- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.281
bi bakayım cnm cuma günü değerlerimeUltrasonda görülmez öyle hemen. Önce bi kan ver bakalım hcg degeri bildigim kadariyla 1000 küsür olmadan kese görünmez
inş cnm. iki kez çatlatma iğnesi verdi. bakalım hayırlısı olsnArtik idrardada cikar canim.benim asilamanin 13.gunu cikmisti
test ypym cnm biArtik idrardada cikar canim.benim asilamanin 13.gunu cikmisti
Yap yap bize de haber ver sonucu inşallah pozitifi görürsüntest ypym cnm bi
Bana öyle birsey anlatmamisti canim sadece yara var rahim agzinda dedi. Hemen 5 dakikalik bi islem dedi. 350 liraymis ücreti narkoz falanda yokmus sordugumda bunlari anlatti sadece. Sonraki ay hemen hamilemi kaldin ? Yani o yaradan dolayimi olmuyormus ? Doktorum banada öyle dedi cok hastam bu tedaviden sonra hemen hamile kaliyo dedi. Birek kücük bi yara nasi engelliyo anlamiyorum acaba bendede o yüzdenmi olmuyor bilmiyorum. Sagol canim dondurma islemi gittigimde söylerim. Yarin sabah gitcem doktora yarin adetin 3. Günü oluyoBenimde yara vardı cnm, hiç doğum yapmadığım için dondurdular yakmadılar. Sonra hemen hamile kaldım. Dondurma işlemi daha iyi demişti doktorum aklında olsun.
Qynen hem öyle hemde bos yere uzuluyorsun her ay erken yapip bekle dio kolay olmuyor istr bizim icin düşünmemeyr çalışıorum ama aklimda hepAdamlar haklı zaruri bir ihtiyaç gibi teste para yatırıyoruz aylık gideri hesaplarken test için de bir bütçe oluşturuyoruz
Piki gorecez cnm sen yine de gun aşırı ya iki gune iliskiye dikkat etKizlar bugunki ovulasyon testim reglinin 24.günü .benim telefonumun kamerasi iyi cekmiyor ama düne göre koyulasmis gibi.Eki Görüntüle 2306389
Geç yumurtlıycaksın galiba canım :) değerlendir. Adet olmadan önce göğüs ucu kararıyor muydu? Hiç dikkat etmemişim ben.Kizlar bugunki ovulasyon testim reglinin 24.günü .benim telefonumun kamerasi iyi cekmiyor ama düne göre koyulasmis gibi.Eki Görüntüle 2306389
Geç yumurtlıycaksın galiba canım :) değerlendir. Adet olmadan önce göğüs ucu kararıyor muydu? Hiç dikkat etmemişim ben.vuslatahasretim
Piki gorecez cnm sen yine de gun aşırı ya iki gune iliskiye dikkat et
Evet koyulasmis canim dünkinin alt kismi cok azdi bunun cizgisi altida kalinlasmisKizlar bugunki ovulasyon testim reglinin 24.günü .benim telefonumun kamerasi iyi cekmiyor ama düne göre koyulasmis gibi.Eki Görüntüle 2306389
Canim adet olmadan önce degil hamilelikte. Mesajimin birinde baya farkettigim belirtileri yazmistim. Hamile oluncaydi onlar hemde ilk 14 gün icinde birsürü belirti olmustu.Geç yumurtlıycaksın galiba canım :) değerlendir. Adet olmadan önce göğüs ucu kararıyor muydu? Hiç dikkat etmemişim ben.vuslatahasretim
Düşüncesi bile strese sokuyor, bünye sapıtıyor resmenBilemedimki canim valla 6 aydit herseyim düzenliydi tedaviye baslayinca yine sapıttı
Aslında benim regli öncesi miğdem falan da bulanır baya belirti yaşarımCanim adet olmadan önce degil hamilelikte. Mesajimin birinde baya farkettigim belirtileri yazmistim. Hamile oluncaydi onlar hemde ilk 14 gün icinde birsürü belirti olmustu.
Adet olacagim zaman bende bise olmuyor yani gögüs ucu falan agrimiyor gögüs sismiyo ne bilim hic belirti olmuyor sadece karnim bi degisik oluyo hafif agri gircek gibi oluyor böyle bi degisik oluyor öyle olduktan sonra birkac saat icinde adet oluyorum.
Her insanda farklidir bende böyle. Birde ben igneden sonra 18. Gün adet oluyorum ordan biliyorum. Tamda düsündügüm gibi adet oldum tahmin ettigim saatte hic belirti falan olmadi. Dikkat ettim özellikle.
Birde hamile olunca idrarin rengi koyu oluyor. Adet olacagim zaman igneden sonra idrarin rengi aciliyor
Ay o da zor oluyor biliyorum ama insAllah sonu güzel olsunRegli biteli 17gün oldu 17gündur gün aşırı degerlendiriyorum bıktım valla
Ay o da zor oluyor biliyorum ama insAllah sonu güzel olsun
InsAllah cnm Rabbim rastgetirsin insAllahCanim bu sabahida degerlendirdim. Daha ancak 2 güne pik olucak gibi 2gündede catlarsa (insallah) salı gününe kadar komple degerlendirsem yeter herhalde. (Carşamba_cuma_pazar_ sali).insallah bu sefer çatlar.
çok sağlıklı sonuç olmayablr cnm ama en azndan aklıma takılmzYap yap bize de haber ver sonucu inşallah pozitifi görürsün
Amin canim insallah hepimize nasip olur. Yarin doktora gidecegim ona göre nasil tedavi uygulayacagiz söyler. Ben bir defa daha denemek istiyorum bu ay. Ondan sonra rahim agzindaki yara tesavisini istiyorum. Ondan sonraki ay da tekrar deneriz kasim aralik gibi olabilir. Insallah gerek kalmasa bu defa olsa cok güzel olur ama hayirlisi artik..Aslında benim regli öncesi miğdem falan da bulanır baya belirti yaşarımgöğüslerimde büyür acır ama hiç renk koyulaşmasına dikkat etmemiştim, bir kaç arkadaşa sordum olabiliyor dediler. Zamanında hasta olabilmek de çok önemli gerçekten. Bu ay tedavi olmadım aradaydım soğan kürünü yaptım. Vaktinde olacak gibi hissediyorum. Yoğun bel ve kasık ağrılarım da başladı. Olmayınca da olmuyor vakti gelmedi demek ki, tedavi falan bir yere kadar zamanını bekliyor herşey. Dilerim kısa sürede çift çizgileri görüverirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?