Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi hormonlara bakacak. Birde o rahim agzinda yara varmis onu tedavi edecek
hadi hayırlısı canım bak o yara temizlensn belki sorun olacaktı bilemeyiz ki
Bende öyle düsünüp teselli bulmaya calisiyorum canim. Ama yinede cok agliyorum iste durduramiyorum kendimi

Insallah simdi bekleyenlerden güzel haber gelir insallah sen cift cizgili fotograf paylasirsin moral olur banada sevinirim
InsAllah canım bklm ama nedense bi umutsuzluk kapladı beni de sanki olmayacak gibi

Anladım canım benim dr bana 17-18. Günü test yapmamı söyledi ama bence hala umut var tqbi sen bilirsin kendi bunyeni
Canim hic belirti hissetmiyorum. Bir defa kimyasal gecirmistim o zamanlarda anlayamamistim ben ama sonradan düsününce birsürü belirti buldum hepsi aklimda. Yani simdi birsey olsa hemen farkederim. Hicbir belirti olmadi. O zamanlar birsürü sey olmustu. Yumurta catladiktan sonraki 6. Gün koku hassasiyeti basladi ondan sonra yedigim seyde eski tadi yoktu igneden sonra 6. Gün tek seferlik akinti oldu sonra gögüslerde hassasiyet basladi aksamlari erkenden cok uykum geliyordu duramiyordum 6-7 gibi yatiyordum sabah erkenden uyaniyordum. Gögüslerde rengi degismisti siskinlik vardi kabarmisti kenarlari uclarinda birde hissediyordum rahim bölgesi bos degildi. Insan hissediyor o da var. Yaptigim her testde hep 2. Cizgi cikiyordu hemen ilk baslarda sonrasan cikiyordu 2 saat sonra ondan sonralsri hemen 10 sakika 5 dakika damlattigim gibi cikiyordu ve bunlarin hepsi igneyi yaptiktan sonraki 14. Gün dolmadan olmustu. Simdi aklima gelenler bunlar ona göre simdikiyle karsilastiriyorum hicbirsey yok insallah birdaha hamile olursam hemen hissederim diye tahmin ediyorum.. cok uzun oldu yine mesajim

hadi hayırlısı canım bak o yara temizlensn belki sorun olacaktı bilemeyiz ki

InsAllah canım bklm ama nedense bi umutsuzluk kapladı beni de sanki olmayacak gibi

Birsey olmaz öyle hemen sadece mesela 20 yil o yara orada kalsa iylesmese kendiliginden o zaman belki rahim agzi kanserine dönüsebilir canim ama hemen degil. Yani acelesi yoktu daha. Ama neyse adetin 3. Günü hormonlar icin giderim sonrada esim yine uzun süreligine gittiginde o tedaviyi yaptiririm. Ondan sonra 1 ay iliski olmamaliymis yara tekrar acilmamasi icin.

Aslinda simdi tekrar denesek bu ay olur. Sali günü adet baslasa 23 eylüle kadar catlatma ignesi yapilabilinir. Ondan sonra esim yine gidecek gitmeden bir defa daha deneyebiliriz. Yara tesavisini sonrasa yapabiliriz. Yada catlatma ignesini yapip birliktelik zamanlarinida gecirdikten sonra yaptiririm tedaviyi olurmu acaba ? Doktora sorayim ben bunlari insallah kabul eder. Bu ay tekrar denemek istiyorum insallah

Anladım canım o zmn doktorunla görüş acelesi yok bu ay yine denersinz hakkınzda hayırlısı olsun insAllah

Adetten sonra klomen vermiyor mu canım sana
Simdi nasil yapacak bilmiyorum canim adetin 3. 4. 5. Günü kullandigim oldu yada femarada kullandiktan sonra olmayinca adetin 10. 14. Günü falanda verdi degisiyor duruma göre ultrasonsa muayene edip bakiyo öyle veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…