- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.741
Yok canim sonradanda baktim ama bisey cikmadi ne yazikkiKirmizilik görünüyo biraz üst tarafta ama cizgi degil. Sonradan da mi cikmiyor canim teste bakiyormusun sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim sonradanda baktim ama bisey cikmadi ne yazikkiKirmizilik görünüyo biraz üst tarafta ama cizgi degil. Sonradan da mi cikmiyor canim teste bakiyormusun sonra
Ikimizde test yapmaya devam edelim canim insallah görürüzYok canim sonradanda baktim ama bisey cikmadi ne yazikki
canım daha önce böyle bi durum yaşamışmıydın. yani rahim ağzı yarası vardı diyosun ya o yara olduğu zaman benzer bi durumun olmuşmuyduBugünkü testtede hicbirsey yok birde kanama oluyor bende. Cok acik renkte ama miktari baya var adete benzemiyor hem adet icin daha cok erken. En az 1 hafta var daha rahim agzindaki yarayi tedavi ettirmistim acaba ondanmi kanadi bilmiyorum
Hayir canim hicbirsey olmuyordu. Igneden sonrada kanamamistim hic. Yerlesme kanamasi böyle bu kadar cok olmaz bence ama bilmiyorum. Belkide yara kaniyordur. Bekleyelim bakalim ne kadar sürecek nasil olacak yerlesmeyse 1-2 gün sürer kanama daha fazla sürerse yara kaniyordur. Adet olamaz daha igneden sonraki 12. Gün dolmadi daha ben igneden sonra 18. Gün adet oluyorum minimum 6 gün var dahacanım daha önce böyle bi durum yaşamışmıydın. yani rahim ağzı yarası vardı diyosun ya o yara olduğu zaman benzer bi durumun olmuşmuydu
doktoruna ulaşma şansın varmı canım. aslında bi sorsan kafanda soru işareti kalmamış olur. devam ederse pazartesi bi kan testi ver ve doktoruna görün derim .üstüne görme gibi bi durum olabilir belki. tedbir almakta fayda var.Hayir canim hicbirsey olmuyordu. Igneden sonrada kanamamistim hic. Yerlesme kanamasi böyle bu kadar cok olmaz bence ama bilmiyorum. Belkide yara kaniyordur. Bekleyelim bakalim ne kadar sürecek nasil olacak yerlesmeyse 1-2 gün sürer kanama daha fazla sürerse yara kaniyordur. Adet olamaz daha igneden sonraki 12. Gün dolmadi daha ben igneden sonra 18. Gün adet oluyorum minimum 6 gün var daha
Bilmiyorumki canim simdide hafta sonu doktora yazmak olmaz dinleniyordur belki. Bilmiyorum cumartesileride calisiyor ama ne bileyim. Whats appsan bir yazayim saha olmadi sorayim belki yara kaniyordur ama neden tedavinoldugum ilk günler kanamadida 12 gün sonra oldu ?doktoruna ulaşma şansın varmı canım. aslında bi sorsan kafanda soru işareti kalmamış olur. devam ederse pazartesi bi kan testi ver ve doktoruna görün derim .üstüne görme gibi bi durum olabilir belki. tedbir almakta fayda var.
canım bence sen doktoruna bi sor saat henüz erken. riske atma derim.en azından kafan rahatlar. belki başka bi şeye yönlendirir.Bilmiyorumki canim simdide hafta sonu doktora yazmak olmaz dinleniyordur belki. Bilmiyorum cumartesileride calisiyor ama ne bileyim. Whats appsan bir yazayim saha olmadi sorayim belki yara kaniyordur ama neden tedavinoldugum ilk günler kanamadida 12 gün sonra oldu ?
Yazdim canim müsait oldugunda döner herhalde. Haber ederim burayada. Gebelik yok bence olmadi bu ay da. Olsaydi belirtiler olurdu hicbise yok. Belimde tesadüfen denk geldi herhalde agrimasicanım bence sen doktoruna bi sor saat henüz erken. riske atma derim.en azından kafan rahatlar. belki başka bi şeye yönlendirir.
dur bakalım senin için henüz erken. belki bundan sonra değişir. hayırlısı olsun tabi ki ama henüz bitmiş belli olmuş bi durum yok .Yazdim canim müsait oldugunda döner herhalde. Haber ederim burayada. Gebelik yok bence olmadi bu ay da. Olsaydi belirtiler olurdu hicbise yok. Belimde tesadüfen denk geldi herhalde agrimasi
En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.Doktorum yazmis canim yara tedavisinden sonra 1 ay sulu kanli akinti gelmesi normal merak etme diye yazmis. Akinti gibi degilde neyse bekleyelim daha. Bende yaradandir diye tahmin ediyordum. Zaten 2-3 güne en gec belli olur bence. Igneden sonraki 14-15. Günde birsey varsasa yoksasa belli olur
Bugünkü testtede hicbirsey yok birde kanama oluyor bende. Cok acik renkte ama miktari baya var adete benzemiyor hem adet icin daha cok erken. En az 1 hafta var daha rahim agzindaki yarayi tedavi ettirmistim acaba ondanmi kanadi bilmiyorum
En azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Amin insallah canim. Ama hic belirti yok kimyasal gecirdigimde gögüsler aciyordu gaz vardi koku ve tad alma hassasiyeti vardi simdi hicbirisi yok o yüzden artik umudumda yok ama yinede test yapmaya devam edecegim adet olana kadar isteEn azindan yaradan olabilecegini ogrendin. Bekle bakalim bi kac gune netlesir. Insallah istedigin gibi bi sonuc olur.
Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmaliKuzu cat ignesi olunca kendi dongune cok uymuyo yani ben ilk defa gecen ay boyle duzenli regl oldum cat ignesinin 15. Gunuydu kuzum. Ins yerlesme kanamasidir yasadigin ama bir sor doktoruna merakta birakma bizi
Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.Hah yazmissin iyi bari normalmis bak Yara tedavisinde iliskiye karismiyorkar mi? Yara dieek gorunen bisey mi yani bizde olsaydi doktor gorur muydu muayenede? Neden yara oluruz? Cok sordum kusura bakma hic bilmiyorm bunu cunku
Canim ben 5. Defa igne oldum. Simdise kadar hep 18. Günde adet oldum benim döngüm uzun zaten öyle olmali
Yara neden olusuyor bilinmiyor cok kiside oluyormus doktorlarin yarisi tedavi ediyor yarisi etmiyor demisti. Yara olsa bile söylemiyormus doktorlar. Daha önceki doktorlar görmüs ama söylememis benimde haberim yoktu. Kendimiz farkedemeyiz rahim agzinda. Tedaviden sonra 1 ay iliski ve alttan muayene olmamasi gerekiyormus canim. Yarayi doktorlar görsede söylemiyorlar. Görmek icin biraz detayli bakmak gerekiyormus bu doktor zaten baya dikkatli bakmisti daha öncekiler hic bakmadi direkt aletle ulteasondan baktilar sadece incelememislerdi.
merhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzdenEvet bende ondan bekliyorum daha önce kullandigimda ilac bittikten sonra üçüncü gün adet olmuştum hafta sonuna kadar beklerim kan vermek için