Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar.. Çatlatma iğnesinden sonra sancınız oldu mu?
A.slm canim igneden 1-2 gün sonra falan cok agri olabilir yumurtan catliyor anlamina geliyor. Ondan sonraki günler ara ara agri girebilir. Dayanilmayacak gibi cok fazla agrin olursa ohss olabilir o tehlikeli doktora gitmek gerek. Senin kacinci günün agri nasil ?

Ohss nedir canım cok fazla var yaa afedersin biraz idrarim olsa bile acayip sıkışıyorm ve ağrı hissediyorum sürekli

Yaa ıhlamur niye ki ben grip olduğum için içmiştim ama bisey dememişti
Sancım oluyo diyince ağrı kesici nolursa olsun içme ıhlamur içebilirsin dedi sanırım sancımı alsın diye de telefonda detaylı anlatamadm zaten dayanilmycak bir sanci degil ara ara oluyor o yuzden icmycem

Sancım oluyo diyince ağrı kesici nolursa olsun içme ıhlamur içebilirsin dedi sanırım sancımı alsın diye de telefonda detaylı anlatamadm zaten dayanilmycak bir sanci degil ara ara oluyor o yuzden icmycem
Hadi hayır olsun cnm insAllah bende icmedim hic ilac grip oldum biraz sinüzit mahfetti ama ihlamur bal zencefil falan idare ettim

Kızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün

Eklentiler

• Screenshot_20190906-184642.png
    391,9 KB · Görüntüleme: 31
Ohss nedir canım cok fazla var yaa afedersin biraz idrarim olsa bile acayip sıkışıyorm ve ağrı hissediyorum sürekli
Yumurtaliklar cok büyüyor catlatma ignesi ve bazi bu tür ilaclar yapabilir bunu cok nadie olan birsey.. yumurta catladiktan sonra gecer agri canim azalir.. hala aynimi?

Yumurtaliklar cok büyüyor catlatma ignesi ve bazi bu tür ilaclar yapabilir bunu cok nadie olan birsey.. yumurta catladiktan sonra gecer agri canim azalir.. hala aynimi?
Doktor da öyle söyledi canım ilaclardan kaynakliyms sanırım dedigin gibi ohss durumu geçiriyorum.. Hala aynı hic eksilmedi, eşimle asla ilişki dahi yaşayamıyorum cok baskı oluyor yürüyünce bile hissediyorum.. Hayırdır inşallah geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…