- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.121
Yok daha adet olmadim bugün ignenin 15. Günü ben 18. Gün adet oluyorum pazartesi yada daha büyük ihtimalle sali adet olurumCanım ya nasip demek ki daha vakti gelmemiş adette olmadin ama daha dimi
Biliyorum kolay değil ama sabır canım vardır elbet şer gördüklerimizde de bi hayırEvet canim allah nasip etmedi
Bende öyle düsünüp teselli bulmaya calisiyorum canim. Ama yinede cok agliyorum iste durduramiyorum kendimiBiliyorum kolay değil ama sabır canım vardır elbet şer gördüklerimizde de bi hayır
Anladım canım benim dr bana 17-18. Günü test yapmamı söyledi ama bence hala umut var tqbi sen bilirsin kendi bunyeniYok daha adet olmadim bugün ignenin 15. Günü ben 18. Gün adet oluyorum pazartesi yada daha büyük ihtimalle sali adet olurum
hadi hayırlısı canım bak o yara temizlensn belki sorun olacaktı bilemeyiz kiDoktorum adet olunca 3. Günü gel dedi hormonlara bakacak. Birde o rahim agzinda yara varmis onu tedavi edecek
Bende öyle düsünüp teselli bulmaya calisiyorum canim. Ama yinede cok agliyorum iste durduramiyorum kendimi
InsAllah canım bklm ama nedense bi umutsuzluk kapladı beni de sanki olmayacak gibiInsallah simdi bekleyenlerden güzel haber gelir insallah sen cift cizgili fotograf paylasirsin moral olur banada sevinirim
Canim hic belirti hissetmiyorum. Bir defa kimyasal gecirmistim o zamanlarda anlayamamistim ben ama sonradan düsününce birsürü belirti buldum hepsi aklimda. Yani simdi birsey olsa hemen farkederim. Hicbir belirti olmadi. O zamanlar birsürü sey olmustu. Yumurta catladiktan sonraki 6. Gün koku hassasiyeti basladi ondan sonra yedigim seyde eski tadi yoktu igneden sonra 6. Gün tek seferlik akinti oldu sonra gögüslerde hassasiyet basladi aksamlari erkenden cok uykum geliyordu duramiyordum 6-7 gibi yatiyordum sabah erkenden uyaniyordum. Gögüslerde rengi degismisti siskinlik vardi kabarmisti kenarlari uclarinda birde hissediyordum rahim bölgesi bos degildi. Insan hissediyor o da var. Yaptigim her testde hep 2. Cizgi cikiyordu hemen ilk baslarda sonrasan cikiyordu 2 saat sonra ondan sonralsri hemen 10 sakika 5 dakika damlattigim gibi cikiyordu ve bunlarin hepsi igneyi yaptiktan sonraki 14. Gün dolmadan olmustu. Simdi aklima gelenler bunlar ona göre simdikiyle karsilastiriyorum hicbirsey yokAnladım canım benim dr bana 17-18. Günü test yapmamı söyledi ama bence hala umut var tqbi sen bilirsin kendi bunyeni
hadi hayırlısı canım bak o yara temizlensn belki sorun olacaktı bilemeyiz ki
InsAllah canım bklm ama nedense bi umutsuzluk kapladı beni de sanki olmayacak gibi
Canim hic belirti hissetmiyorum. Bir defa kimyasal gecirmistim o zamanlarda anlayamamistim ben ama sonradan düsününce birsürü belirti buldum hepsi aklimda. Yani simdi birsey olsa hemen farkederim. Hicbir belirti olmadi. O zamanlar birsürü sey olmustu. Yumurta catladiktan sonraki 6. Gün koku hassasiyeti basladi ondan sonra yedigim seyde eski tadi yoktu igneden sonra 6. Gün tek seferlik akinti oldu sonra gögüslerde hassasiyet basladi aksamlari erkenden cok uykum geliyordu duramiyordum 6-7 gibi yatiyordum sabah erkenden uyaniyordum. Gögüslerde rengi degismisti siskinlik vardi kabarmisti kenarlari uclarinda birde hissediyordum rahim bölgesi bos degildi. Insan hissediyor o da var. Yaptigim her testde hep 2. Cizgi cikiyordu hemen ilk baslarda sonrasan cikiyordu 2 saat sonra ondan sonralsri hemen 10 sakika 5 dakika damlattigim gibi cikiyordu ve bunlarin hepsi igneyi yaptiktan sonraki 14. Gün dolmadan olmustu. Simdi aklima gelenler bunlar ona göre simdikiyle karsilastiriyorum hicbirsey yokinsallah birdaha hamile olursam hemen hissederim diye tahmin ediyorum.. cok uzun oldu yine mesajim
Birsey olmaz öyle hemen sadece mesela 20 yil o yara orada kalsa iylesmese kendiliginden o zaman belki rahim agzi kanserine dönüsebilir canim ama hemen degil. Yani acelesi yoktu daha. Ama neyse adetin 3. Günü hormonlar icin giderim sonrada esim yine uzun süreligine gittiginde o tedaviyi yaptiririm. Ondan sonra 1 ay iliski olmamaliymis yara tekrar acilmamasi icin.
Anladım canım o zmn doktorunla görüş acelesi yok bu ay yine denersinz hakkınzda hayırlısı olsun insAllahAslinda simdi tekrar denesek bu ay olur. Sali günü adet baslasa 23 eylüle kadar catlatma ignesi yapilabilinir. Ondan sonra esim yine gidecek gitmeden bir defa daha deneyebiliriz. Yara tesavisini sonrasa yapabiliriz. Yada catlatma ignesini yapip birliktelik zamanlarinida gecirdikten sonra yaptiririm tedaviyi olurmu acaba ? Doktora sorayim ben bunlari insallah kabul eder. Bu ay tekrar denemek istiyorum insallah
Sağlık olsun canım insallah bidaki ay guzel sonuclar alırızErken gebelik testini yaptim tek cizgiolmadi bu ay da.. olsaydi artik erken testte cikardi gölge bile cikmadi
Sağlık olsun canım insallah bidaki ay guzel sonuclar alırızErken gebelik testini yaptim tek cizgiolmadi bu ay da.. olsaydi artik erken testte cikardi gölge bile cikmadi
Insallah canim. Belki bu ay sonuna dogru tekrar ovitrelle yapmak istiyorum. Adetin 3. Günü doktora gidip soracagim olursa bir defa daha deneyecegimSağlık olsun canım insallah bidaki ay guzel sonuclar alırız
Adetten sonra klomen vermiyor mu canım sanaInsallah canim. Belki bu ay sonuna dogru tekrar ovitrelle yapmak istiyorum. Adetin 3. Günü doktora gidip soracagim olursa bir defa daha deneyecegim
Adetin 5. Gunu ben klomenle başlayıp sonrasında oviterelle yazıyordu banaAdetten sonra klomen vermiyor mu canım sana
Simdi nasil yapacak bilmiyorum canim adetin 3. 4. 5. Günü kullandigim oldu yada femarada kullandiktan sonra olmayinca adetin 10. 14. Günü falanda verdi degisiyor duruma göre ultrasonsa muayene edip bakiyo öyle veriyoAdetten sonra klomen vermiyor mu canım sana
Insallah hayirli gelir ve hamile olursun canimBende pazartesi gününe randevu aldım zeynep kamil hastanesine infertilite bolumune bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?