- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.201
İnşallah öyledir çok sağol canım☺ hic sanmiyorum henüz yeni yeni belli etmeye çalışmış kendini tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir çok sağol canım☺ hic sanmiyorum henüz yeni yeni belli etmeye çalışmış kendini tebrik ederim
Canim bu igne etkisine benzemiyor kan ver benceÇatlatma iğnesinin 14.günü bugün iğnenin etkisi var mıdır acaba hala
Verdim canim bir saate cikacak☺Canim bu igne etkisine benzemiyor kan ver bence
Ayy heyecanla bekliyoruzVerdim canim bir saate cikacak☺
14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil miAyy heyecanla bekliyoruz
Hayırrrdaha çok minişş tebrik ederim hamilesin Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde gebeligi tamamlayıp kucağına almayi nasip etsin Rabbim14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi
Amiin Allah razi olsun darisi da tüm isteyenlere inşallahHayırrrdaha çok minişş tebrik ederim hamilesin Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde gebeligi tamamlayıp kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Degil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallahDegil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündümKizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm
Aminn canim insallah. Insallah 2 kati artsin 2 güne ❤İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallah
Amiin Allah razi olsun darisi da tüm isteyenlere inşallah
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündüm
Sali sabah 11.30 da vuruldum çarsamba gece 23.30 daydi ilki canım sonra cuma ve pazar dediTebrik ederim darrisi basimiza:)
Igneden sonra iliski ne zaman oldu cnm bana doktor igne gununun aksami ve ertesi gun dedi
yaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi
vardr bunda ds bi hayır cnmKizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm
Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydıSali sabah 11.30 da vuruldum çarsamba gece 23.30 daydi ilki canım sonra cuma ve pazar dedi
Gögüslerim çok ağrıyor hala dokunamiyorum bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara onun disinda bir sey olmadi canim çok sağol inşallah senin de hayirli haberlerini alirizyaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah
vardr bunda ds bi hayır cnm
Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydı
Aynı durum bende de var bakalım bel ağrım iki üç gündür yoğun insAllah cnmGögüslerim çok ağrıyor hala dokunamiyorum bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara onun disinda bir sey olmadi canim çok sağol inşallah senin de hayirli haberlerini aliriz