• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yara vardı cnm, hiç doğum yapmadığım için dondurdular yakmadılar. Sonra hemen hamile kaldım. Dondurma işlemi daha iyi demişti doktorum aklında olsun.
Bana öyle birsey anlatmamisti canim sadece yara var rahim agzinda dedi. Hemen 5 dakikalik bi islem dedi. 350 liraymis ücreti narkoz falanda yokmus sordugumda bunlari anlatti sadece. Sonraki ay hemen hamilemi kaldin ? Yani o yaradan dolayimi olmuyormus ? Doktorum banada öyle dedi cok hastam bu tedaviden sonra hemen hamile kaliyo dedi. Birek kücük bi yara nasi engelliyo anlamiyorum acaba bendede o yüzdenmi olmuyor bilmiyorum. Sagol canim dondurma islemi gittigimde söylerim. Yarin sabah gitcem doktora yarin adetin 3. Günü oluyo

Kizlar bugunki ovulasyon testim reglinin 24.günü .benim telefonumun kamerasi iyi cekmiyor ama düne göre koyulasmis gibi.
20190911_112633.jpg

Adamlar haklı zaruri bir ihtiyaç gibi teste para yatırıyoruz aylık gideri hesaplarken test için de bir bütçe oluşturuyoruz 😁
Qynen hem öyle hemde bos yere uzuluyorsun her ay erken yapip bekle dio kolay olmuyor istr bizim icin düşünmemeyr çalışıorum ama aklimda hep

Geç yumurtlıycaksın galiba canım :) değerlendir. Adet olmadan önce göğüs ucu kararıyor muydu? Hiç dikkat etmemişim ben. vuslatahasretim vuslatahasretim
Canim adet olmadan önce degil hamilelikte. Mesajimin birinde baya farkettigim belirtileri yazmistim. Hamile oluncaydi onlar hemde ilk 14 gün icinde birsürü belirti olmustu.

Adet olacagim zaman bende bise olmuyor yani gögüs ucu falan agrimiyor gögüs sismiyo ne bilim hic belirti olmuyor sadece karnim bi degisik oluyo hafif agri gircek gibi oluyor böyle bi degisik oluyor öyle olduktan sonra birkac saat icinde adet oluyorum.

Her insanda farklidir bende böyle. Birde ben igneden sonra 18. Gün adet oluyorum ordan biliyorum. Tamda düsündügüm gibi adet oldum tahmin ettigim saatte hic belirti falan olmadi. Dikkat ettim özellikle.

Birde hamile olunca idrarin rengi koyu oluyor. Adet olacagim zaman igneden sonra idrarin rengi aciliyor

Canim adet olmadan önce degil hamilelikte. Mesajimin birinde baya farkettigim belirtileri yazmistim. Hamile oluncaydi onlar hemde ilk 14 gün icinde birsürü belirti olmustu.

Adet olacagim zaman bende bise olmuyor yani gögüs ucu falan agrimiyor gögüs sismiyo ne bilim hic belirti olmuyor sadece karnim bi degisik oluyo hafif agri gircek gibi oluyor böyle bi degisik oluyor öyle olduktan sonra birkac saat icinde adet oluyorum.

Her insanda farklidir bende böyle. Birde ben igneden sonra 18. Gün adet oluyorum ordan biliyorum. Tamda düsündügüm gibi adet oldum tahmin ettigim saatte hic belirti falan olmadi. Dikkat ettim özellikle.

Birde hamile olunca idrarin rengi koyu oluyor. Adet olacagim zaman igneden sonra idrarin rengi aciliyor
Aslında benim regli öncesi miğdem falan da bulanır baya belirti yaşarım😅 göğüslerimde büyür acır ama hiç renk koyulaşmasına dikkat etmemiştim, bir kaç arkadaşa sordum olabiliyor dediler. Zamanında hasta olabilmek de çok önemli gerçekten. Bu ay tedavi olmadım aradaydım soğan kürünü yaptım. Vaktinde olacak gibi hissediyorum. Yoğun bel ve kasık ağrılarım da başladı. Olmayınca da olmuyor vakti gelmedi demek ki, tedavi falan bir yere kadar zamanını bekliyor herşey. Dilerim kısa sürede çift çizgileri görüverirsin :)

Ay o da zor oluyor biliyorum ama insAllah sonu güzel olsun

Canim bu sabahida degerlendirdim. Daha ancak 2 güne pik olucak gibi 2gündede catlarsa (insallah) salı gününe kadar komple degerlendirsem yeter herhalde. (Carşamba_cuma_pazar_ sali).insallah bu sefer çatlar.

Aslında benim regli öncesi miğdem falan da bulanır baya belirti yaşarım😅 göğüslerimde büyür acır ama hiç renk koyulaşmasına dikkat etmemiştim, bir kaç arkadaşa sordum olabiliyor dediler. Zamanında hasta olabilmek de çok önemli gerçekten. Bu ay tedavi olmadım aradaydım soğan kürünü yaptım. Vaktinde olacak gibi hissediyorum. Yoğun bel ve kasık ağrılarım da başladı. Olmayınca da olmuyor vakti gelmedi demek ki, tedavi falan bir yere kadar zamanını bekliyor herşey. Dilerim kısa sürede çift çizgileri görüverirsin :)
Amin canim insallah hepimize nasip olur. Yarin doktora gidecegim ona göre nasil tedavi uygulayacagiz söyler. Ben bir defa daha denemek istiyorum bu ay. Ondan sonra rahim agzindaki yara tesavisini istiyorum. Ondan sonraki ay da tekrar deneriz kasim aralik gibi olabilir. Insallah gerek kalmasa bu defa olsa cok güzel olur ama hayirlisi artik..

Back