- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.181
InsAllah cnm hayırlısyla olsun sen neler yaptn hersey yolunda mi bayadr yoktun merak ettim senibaktım gördüm canım yarin ve sonraki gün tamemen negatif olur sonra insallah pozitif goreceksin
evet canm herşey yolunda baya yiprandik ama sonu güzel bittiInsAllah cnm hayırlısyla olsun sen neler yaptn hersey yolunda mi bayadr yoktun merak ettim seni
Cok sevindim cnm hep güzel şeyler olsun insAllahevet canm herşey yolunda baya yiprandik ama sonu güzel bitti
Evet cidden öyle herşey ferid kaldi tüm olumsuzluklar ben eşim ve 3 tane yavrum çok şükürCok sevindim cnm hep güzel şeyler olsun insAllah
MasAllah cnmEvet cidden öyle herşey ferid kaldi tüm olumsuzluklar ben eşim ve 3 tane yavrum çok şükür
Canim baska test yaptinmi merak ettim seni ? Pazartesi yapacaktin galiba 14. Gün olunca.. yapinca burasasa paylas fotografi canim ❤MasAllah cnm
Yapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısıCanim baska test yaptinmi merak ettim seni ? Pazartesi yapacaktin galiba 14. Gün olunca.. yapinca burasasa paylas fotografi canim ❤
Günaydın canımgünaydın kizlarrrr
Insallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sanaYapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısı
İnsAllah cnm hayrlisi bklm bekleyip gorcez cogu gitti azı kaldi bugün duphastona basladim ama o bitmeden zaten adet olmam snrm paylaşırım tabiki burqya da testiInsallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sana❤
nasilsin kuzu varmi belirtilerin bugün kacinci gündü unuttum benGünaydın canım
kizlar sizler nasilsiniz çok ozledim sizleride canlarim dogum yaptinizmi neleriniz oldueverytime_night karapisso Sevsev12 wiha02 Aytanesii
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu haay ben sürekli sana bakıp durdum. ne cezymış arkadaş aylar geçti. doğum yaptık bebekler 4 aylık oldu nerdeyse. benim çok şeker bir kızım oldu . sen nasılsın nerelerdesin. çok merak ettim seni.
11. Günüm cnm bugün vala fenayım kuzum bugün duphastona basladim ondan mi vardı zaten ama bulantı, halsizlik, kasık, bel ağrısı var karnım ağrıyor dışarı çıktık kızım ana okuluna başladı eksiklerivardi alalim die ama dayanamadm eve dönüyoruz ayakta duramıyorumnasilsin kuzu varmi belirtilerin bugün kacinci gündü unuttum ben)
Selam canım iyiyiz çok şükür haftaya 4 aylık oluyorz sende iyisindr insallah uzun zaman oldu konuşmayalıkizlar sizler nasilsiniz çok ozledim sizleride canlarim dogum yaptinizmi neleriniz oldueverytime_night karapisso Sevsev12 wiha02 Aytanesii
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu ha
 hic sanmiyorum henüz yeni yeni belli etmeye çalışmış kendini tebrik ederimÇatlatma iğnesinin 14.günü bugün iğnenin etkisi var mıdır acaba hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?