- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.261
Haklısın.. Her defasında bu defa bekleyecem sabırsızlık yapıp erken yapmycam test diyorum ama her defasında duygularıma yenik düşüyorum.. Galiba ben sabretmeyi öğrenmeden anne olamycam
Aminn yaa inşallah sabırsız annişler olarak evlatlarımız ile sabrı öğreniriz herhaldeBende cok sabirsizm cnm ya insAllah daha fazla beklemeden sağlıkla hamilr kaliriz hepimiz
En güzeli yaa benimde bi tane olsa bi rahatlycam ikincisi sanki kolaylıkla olcak gibi içimden geliyor inşallah bigün benimde ilkim olur ikincisinin yolunu gözlerimInsallah bu ay bebis gelmistirde sin bekleyisin olur canim. Ben daha once 7 sefer tedavi oldum igneyle sadece 1 seferinde kimyasal gebelik oldu. Doktorum bana cok stres yaptigim icin yumurtlamama baski yaptigimi soyledi.bende bu ay herseyi biraktim sadece ovulasyon testi yapiyorum. Ondanda hic yipranmiyorum eğlence haline geldi benim icin. bu ay cok yogun gecti oğlanin okula baslamasi beni benden aldi o yüzden ne kür yaptim ne baska birsey.rabbim nasip ederse olur etmezsede vardir bir bildigi.
Aminn yaa inşallah sabırsız annişler olarak evlatlarımız ile sabrı öğreniriz herhalde
En güzeli yaa benimde bi tane olsa bi rahatlycam ikincisi sanki kolaylıkla olcak gibi içimden geliyor inşallah bigün benimde ilkim olur ikincisinin yolunu gözlerim
Aminn yaa inşallah sabırsız annişler olarak evlatlarımız ile sabrı öğreniriz herhalde
En güzeli yaa benimde bi tane olsa bi rahatlycam ikincisi sanki kolaylıkla olcak gibi içimden geliyor inşallah bigün benimde ilkim olur ikincisinin yolunu gözlerim
Aynı hisleri paylaşıyoruz canım nasip tabi ama Rabbim ikinciyi nasip ederse üçüncü için korunmayı düşünmüyorum sanırımCanim 2.ler daha zor geliyor inanki . Simdiki aklim olsa pespese hamile kalirdim.
Aynı hisleri paylaşıyoruz canım nasip tabi ama Rabbim ikinciyi nasip ederse üçüncü için korunmayı düşünmüyorum sanırım
Nasip bu işler vala insAllah Rabbim gönlümüzdekini nasip eder2.olsun canim bana yeter.cünkü yasim 36 oldu artik
Hiç bilgim yok canımkızlar aşılamanın aşılamanın 14. günü alttan ultrasonla görünürmü bebeğin tutunduğu
Önce bi test yaptin mi?kızlar aşılamanın aşılamanın 14. günü alttan ultrasonla görünürmü bebeğin tutunduğu
bir hafta arayla iki kez çatlatma iğnesi ypıldı. yanıltıcı olabılır. çift çizgi çıkarsa ümitlenirim. ultrason garantiÖnce bi test yaptin mi?
Ultrasonda görülmez öyle hemen. Önce bi kan ver bakalım hcg degeri bildigim kadariyla 1000 küsür olmadan kese görünmezbir hafta arayla iki kez çatlatma iğnesi ypıldı. yanıltıcı olabılır. çift çizgi çıkarsa ümitlenirim. ultrason garanti
kızlar aşılamanın aşılamanın 14. günü alttan ultrasonla görünürmü bebeğin tutunduğu
Nasip bu işler vala insAllah Rabbim gönlümüzdekini nasip eder
Yok kuzum eşim almamış test kızdı bekle diyorInsallah canim. Bu sabahta test yapacakmisin.
Adamlar haklı zaruri bir ihtiyaç gibi teste para yatırıyoruz aylık gideri hesaplarken test için de bir bütçe oluşturuyoruzYok kuzum eşim almamış test kızdı bekle diyor
amin inşallah hayırlı haberler alırsınBen de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
Yok o zaman tatlım bende iğneden sonra 15.günde regl oldum. Hayırlısı Allah'tan.Yine tek cizgi cikti kizlarolmadi galiba
Bugün igneden sonraki 14. Gün
Benimde yara vardı cnm, hiç doğum yapmadığım için dondurdular yakmadılar. Sonra hemen hamile kaldım. Dondurma işlemi daha iyi demişti doktorum aklında olsun.Doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi hormonlara bakacak. Birde o rahim agzinda yara varmis onu tedavi edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?