- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.101
Amin canimYani belli olmaz tabi yap bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimYani belli olmaz tabi yap bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah
Aynen canım en son bende oyle yapıp umudumu kesmiştim saglık olsun uzme kendiniYarin erken gebelik testi yapacagim ondada cikmazsa artik yoktur herhalde
Üzülmemek elde degil ki canim nasip degilmis demek dahaAynen canım en son bende oyle yapıp umudumu kesmiştim saglık olsun uzme kendini
Bekleyeelim cnm biliyorum cok zor ama insAllah vardr da çıkmamıştr iyi düşünelimOkudugum birkac yerde hesaplamaya göre cumartesi test yapmam gerekiyormus. Ama yazanlar galiba direkt kalin cizgi cikmayi diyorlar herhalde. Öyle olacaksa simdiden azsa olsa görünmesi gerekirdi
Insallah canimBekleyeelim cnm biliyorum cok zor ama insAllah vardr da çıkmamıştr iyi düşünelim
Amin insallah canim. Insallah sen erkenden görürsün ❤Bende bugun iki tane gebelik testi aldim bklm haftaya salı yapmayı düşünüyorum ilkini 13. Gün oluyor ikinciyi de sabredebilirsem persembe ya da cuma yaparm 15-16. Gun bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah tutar bu ay görürüm cift çizgiyi
İnsAllah cnm hyrlisi bklmAmin insallah canim. Insallah sen erkenden görürsün ❤
Insallah canım hayirlısıylaBende bugun iki tane gebelik testi aldim bklm haftaya salı yapmayı düşünüyorum ilkini 13. Gün oluyor ikinciyi de sabredebilirsem persembe ya da cuma yaparm 15-16. Gun bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah tutar bu ay görürüm cift çizgiyi
Malesef öyle oluyor cnm takmamayi basarsak cok daha guzel olacak aslındaHerşeyin muhakkak vakti saati var tabiki ama günden güne daha cok takmaya basladım
Elimizde olmuyorki tlfnu bile elime aldığımda hep çocukla ilgili araştırmalara başlıyorumMalesef öyle oluyor cnm takmamayi basarsak cok daha guzel olacak aslında
Cok iyi anlıyorum canım Rabbim ferahlık versin insAllah kısa zmnda gelir BebislerimizElimizde olmuyorki tlfnu bile elime aldığımda hep çocukla ilgili araştırmalara başlıyorum
Amin canım allah razı olsun insallahCok iyi anlıyorum canım Rabbim ferahlık versin insAllah kısa zmnda gelir Bebislerimiz
Canım ya nasip demek ki daha vakti gelmemiş adette olmadin ama daha dimiErken gebelik testini yaptim tek cizgi olmadi bu ay da.. olsaydi artik erken testte cikardi gölge bile cikmadi
Evet canim allah nasip etmediCanım ya nasip demek ki daha vakti gelmemiş adette olmadin ama daha dimi