- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Nolursa olsun üzme kendini canım sağlık olsun her şeye devam gelicek bebişlerFoto eklicektm yuklenemedi zatn bisi yoktu:) bilmiyorum kuzum bu umuda cok baglandim sonunda yine cok uzulcem gibi geliyor
Amiin canım. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah, sağlıkla sıhhatke bebişlerimiz gelsin inşallahKızlar bende Çarşamba klomen başlıyorum Pazartesi iğnehepimiz için hayırlısı olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet tatlim hep negatif yasaynca insan umut etmeye bile bazen cesaret edemiyor:/Ağzın bal yesin inşallah öyledir hayırlısıyla sağlıkla inşallah hepimize ama umut etmekten de korkar oldum
Ayy inss canim ya malum olmustur:))hayirlara vesile olsuneşimin 12 yaşındaki kuzeni rüyasında bir bebek görmüş eğer gözünü açarsa ben hamileymişim, açmazsa değilmişim ve bebek gözlerini açmış. rüyayı yetişkin biri görse bu kadar mutlu olmazdım ama küçük bir çocuk görünce mutlu oldum. belki malum olmuştur miniğe
Aminn canim surecin hayirli olsun ins nasip olsunKızlar bende Çarşamba klomen başlıyorum Pazartesi iğnehepimiz için hayırlısı olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Inss kuzum oyle olmaay calisiyorm ama yoruldm artik sizler olmasaniz coktan bitmstim. Bidahaki asilamada veya tupte bikac aya ins sonuc alicam diyorm kendi kendimeNolursa olsun üzme kendini canım sağlık olsun her şeye devam gelicek bebişler
canım doktor bana gynocitol diye bir toz verdi her gün bir tane kullanıyorum. içinde folik asit ve mynocitol diye bir vitamin var. bende kist var onu bile küçültmüşYa birde size birşey soracağım arkadaşlar ek olarak ne destek ürün kullanıyorsunuz onlarıda yazarsanız fikir olsun
Minik bir kist bende de çıktıcanım doktor bana gynocitol diye bir toz verdi her gün bir tane kullanıyorum. içinde folik asit ve mynocitol diye bir vitamin var. bende kist var onu bile küçültmüş
Ben de öyle düşünüyorum en kötü 3-4 aya gelicek bebişler diye düşünüyorum canımInss kuzum oyle olmaay calisiyorm ama yoruldm artik sizler olmasaniz coktan bitmstim. Bidahaki asilamada veya tupte bikac aya ins sonuc alicam diyorm kendi kendime
Ben inofolic combi kullanıyorum canımYa birde size birşey soracağım arkadaşlar ek olarak ne destek ürün kullanıyorsunuz onlarıda yazarsanız fikir olsun
Bana da bazen Rabbimin bi bildiği varki gondermio gibi gelio. Bizim oglanla atisioz bazen. 2. olsa naparim diom. Aynı zamanda da istiyorum. Iyiki varlar. rabbime şükürler olsun. Hakkımızda hayırlısı.Bakalim canim sizinkiler tutarsa belki bende heveslenirim.ama şuan nefret ettim herseyden...şu yasadigim stresten olacagi varsada olmayacak onu anladim.kalbimde çarpinti basladi inanki
Bende de 2-3 sabahtır kasıklarda ağrıyla uyanıyorum hem de baya şiddetli bi ağrıyla, tuvalete koşuyorum bi şey yok. Hatta normalden erken uyanıyorum ağrı hissedip. Bi süre sonra azalıyo ağrı, ama gün içerisinde bi kaç kez oluyo bu. Kendimi dinlemediğime de eminim ama neden böyle anlamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canımsabah kasığımda bir baskı ile uyandım acaba kendimi mi dinliyorum ben ya
canım senin de 12. gün değil mi aynı gün mü vurulmuştuk seninle. belirtiler aynıBende de 2-3 sabahtır kasıklarda ağrıyla uyanıyorum hem de baya şiddetli bi ağrıyla, tuvalete koşuyorum bi şey yok. Hatta normalden erken uyanıyorum ağrı hissedip. Bi süre sonra azalıyo ağrı, ama gün içerisinde bi kaç kez oluyo bu. Kendimi dinlemediğime de eminim ama neden böyle anlamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Yok kuzum A AloeeVeraa ile benim iğne günlerimiz hatta saatlerimiz bile aynı canm 9. Gunumuzcanım senin de 12. gün değil mi aynı gün mü vurulmuştuk seninle. belirtiler aynı
ben bu ay meryem otu da kullandım inşallah işe yararsa yazarım burdaYok kuzum A AloeeVeraa ile benim iğne günlerimiz hatta saatlerimiz bile aynı canm 9. Gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?