- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.161
Aynen 14.gunden sonra geciyormus benim de 11.günüm yarın bi test yapaym diyorum iğne etkisi geçmis mi var mi diye :)Daha cok erken ya 9. Gun 14. Gune kadar gecer dimi tamamen 14 gunden sonra ilk testi yaptığımda acaba hala gecmedi mi die dusunmemek icin yaotm ben meraktan
Hadi insAllah geçmiştir senin ne zmn yapıldı iğne yapılan günü de sayıyor musunAynen 14.gunden sonra geciyormus benim de 11.günüm yarın bi test yapaym diyorum iğne etkisi geçmis mi var mi diye :)
27 agustos salı sabah 11.30 da vurdurdum bende canimHadi insAllah geçmiştir senin ne zmn yapıldı iğne yapılan günü de sayıyor musunbenim yarın sabah 11:30 da 9. Gün bitmiş 10. Gune geçmiş olucam 29 ağustosta 11:30 da vuruldum ben
Aynı sayıyormusuz o zmn cnm hadi hayırlısı27 agustos salı sabah 11.30 da vurdurdum bende canim
Benim gözler cizgi aramakta antrenmanli oldugu icin direkt gördüm resimi büyütmeden bile gördüm rahat. Az kalmis ama canim 3 güne tam bitebilirAma cok cok az sanki ben çıplak gözle bile dikkatli bakinca gördüm
Vala foto da ben de net hemen görüyorum da elimdeki testte baya dikkatli bakınca görüyorum tuhafBenim gözler cizgi aramakta antrenmanli oldugu icin direkt gördüm resimi büyütmeden bile gördüm rahat. Az kalmis ama canim 3 güne tam bitebilir
Insallah sonra 1 km den bile görüncek kadar kalinlassin :)Vala foto da ben de net hemen görüyorum da elimdeki testte baya dikkatli bakınca görüyorum tuhaf
Insallah sonra 1 km den bile görüncek kadar kalinlassin :)
Evet bendede öyle valla. Artik beklemeye ve görmemeye o kadar alismisimki sanki görecegim diye korkuyorum cünkü gördükten sonra ne yaparim onu bilmiyorum :)ay insAllah kız süper dua yanliz haa..
Sürekli negatif görmekten insan inanamaz başka türlü yoksa
Aynen öyle vala bende bilmiyorumEvet bendede öyle valla. Artik beklemeye ve görmemeye o kadar alismisimki sanki görecegim diye korkuyorum cünkü gördükten sonra ne yaparim onu bilmiyorum :)
Aaaaaaa hosgeldinnn cnm nasılsın nerelerdeydin bende gecen gordum hesabını aktifti pasiflikten cikmis
dogru balim evet hosbuldum canim ıyyim sukur sizler nasilsiniz nasıl aktif biraktiysam topigimi öyle devam etmis kizlar varmi güzel haberler pekiAaaaaaa hosgeldinnn cnm nasılsın nerelerdeydin bende gecen gordum hesabını aktifti pasiflikten cikmis
Bende iyiyim şükür cnm çatlatma ignesi oldum adet bekliorum bklm aynen canlı tutmaya çalıştık bi kac kişidogru balim evet hosbuldum canim ıyyim sukur sizler nasilsiniz nasıl aktif biraktiysam topigimi öyle devam etmis kizlar varmi güzel haberler peki
çok güzel kuzu kacinci gün bugün igneninBende iyiyim şükür cnm çatlatma ignesi oldum adet bekliorum bklm aynen canlı tutmaya çalıştık bi kac kişi ☺
10. Günüm cnmçok güzel kuzu kacinci gün bugün ignenin
hadi bakalim çoğu gitti azı kaldi test yapiyormusun :))10. Günüm cnm
Bi kere yaptm cnm dun baya baya silik kalmış geçmiş hrmen hemen etkisi bi kac gune iyice gecer eski sayfalarda varhadi bakalim çoğu gitti azı kaldi test yapiyormusun :))
baktım gördüm canım yarin ve sonraki gün tamemen negatif olur sonra insallah pozitif goreceksinBi kere yaptm cnm dun baya baya silik kalmış geçmiş hrmen hemen etkisi bi kac gune iyice gecer eski sayfalarda var ☺
hoşgeldin kuzu nerelerfesin. sağlığın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?