Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapıcam canım zaten doktorum da üç ay dinlen dedi sonra tüp dedi o sürede sadece folik asit ve bu macunu kullanıcam başka biley yapmıcam yaptıkça üzülüyorum

Öyle yapıcam canım zaten doktorum da üç ay dinlen dedi sonra tüp dedi o sürede sadece folik asit ve bu macunu kullanıcam başka biley yapmıcam yaptıkça üzülüyorum
En büyük problemimiz stres.. Her gün düzenli olarak macunu tüket bol su ic.. Tak kulağına kulaklığını yürüyüş yap baska hicbirsey düşünme. Esinle evliliginin tadını çıkar sevdiğin şeyleri yap kendin için güzel şeyler yap kuzum.. Çünkü bende bunları yapicam aşilamam tutmadiysa hayırlısıyla adet olayim evde macunum var zaten onu bitirip yenisini sipariş vercem problemimz tek taraflı degil ama belki bi vesile olur 2 yıldır nasıl evlilik geçirdim anlamadm bu bebek mevzusu yüzünden artık kendime eşime evime bakicam daha bir hücre bile değilken tribini tavrını çekemem şımarık çocuğun gelmezse gelmesin bizde babasıyla onu çatlatırız kötü anne

Canım benim yaa iki gündür o kadar moralim bozuktu ki eşim de beni anlamıyo ona yansıttığım için o da bana kızgın gerçekten yüzümü güldürdün şuan ya Allah senden razı olsun şımarık çocuğunu hemen nasip etsin sana inşallah dediğin gibi yapıcam bende herkese herşeye kulak tıkıcam gezip eğlenicem eşimle çok uğraştık olmadı demekki uğraşmayla olcak şey değil rahat bırakcaz artık, evime gidiyim hemen alıcam macundan çok teşekkür ederim sana çok iyi geldin

En güzeli yaa sitenin adını "GÜÇLÜ KADINLAR KULÜBÜ" olarak degistirsinler.. Biz gücü anne olmadan keşfedicez.. İnşallah sana da herkese Rabbim nasip etsin.. Anne olup yorulmaktansa yorgunluğumuz bu olsun zamanla herşey olur.. Kimseye degil kendimize kulağımzi tikasak yeter. Evine gidip kocanin dağıttığı eşyaları toplamadan önce kendini topla güzelim.. Tüm güzellikler bizi bulmayabilir ama biz buluruz

Amin canım inşallah hepimize nasip etsin o tatlı yorgunlukları, topladım bile şükür, biz sağ salim oldukça sevgimiz oldukça inşallah o da olucak zamanını beklicez bakalım rabbim verir inşallah, canımsın

Malesef kızlar negatif 1.20 çıkmış
Rabbim hayırlısını versin yaa hersey nasip.. Bende bariz adet olcam sancılar aynen onu gösteriyor bu akşam son testi de yapcam ve yoluma bakicam artık.. Kapatıyorum cocuk defterini artık sadece kendim ve eşim için harcycam çabalarımı

Rabbim daha fazla aratmasın insAllah cnm cok zor gercekten Allah her isteyene nasip etsin

Rabbim daha fazla aratmasın insAllah cnm cok zor gercekten Allah her isteyene nasip etsin
Canım senin cok şükür var bi tane.. İçinin daha rahat olması lazım hem evladin yanında hemde bi tane oldu yine olur diyebiliyorsun ama bizim öyle şansımız da yok her türlü Allaha sığınacagz Elhamdülillah bundan baska dert vermesin..

Yok vala rahqt olamıyor evet cok şükür bi tane var Rabbim acısını gostermesin olmayana daha cok dua ediyorum ama ilki ikincisi yok malesef yine üzülüyor insan

Yok vala rahqt olamıyor evet cok şükür bi tane var Rabbim acısını gostermesin olmayana daha cok dua ediyorum ama ilki ikincisi yok malesef yine üzülüyor insan
Olur inşallah canım yaaa kilo verelim 10 kg verdim 6 sını geri aldım bu süreçte.. Her türlü beni hayatımdan ediyor bu düşünceler. En güzeli spora devam

Kızlar bende klomene basladım catlatma ıgnesı olacagım daha yolum uzun sız catlatmaya kadar ovulasyon takıbı yaptınızmı 13.gun cagardı dr benı

Kızlar bende klomene basladım catlatma ıgnesı olacagım daha yolum uzun sız catlatmaya kadar ovulasyon takıbı yaptınızmı 13.gun cagardı dr benı
Ben sadece 1 defa doktora gidip yumurta takibi yaptırdım ilactan tam 1 hafta sonra.. Önceki doktorum 2 günde bir cagiriyordu takibe ama

Malesef kızlar negatif 1.20 çıkmış

Canim 1.2 cok arada bir deger. Belki yükselebilir.0.10 olsa kesin negatif derdim ama. Sonucta catlama ignesi oldun sanirim 29 unda ama gec döllenmede olabilir. Rabbim hakkinda ne hayirlisiysa onu versin

canım bende ovl yapacaktım ama doktorum.yapma dedi çatlatma iğnesinden dolayı hep pozitif gösterirmiş zaten iğneyle ne zaman catlayacagini biliyoruz sonraki ay kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…