Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan gölge bile cikmamis ya

Umutumut82 bir arkasasin 16. Gün görmüs cift cizgiyi o biraz umut oluyor bana ben 12. Gün negatif 14. Gün positifti o arkadasin diye hatirliyorum ama yanlis hatirliyorumdur insallah bende görebilirim ikinci cizgiyi önümüzdeki günlerde

Okudugum birkac yerde hesaplamaya göre cumartesi test yapmam gerekiyormus. Ama yazanlar galiba direkt kalin cizgi cikmayi diyorlar herhalde. Öyle olacaksa simdiden azsa olsa görünmesi gerekirdi

Okudugum birkac yerde hesaplamaya göre cumartesi test yapmam gerekiyormus. Ama yazanlar galiba direkt kalin cizgi cikmayi diyorlar herhalde. Öyle olacaksa simdiden azsa olsa görünmesi gerekirdi
Bekleyeelim cnm biliyorum cok zor ama insAllah vardr da çıkmamıştr iyi düşünelim

Bende bugun iki tane gebelik testi aldim bklm haftaya salı yapmayı düşünüyorum ilkini 13. Gün oluyor ikinciyi de sabredebilirsem persembe ya da cuma yaparm 15-16. Gun bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah tutar bu ay görürüm cift çizgiyi

Amin insallah canim. Insallah sen erkenden görürsün ❤

Insallah canım hayirlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…