- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Bırakmıycaksın dimi tedaviyi ve bizi
Benimde bu ay tik yok diyordum ki haftasonu basladi misal canim.Doğru tabi canım her ay farklı bi şey oluyo gerçekten. Mesela ilk kullandığım ay nerdeyse hiç kasık ağrım olmamıştı ama bu ay hep ağrıyo
Selam canim uzuldum boyle dusunmene biz senle baraber bklicektik asilamayi amaevet yipratici hak veriyorum sana. Allah vergisi bu tedavide sart degol kendiliginden de olabilir umutsuz hic olma. Biz hep yanindayiz nolur kendini birakma. Bnce ekonomik gucun el verirse direk tupbebevede gecebilirsin veya 1 asilama denersn
İnşallah ancak döllenmiştir de daha çok belirti verir canım. Hayırlısı tabi
Ins kuzum ve sende bize umut olackasn belkiBurayı birakmam inat ettim en azindan 5 hamilelik haberi bekliyorum...benimde kendiliginden olur belki.
Anladım canım. Yani sen denemeyi bırakma önemli olan o, hiç belli olmaz kendi kendine geliverir belki bebişTedavi derken biranem asılama ve klomeni falan birakicam.rahim filmi cekilip kendim evde ovulasyonla takip edicem.evde bitkisel kurler yapicam.eskiden klomen mi vardi millet catır çatır doguruyordu. 3 4 ay kendim denicem olmazsa yine ilaca baslarim
Bakalım benim nolcak hiç ağrıcak gibi durmuyolar bu ayBenimde bu ay tik yok diyordum ki haftasonu basladi misal canim.
İnşallah inşallah kuzummHamileligin ilk 6 haftasi belirti hic olmayabiliyor canim belirtiye takilma.olcak insallah
Benimde bu ay tik yok diyordum ki haftasonu basladi misal canim.
Bugun yarin bat olmali en kotu carsmba. 14. Gunu ignenin bugun canim. Adet agrilari oluyor yine regl gelecek sanirim vucudum herseye direndi helal olsun hastalik olsa bole savasmaz :)))Bat a kaç kaldi canim.
ama rahim filmini çektir canım. sonra zaten 2 ay ara. düşünürsün napceginiKızlar ben tedaviyi bırakmaya karar verdim...3 aydir cok yıprandım.benim katetmem gereken cok yol var.hesap ediyorum regl olucam bitecek rahim filmi cekilecek 2 ay ara verilecek sonra igneyle tedavi ve aşılama zaten aşılamada ilkinde tutmasi cok zayif bir ihtimal en azindan 2 3 asilama yaptiricamda .5 6 aya maloluyor .bu kadarini maddi manevi kaldiramicam.bu ay regl oliyim doktora gidip dogum kontrol hapina baslicam ilacsiz regl olamiyorum.insallah sizlerden iyi haber aliriz.
Bugun yarin bat olmali en kotu carsmba. 14. Gunu ignenin bugun canim. Adet agrilari oluyor yine regl gelecek sanirim vucudum herseye direndi helal olsun hastalik olsa bole savasmaz :)))
ama rahim filmini çektir canım. sonra zaten 2 ay ara. düşünürsün napcegini
Agzindan bal damliyo ah bitanem keske ole olsa bu umuda sarildm suan regl gelmesin die dua ediyorumRegl agrilari ayni zamanda gebelik belirtisi.bilmiyorum ama icimden bir ses gebesin diyor.Allah im yüzune baksin verdigin emek bosa cikmaz insallah.aşılama oldugundan kanda geç cıkar diyorlar
Ben hala umut görüyorum sende kuzum. İdrarda çıkıcak kadar yükselmemiştir belki daha. Regl olana kadar umut varBallar iyi aksamlar. Heveslendim idrar testi yaptim yine beyazlar yine negatifvarsayalim gec cikicak kanda ozaman zaten idrarda cikmaz sonucta. Benimde genelde idrar negatifse durum degism iki gune hastalanirim
Foto eklicektm yuklenemedi zatn bisi yoktu:) bilmiyorum kuzum bu umuda cok baglandim sonunda yine cok uzulcem gibi geliyorBen hala umut görüyorum sende kuzum. İdrarda çıkıcak kadar yükselmemiştir belki daha. Regl olana kadar umut var
klomeni tablet olarak kullandım sonra çatlatma vuruldum işte ovitrelleCatlatma iğnesi vurulmadı mi canim sadec e klomen vurulduysa kiste dönüşebiliyor
Ağzın bal yesin inşallah öyledir hayırlısıyla sağlıkla inşallah hepimize ama umut etmekten de korkar oldumYerlesme olabilir mi canim senin ki acaba
eşimin 12 yaşındaki kuzeni rüyasında bir bebek görmüş eğer gözünü açarsa ben hamileymişim, açmazsa değilmişim ve bebek gözlerini açmış. rüyayı yetişkin biri görse bu kadar mutlu olmazdım ama küçük bir çocuk görünce mutlu oldum. belki malum olmuştur miniğeAgzindan bal damliyo ah bitanem keske ole olsa bu umuda sarildm suan regl gelmesin die dua ediyorumkaynanamda ruyasimda kizim oldugunu gormus ah nerde. Sorma ctlatma igneyle 1300 e mal oldu. Olsnda gozum girmuyo zatn. Konustum bugun asilama gec cikabiliyo bazen dediler aynen bugun 12. Gun asilamanin dedim sen 14. Gunu crsmba yap test desi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?