- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.301
Bazılarımız için çok kolay olan şeyler, bazılarımız için çok zor olabiliyor. Hayırlı, sağlıklı olsun. Rabbim çok aratmasın inşallah. Dene tabi canım sonrasında da tedavini olırsunAmin canim insallah hepimize nasip olur. Yarin doktora gidecegim ona göre nasil tedavi uygulayacagiz söyler. Ben bir defa daha denemek istiyorum bu ay. Ondan sonra rahim agzindaki yara tesavisini istiyorum. Ondan sonraki ay da tekrar deneriz kasim aralik gibi olabilir. Insallah gerek kalmasa bu defa olsa cok güzel olur ama hayirlisi artik..
Evet koyulasmis canim dünkinin alt kismi cok azdi bunun cizgisi altida kalinlasmis
c life diye macun var cnm denednmı. çoğu kişi hamile kalmşInsallah canim 4 5 gün daha test yapicam zaten bat 16 17eylul.eger yumurtlama yoksa regli olunca doktora gitcem
Amin sagol canim insallahBazılarımız için çok kolay olan şeyler, bazılarımız için çok zor olabiliyor. Hayırlı, sağlıklı olsun. Rabbim çok aratmasın inşallah. Dene tabi canım sonrasında da tedavini olırsun
c life diye macun var cnm denednmı. çoğu kişi hamile kalmş
Kizlar az önce ilk defa internetten siparis verdim kendim kapida ödeme oluyormus c life balli bitkisel macun. Insallah vesile olur. Deneyecegim bi degisiklik birsey olursa yazarim buraya. Cok kisi bununla hamile kalmis
Amin canim insallah artikInsallah sifa olur canim.
inş yükselir cnm. bnm 2.9 çıkmştı 10. gün. iğne etkısı demişlerdi.Eki Görüntüle 2306637
Kızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim asilamanin 9. Günü. dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?
malesef aynı durumu yaşamadığınız ınsanlar sizi anlamayacaklar. bieaz daha sabır. olack bizimde3tür çatlatma vuruldum hiçbiri tutmadı canım çok sıkılıyo ya gerçekten artık tükeniyorum kendimi eksik hissediyorum kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..
yükselebilir bence daha erken cunkiEki Görüntüle 2306637
Kızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim asilamanin 9. Günü. dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp bi an once nasip etsin insAllah cnm3tür çatlatma vuruldum hiçbiri tutmadı canım çok sıkılıyo ya gerçekten artık tükeniyorum kendimi eksik hissediyorum kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..
Zaman geçtikçe endişelerim korkularım artıyo yapılabilecek herşeyi denedik bi sene içinde, bi tüp kaldı, 8 yumurtayla aşılama oldum ya neden ya çok üzülüyorum gerçekten burda dertleşip biraz rahatlamaya çalışıyorummalesef aynı durumu yaşamadığınız ınsanlar sizi anlamayacaklar. bieaz daha sabır. olack bizimde
Bu aşılamanız da mı?inş yükselir cnm. bnm 2.9 çıkmştı 10. gün. iğne etkısı demişlerdi.
Canım sıkma canını demekki bu aşılamanı bi vesile kilmamis Rabbim üzülme bu kadar Rabbimin gücüne gider hersey bahanedir bi vesiledr verecek olan Rabbim.. Biz cok istiyoruz ama verdiğinde nasıl vereceğini bilmiyoruz ki.. Hayırlısını sağlıklısıni istemeye devam edelim inanalım ki hepsi gececek.. Bu arada vakit kaybetme ve clife kullan nolur bi dost tavsiyesi.. Benim esimde problem olmasa hic zaman kaybetmezdim bunu denemeden tüp fln yapmaZaman geçtikçe endişelerim korkularım artıyo yapılabilecek herşeyi denedik bi sene içinde, bi tüp kaldı, 8 yumurtayla aşılama oldum ya neden ya çok üzülüyorum gerçekten burda dertleşip biraz rahatlamaya çalışıyorum
benmde tutmadı cnm 3. aşılamayı oldm bekliyoruz. bakalm sonuçZaman geçtikçe endişelerim korkularım artıyo yapılabilecek herşeyi denedik bi sene içinde, bi tüp kaldı, 8 yumurtayla aşılama oldum ya neden ya çok üzülüyorum gerçekten burda dertleşip biraz rahatlamaya çalışıyorum
2. aşılamadaBu aşılamanız da mı?
Bence de yarını ve pazarı değerlendirKizlar sizce pik mi yoksa yarinmi pik olur. Dün sabahi degerlendirdim. Yarini ve pazar gunünü degerlendircem. Gecen ay 2 tane catlatma ignesiyle catlamadilar insallah bu ay kendinden catlar. Bugun reglinin 25.günüEki Görüntüle 2306715
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?