• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba yorumlarinizi okudum da. kahverengi akinti adet gecikmesi falan. sizde sonuc ne oldu? kist falan yokdur insallah. benimde 5gun kahvrengi akintilarim oldu bata 10gun kala. simdide adetim gecikiyor bugun gecikmenin 7ci gunu. merak etdim o yuzden
Duphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklm

Yaaa bende hep ultrasonla bakiliyorm alttan ultrason ama birde bir kac kultur testleri fln yapti doktorum ama yarasal bisey var mi acababirdahaki gittigimde sorucam doktora bende...
Doktor bi tek kullanimlik plastik bise varya onu takiyor alt tarafa ordan isik tutuyor yaklasip bakiyor

vuslatahasretim vuslatahasretim cnm naptin test yapmaya devam mi kaçıncı gündesin
Evet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorum :( bende normalde 18. Gün adet oluyor. Rahim agzindaki yaradanmi kanama oluyor bilmiyorum. Doktora yazdim yaradandir dedi. Kanama öyle az degil adet gibi cok da degil acik renkte. Hicbirsey anlamadim :( ama birseyler olsaydi hissederdim hic belirtim yok olmadi bu defa da 😭😭

Evet devam ediyorum bugün 12. Gün ve kanama oluyor bende sabahtan beri. Adet kanamasimi yerlesme kanamasimi yerlesme kanamasimi bilmiyorum :KK43: bende normalde 18. Gün adet oluyor. Rahim agzindaki yaradanmi kanama oluyor bilmiyorum. Doktora yazdim yaradandir dedi. Kanama öyle az degil adet gibi cok da degil acik renkte. Hicbirsey anlamadim :KK43: ama birseyler olsaydi hissederdim hic belirtim yok olmadi bu defa da 😭😭
Yaaa hayrlisi olsun cnm ya bekle bklm daha var illa belirti mi olması lazim belli olmaz sakin ol insAllah tutmuştur

Bugün cok cok erken olmasına rağmen test yapasım geldi 🙄😣 paranoyak oldum iyice hayali gölge görüyorum kızlaaaar

Eklentiler

• Screenshot_20191005-215109.png
    Screenshot_20191005-215109.png
    234,3 KB · Görüntüleme: 38
Duphaston bittikten sonra üçüncü günü adet oldum ben dr gitmedim bu ay kendim denemek istedim hayit hapi folik asit ve glukofen kullanmaya devam ediyorum bal çörek otu tarçın kürü denedim adet bitiminden sonrq üçüncü gun ovu testinde pik gördüm yani adetin 8. Günü beklemedeyim bklm
insallah tez vakitde mutlu haberi alirsiniz

Benimde kanama durdu sadece sabahtan aksama kadar sürdü suan yok cok sükür. Birdaha gelirmi bilmiyorum. Yumurtlamadan 10 gün sonra cikacagi varsa cikardi diye düsünüyorum :(

Bende görüyorum canim o gölgeyi. Igne yapmismiydin sen bu ay yapmamistin galiba ?
yok kuzum yapmadim bu ay sadece yumurtlamaya yardımcı olsun diye kür yaptm
Benimde kanama durdu sadece sabahtan aksama kadar sürdü suan yok cok sükür. Birdaha gelirmi bilmiyorum. Yumurtlamadan 10 gün sonra cikacagi varsa cikardi diye düsünüyorum :KK43:
sevindim kanamanın durmasına cnm su bklm ya iyi düşünelim lütfen umutsuz olma
var gibi. goruyorum bende. bendede boyle oluyor fakat sonu hep huzun. artik inancim kalmiyor testlere. atdim buraya daEki Görüntüle 2542612
Aynen bende güvenmiyorum canım malesef

Sol kasığımda demin sanki iğne bastırılması gibi sancı oldu gögüslerim iğnedeki kadar fazla değil ama yine hassaslastgini hissediyorum uçları acıyor 🤲 bu kez olsun artık ya :(

Canim bunlarin hepsinde cift cizgi görüyorum ben. Catlatma ignesi olmusmuydun sen ? Kimyasalmi oluyor acaba sende ? Yoksa igne etkisimi ?
yok canim son catlatma iynemi mayista oldum. sonra hsg cekildim doktorum bu yaz serbest dene, belki kendiliyinden olur olmazsa sonbaharda gorusuruz dedi. bugun mens.in 38ci gunu. bu kadar gecikdigim hic olmamisti. en gec 35de geliyordu kirmizilar. pco yok. niye gecikdimki. evet kimyasal oluyor bazen. eşimin sperm deyerleri iyi degildi tedavinin 2ci ayini geride biraktik bakalim doktor bu aydan cok umitli degerler iyiye dogru gitmeli diye. kotu oldugu icin surekli kimyasal gibi bisey olur. yani kan testi hic vermedim ama idrar testlerinin boyle silik cikmasi sonra kirmizi karti yemem falan, kisacasi kafayi yedim ben:KK14:

Back