Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen 14.gunden sonra geciyormus benim de 11.günüm yarın bi test yapaym diyorum iğne etkisi geçmis mi var mi diye :)
Hadi insAllah geçmiştir senin ne zmn yapıldı iğne yapılan günü de sayıyor musun benim yarın sabah 11:30 da 9. Gün bitmiş 10. Gune geçmiş olucam 29 ağustosta 11:30 da vuruldum ben

ay insAllah kız süper dua yanliz haa..
Sürekli negatif görmekten insan inanamaz başka türlü yoksa
Evet bendede öyle valla. Artik beklemeye ve görmemeye o kadar alismisimki sanki görecegim diye korkuyorum cünkü gördükten sonra ne yaparim onu bilmiyorum :)

Aaaaaaa hosgeldinnn cnm nasılsın nerelerdeydin bende gecen gordum hesabını aktifti pasiflikten cikmis
dogru balim evet hosbuldum canim ıyyim sukur sizler nasilsiniz nasıl aktif biraktiysam topigimi öyle devam etmis kizlar varmi güzel haberler peki

dogru balim evet hosbuldum canim ıyyim sukur sizler nasilsiniz nasıl aktif biraktiysam topigimi öyle devam etmis kizlar varmi güzel haberler peki
Bende iyiyim şükür cnm çatlatma ignesi oldum adet bekliorum bklm aynen canlı tutmaya çalıştık bi kac kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…