• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokta yüklenmemek gerek kuzum ben mesela iğneden 1 gün önce iğne günü pazartesi idi sonra carsam ba perşembe oldu mesela toplamda 4 gün oldu her günde kalite düşüyor sperm kalitesi 10 gün kaldı seninde ayy günler azaldıkça heyecan artiyor

ay biz baya şaştırdık onu ya :( 4nde doktora gittim 5nde iğne oldum işte iki gün hiç yapmamıştık 6sı yaptık, 7si yaptık, bugün de yapacağız el mecbur inşallah çok beter etmemişizdir spermleri. ben kitap aldım bir tane bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye orada diyor ki "her gün yapmak az da olsa ihtimalleri arttırır" diye o az ihtimale tutundum bide benim hesabıma göre yumurtlama 36 saat içindeyse 7sine geldi ayın ay ne bilim uzun lafın kısası yedik bi halt bakalım bu ay nolcak :KK76:

Anlayabiliyorum ben seni, çünkü ben de öyleyim sürekli bi şey araştırıyorum. Yok kaç günde rahme yerleşir, ilk belirtiler ne olur ne zaman başlar. Ya da işte doğurganlığı arttıran şeyler falan hep bi şey araştırıyorum, hep aklım orda. Ama şu aşamada bırakmak hem saçma olur hem senin kafanı daha çok kurcalar acaba devam etsem hamile kalır mıydım derken kendini suçlu hissedersin. Sen elinden geleni yapmaya devam et sırasıyla. Bi gün olucak ben inanıyorum

Sagol guzel kalpli arkadasim

ay biz baya şaştırdık onu ya :KK43: 4nde doktora gittim 5nde iğne oldum işte iki gün hiç yapmamıştık 6sı yaptık, 7si yaptık, bugün de yapacağız el mecbur inşallah çok beter etmemişizdir spermleri. ben kitap aldım bir tane bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye orada diyor ki "her gün yapmak az da olsa ihtimalleri arttırır" diye o az ihtimale tutundum bide benim hesabıma göre yumurtlama 36 saat içindeyse 7sine geldi ayın ay ne bilim uzun lafın kısası yedik bi halt bakalım bu ay nolcak :KK76:
Inşallah bebiş.olacakkkkkkkkk

Tatlım bugünden itibaren baş dönmem başladı benim ya kasik batmasi hala devam belimde agiriyor
Biliyo musun sabah yataktan kalktıktan sonra baş dönmem oldu ve gün içerisinde hafif gidip geldi başım ama tansiyonum düşük oluyo genelde, ona bağlamıştım ben biraz

İnşallah kuzum hepimiz hamile olsak keşke. Ayak üşümesi var çok ama göğüslerimde hassasiyet hiç yok çok normal. Diğer klomet ve çatlatmada göğüslerim 10 gün boyunca çok ağrımıştı bu kez tık yok
Sizin anca dollenmistir az kaldi hahirlisi bakalim i s guzel haberler aliriz kuzum

Biliyo musun sabah yataktan kalktıktan sonra baş dönmem oldu ve gün içerisinde hafif gidip geldi başım ama tansiyonum düşük oluyo genelde, ona bağlamıştım ben biraz
Ahh ahhh belirtilerimiz bile aynı kuzum ya insallah bebislerimizini belirtileridir

hahah

ayy 50 liraya 100 tane ama stripmiş iptal mi etsem diyorum ben kaset olduğunu sanarak aldım yine sabırsızlandığımdan devamını okumamışım hhahaha
Iyi yaptin bende 10 lu paketlerden almstim gebelik testleri sikti hep negatif ovulasyondanda sikildm takip etmedim pek kafayi yedik iyice:halay:

Iyi yaptin bende 10 lu paketlerden almstim gebelik testleri sikti hep negatif ovulasyondanda sikildm takip etmedim pek kafayi yedik iyice:halay:

hahah dimi, bir süre sonra alışkanlık oluyor çubuklara çiş yapmak valla bu ay takip etmeyecektim ama dayanamadım burada konuşa konuşa iyice meraklandım hahah bu ay hep birlikte hamileyiz bence :anneadayı:

Ahh ahhh belirtilerimiz bile aynı kuzum ya insallah bebislerimizini belirtileridir
İnşallah canımcım ya inşallah bunlar bebiş belirtisidir. Bi de benim cildim karma pek yağlı değil ama dün akşamdan beri cildimin her yerini yağlı hissediyorum parlıyo resmen ve minik minik içi dolu sivilceler çıkmış gece hem de 3-4 tane. Şaşırdım kaldım bu kadar yağlanmaz ve bu kadar sivilce çıkarmam

İnşallah kuzum hepimiz hamile olsak keşke. Ayak üşümesi var çok ama göğüslerimde hassasiyet hiç yok çok normal. Diğer klomet ve çatlatmada göğüslerim 10 gün boyunca çok ağrımıştı bu kez tık yok
Gercektn bi ay bi ayi tutmuyo kuzum hormonel ilaclar iciyoruz aslinda cok normal

hahah dimi, bir süre sonra alışkanlık oluyor çubuklara çiş yapmak valla bu ay takip etmeyecektim ama dayanamadım burada konuşa konuşa iyice meraklandım hahah bu ay hep birlikte hamileyiz bence :anneadayı:
Zaman gecer meshale olur ama uzuluyo insan canim iste. Ah ah nerde umutsuz vakalariz keske ole olsa:)

Gercektn bi ay bi ayi tutmuyo kuzum hormonel ilaclar iciyoruz aslinda cok normal
Doğru tabi canım her ay farklı bi şey oluyo gerçekten. Mesela ilk kullandığım ay nerdeyse hiç kasık ağrım olmamıştı ama bu ay hep ağrıyo

Kızlar ben tedaviyi bırakmaya karar verdim...3 aydir cok yıprandım.benim katetmem gereken cok yol var.hesap ediyorum regl olucam bitecek rahim filmi cekilecek 2 ay ara verilecek sonra igneyle tedavi ve aşılama zaten aşılamada ilkinde tutmasi cok zayif bir ihtimal en azindan 2 3 asilama yaptiricamda .5 6 aya maloluyor .bu kadarini maddi manevi kaldiramicam.bu ay regl oliyim doktora gidip dogum kontrol hapina baslicam ilacsiz regl olamiyorum.insallah sizlerden iyi haber aliriz.
Selam canim uzuldum boyle dusunmene biz senle baraber bklicektik asilamayi ama:( evet yipratici hak veriyorum sana. Allah vergisi bu tedavide sart degol kendiliginden de olabilir umutsuz hic olma. Biz hep yanindayiz nolur kendini birakma. Bnce ekonomik gucun el verirse direk tupbebevede gecebilirsin veya 1 asilama denersn

Back