem artık net iki çizgi görmedenCanim sende ignesiz ikinci cizgi görünüyor bu bebekten baska türlü olamaz. Sende olmus bence. Insallah tutunur sana artar degerin canim
Evet aynen bende kan vermicem cizgiler tamamen kalinlasir ve devam ederse doktora gidecegim. Ben adet gelene kadar test yapmaya devam edecegimHiç güvenmiyorum kuzum ya ben testler ovu testi aldığım abla yumurtlamadan sonra 17. Gün yap test dedi bklm ayın 14une denk geliyor o da kan vermicem artık net iki çizgi görmedenkanda negatif görmek daha çok üzüyor
Aynen oyle cnm en iyisi insAllah kalinlasarak iki çizgi olur hepimizinEvet aynen bende kan vermicem cizgiler tamamen kalinlasir ve devam ederse doktora gidecegim. Ben adet gelene kadar test yapmaya devam edecegim
Olacak insallah canim. Senin kizinda kuzenine söyler insallah yakinda benimde annemin karninda bebek var diyeBugün kızım yine çok üzdü beni yaablamın kıza annemin karnında bebek var demiş ablam söyledi küçük yeğenim var bi yaşını yeni dolduracak onu severken bana da artık kardeşim olsun diyor çok üzgünüm
Aminn. Sizin ikinizin yine en azindan cift cizgi cok sükür. Bende tek :)Aynen oyle cnm en iyisi insAllah kalinlasarak iki çizgi olur hepimizin
InsAllah kuzum ya en çok kızım için istiyorum gerçekten kardeş sevgisi çok fazla Rabbim nasip eder insAllahOlacak insallah canim. Senin kizinda kuzenine söyler insallah yakinda benimde annemin karninda bebek var diye
Yok kız bendeki çift çizgi sayılmaz hayali bence kıpkırmızı olursa inanacam artıkAminn. Sizin ikinizin yine en azindan cift cizgi cok sükür. Bende tek :)
Evet orasi öyle ama yinede hayali olmasi bile umut bende o da yok o daha kötü. Insallah kapkalin olur birkac güneYok kız bendeki çift çizgi sayılmaz hayali bence kıpkırmızı olursa inanacam artık
Hayırlısı olsun canım Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin gercektdn cok zorEvet orasi öyle ama yinede hayali olmasi bile umut bende o da yok o daha kötü. Insallah kapkalin olur birkac güne
AminHayırlısı olsun canım Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin gercektdn cok zor
insallah canim. hakkimizda hayirlisi. bi sikinti var icimde. anlamiyorum nedenini. kist olmasi dusuncesi canimi sıkıyor, belkide ondan bilemiyorum. insallah senin kap kalin cift cizgini goruruzKimyasal oluyor o zaman sende canim. Insallah bu defaki degerin katlanarak artar
Ben goruyorruuum canimm devam et bednce koyulasicak♥Bugün cok cok erken olmasına rağmen test yapasım geldiparanoyak oldum iyice hayali gölge görüyorum kızlaaaar
InsAllah canım ya bklm bi daha yapmam artık en kötü 14 ekimde yaparim Rabbim insAllah nasip eder bu ay hepimizeBen goruyorum devam et bednce koyulasicak♥
Aminnninsallah canim. hakkimizda hayirlisi. bi sikinti var icimde. anlamiyorum nedenini. kist olmasi dusuncesi canimi sıkıyor, belkide ondan bilemiyorum. insallah senin kap kalin cift cizgini goruruz
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim birsey sorcam bende doktora gittim hamilelik icin doktor yumurtaliklarin çalışıyor dedi sonra hasta olduğum günün 3. Gününde gel yumurta çatlama iğnesi yapcam bende hala hasta olmamisim aklımda soru çok var iğne nin fiyati ve yararı oluyormu yumurtaliklarim çalışıyorsa nie igne yapcak fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?