- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.141
A.slm canim igneden 1-2 gün sonra falan cok agri olabilir yumurtan catliyor anlamina geliyor. Ondan sonraki günler ara ara agri girebilir. Dayanilmayacak gibi cok fazla agrin olursa ohss olabilir o tehlikeli doktora gitmek gerek. Senin kacinci günün agri nasil ?Selam hanımlar.. Çatlatma iğnesinden sonra sancınız oldu mu?
Aleyküm Selam cnm bende olmuştu ilk iki üç gün şimdilerde de hala kasık ağrım varSelam hanımlar.. Çatlatma iğnesinden sonra sancınız oldu mu?
Ohss nedir canım cok fazla var yaa afedersin biraz idrarim olsa bile acayip sıkışıyorm ve ağrı hissediyorum sürekliA.slm canim igneden 1-2 gün sonra falan cok agri olabilir yumurtan catliyor anlamina geliyor. Ondan sonraki günler ara ara agri girebilir. Dayanilmayacak gibi cok fazla agrin olursa ohss olabilir o tehlikeli doktora gitmek gerek. Senin kacinci günün agri nasil ?
Hamilemsin canimAleyküm Selam cnm bende olmuştu ilk iki üç gün şimdilerde de hala kasık ağrım var
Yok canım daha iğnenin 9. Günü bugün beklemedeyim insAllah hepimiz hamile kalicaz bi günHamilemsin canim
Amin inşallahYok canım daha iğnenin 9. Günü bugün beklemedeyim insAllah hepimiz hamile kalicaz bi gün
Yaa ıhlamur niye ki ben grip olduğum için içmiştim ama bisey dememiştiDoktorumu aradım şimdi. Yumurtaliklarin uyarılması için ilac verildi ondan dolayı ağrı olması normal bol bol dinlenme ve ıhlamur içmemi söyledi
Sancım oluyo diyince ağrı kesici nolursa olsun içme ıhlamur içebilirsin dedi sanırım sancımı alsın diye de telefonda detaylı anlatamadm zaten dayanilmycak bir sanci degil ara ara oluyor o yuzden icmycemYaa ıhlamur niye ki ben grip olduğum için içmiştim ama bisey dememişti
Hadi hayır olsun cnm insAllah bende icmedim hic ilac grip oldum biraz sinüzit mahfetti ama ihlamur bal zencefil falan idare ettimSancım oluyo diyince ağrı kesici nolursa olsun içme ıhlamur içebilirsin dedi sanırım sancımı alsın diye de telefonda detaylı anlatamadm zaten dayanilmycak bir sanci degil ara ara oluyor o yuzden icmycem
Yumurtaliklar cok büyüyor catlatma ignesi ve bazi bu tür ilaclar yapabilir bunu cok nadie olan birsey.. yumurta catladiktan sonra gecer agri canim azalir.. hala aynimi?Ohss nedir canım cok fazla var yaa afedersin biraz idrarim olsa bile acayip sıkışıyorm ve ağrı hissediyorum sürekli
Daha gecmemis canim ikinci cizgi var halaKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Ama cok cok az sanki ben çıplak gözle bile dikkatli bakinca gördümDaha gecmemis canim ikinci cizgi var hala
Doktor da öyle söyledi canım ilaclardan kaynakliyms sanırım dedigin gibi ohss durumu geçiriyorum.. Hala aynı hic eksilmedi, eşimle asla ilişki dahi yaşayamıyorum cok baskı oluyor yürüyünce bile hissediyorum.. Hayırdır inşallah geçsin deYumurtaliklar cok büyüyor catlatma ignesi ve bazi bu tür ilaclar yapabilir bunu cok nadie olan birsey.. yumurta catladiktan sonra gecer agri canim azalir.. hala aynimi?
Silik var canım illa 12. Gunde mi geciyor ignenin etkisi acabaKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
14. Gunden sonra geçiyor diolar cnm benim bugun daha 9. Gunum o zmna kadar hic etkisi kalmaz snrm artik dr da kesin sonuc icin 17. Gun yap dedi zatrnSilik var canım illa 12. Gunde mi geciyor ignenin etkisi acaba
İgnenin etkisi var hala canım iknci çizgi varKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Daha cok erken ya 9. Gun 14. Gune kadar gecer dimi tamamen 14 gunden sonra ilk testi yaptığımda acaba hala gecmedi mi die dusunmemek icin yaotm ben meraktanİgnenin etkisi var hala canım iknci çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?