- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.221
Bence gec yumurtlama olacak cnm bana da birqz koyu geldi devam et yapmaya bence hala yumurtlama olacak sendeTünaydın kızlar bugün reglinin 23.günü yılmadan ovulasyon testine devam ediyorum.bugün koyulasmis gibi geldi. Gecmu yumurtlicam acaba.Eki Görüntüle 2305959
Bence gec yumurtlama olacak cnm bana da birqz koyu geldi devam et yapmaya bence hala yumurtlama olacak sende
Yaptim sabaha dogru ama test bi tuhaf oldu fazla idrar damlattim snrmInsallah canim sen ne yaptin canim. catlama ignesi yapali baya oldu Idrar testi yaptinmi
Yaptim sabaha dogru ama test bi tuhaf oldu fazla idrar damlattim snrm
Atmadm cnm durdukca dağıldı bi tuhaf zaten tertemiz cikti atayımResmini attinmi buraya göremedik.bugün 13.günse idrarda cikar aslinda.
Insallah canimBenimde yaş 36 oldu benimde arada yumurtlatamama oluyor galiba. Insallah reglim gecikmezde yeni ayda yumurtlayabilirim
Canim sanki gölge var gibi geldi bana. Sende belirtilerde var insallah olmustur bu ay. Aradan zaman gectikten sonra tekrar baktinmi ?Tertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok
Canim telefonun isini dalan acip iyce baktim sanki cok cok az var gibi umutlandirmak istemem ama sonraki günler yine yap insallah koyulasir.Tertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok
Tekrar tekrar bakiyorum fotografi büyütüp yakinlasip fotografi oynatarak bakiyorum igne etkisi degilse görebiliyorum canim :) bence sende umur var saha yarin öbürgün yap bakalim merak ettim ya insallah vardirTertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok
Canim sanki gölge var gibi geldi bana. Sende belirtilerde var insallah olmustur bu ay. Aradan zaman gectikten sonra tekrar baktinmi ?
Canim telefonun isini dalan acip iyce baktim sanki cok cok az var gibi umutlandirmak istemem ama sonraki günler yine yap insallah koyulasir.
Canim cok çok silik 9. Gun yaptgm testimden de silik cok az bende görüyorum gibi ya da gozlerimizin oyunu bklm yarın yaparım yinr bizim eczane de cok bilinmedik marka guvenemedim de pek ama bklm tekrarlycam dışarı çıkarsam başka eczaneye bakicam yoksa istedgm marka eşime derimTekrar tekrar bakiyorum fotografi büyütüp yakinlasip fotografi oynatarak bakiyorum igne etkisi degilse görebiliyorum canim :) bence sende umur var saha yarin öbürgün yap bakalim merak ettim ya insallah vardir
Canim 9. Günden silik evet ama dün yapsaydin belki dahada silik olacakti. Bebektendir insallah 13. Güne bu kadar kalmaz bence. Benimde 13. Günde cok cok silik cikmisti sonradan ama bu sende direkt hemen cikmis. Insallah bebegin seninledir belirtilerinde var bunlar hep iyiye isaret❤Canim cok çok silik 9. Gun yaptgm testimden de silik cok az bende görüyorum gibi ya da gozlerimizin oyunu bklm yarın yaparım yinr bizim eczane de cok bilinmedik marka guvenemedim de pek ama bklm tekrarlycam dışarı çıkarsam başka eczaneye bakicam yoksa istedgm marka eşime derim
Tertemiz hic bisey yok ilk dk çektim bi de dr dediği tarihte yaparim son umut yoksa yok
Canim cok çok silik 9. Gun yaptgm testimden de silik cok az bende görüyorum gibi ya da gozlerimizin oyunu bklm yarın yaparım yinr bizim eczane de cok bilinmedik marka guvenemedim de pek ama bklm tekrarlycam dışarı çıkarsam başka eczaneye bakicam yoksa istedgm marka eşime derim
insAllah cnm bklm hayrlisiCanim 9. Günden silik evet ama dün yapsaydin belki dahada silik olacakti. Bebektendir insallah 13. Güne bu kadar kalmaz bence. Benimde 13. Günde cok cok silik cikmisti sonradan ama bu sende direkt hemen cikmis. Insallah bebegin seninledir belirtilerinde var bunlar hep iyiye isaret❤
Yaa ben igneyi vurulduğum gunu de sayiyordmCanim ignenin vuruldugu günu saymadan hesapliyorsun. En dogru 15.günde test yapin diyor doktor hemen umutsuzlanma
İnsAllah cok belli belirsiz belki goz yanilmasi bilmiorum bklm yarin sabah degil de akşam uzeri yapabilirim belkiCanim 13.günde silikse koyulasir merak etme.bence yarin sabah tekrarla testi
İnsAllah cok belli belirsiz belki goz yanilmasi bilmiorum bklm yarin sabah degil de akşam uzeri yapabilirim belki
Öyle mi bugun 12. Gün oluyor o zmnCanim igneyi oldugun günü doktorlar saymiyorlar. Yani bugün 12.günü oluyor. Benimde hamile kaldigim ayda 12.günde cok cok silik cikmisti hatta ilk 10dakikadan sonra cikmisti.sonra koyulasti
Öyle mi bugun 12. Gün oluyor o zmnyarin 13. Gün tamam oyle sayayım bende dr pazar günü yapmamı söyledi
Kan için erken degil mi ki bende kedin sonuc kan diorum ama bu seferde igne etkisi mi ya da erken mi yaptrdm die düşüncem die napsam bilemeidmCanim bence bugün hic test yapma yaniltici olur. Yarin sabah erken gebelikte cikar yada yarin direkt kan verebilirsin varsa artik cikar. Insallah yüzün güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?