• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤😊
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallah😊😍

Kizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm :KK42:
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündüm

Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündüm

Benimde yaş 36 oldu benimde arada yumurtlatamama oluyor galiba. Insallah reglim gecikmezde yeni ayda yumurtlayabilirim

14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi🙈
yaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah
Kizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm :KK42:
vardr bunda ds bi hayır cnm
Sali sabah 11.30 da vuruldum çarsamba gece 23.30 daydi ilki canım sonra cuma ve pazar dedi
Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydı

yaaaa cok sevindim cnm sağlıkla artar insAllah
vardr bunda ds bi hayır cnm

Bana dr farkli soyledi ama bizimde ayni siiznki gibi oldu nerdeyse iliski tablosu insAllah tutmuştur ya belirtielrin var mıydı
Gögüslerim çok ağrıyor hala dokunamiyorum bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara onun disinda bir sey olmadi canim çok sağol inşallah senin de hayirli haberlerini aliriz😘

Tünaydın kızlar bugün reglinin 23.günü yılmadan ovulasyon testine devam ediyorum.bugün koyulasmis gibi geldi. Gecmu yumurtlicam acaba. 20190910_105211.jpg

Back