• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırakmıycaksın dimi tedaviyi ve bizi :KK200:

Tedavi derken biranem asılama ve klomeni falan birakicam.rahim filmi cekilip kendim evde ovulasyonla takip edicem.evde bitkisel kurler yapicam.eskiden klomen mi vardi millet catır çatır doguruyordu. 3 4 ay kendim denicem olmazsa yine ilaca baslarim

Selam canim uzuldum boyle dusunmene biz senle baraber bklicektik asilamayi ama:KK43: evet yipratici hak veriyorum sana. Allah vergisi bu tedavide sart degol kendiliginden de olabilir umutsuz hic olma. Biz hep yanindayiz nolur kendini birakma. Bnce ekonomik gucun el verirse direk tupbebevede gecebilirsin veya 1 asilama denersn

Burayı birakmam inat ettim en azindan 5 hamilelik haberi bekliyorum...benimde kendiliginden olur belki.

Tedavi derken biranem asılama ve klomeni falan birakicam.rahim filmi cekilip kendim evde ovulasyonla takip edicem.evde bitkisel kurler yapicam.eskiden klomen mi vardi millet catır çatır doguruyordu. 3 4 ay kendim denicem olmazsa yine ilaca baslarim
Anladım canım. Yani sen denemeyi bırakma önemli olan o, hiç belli olmaz kendi kendine geliverir belki bebiş

Kızlar ben tedaviyi bırakmaya karar verdim...3 aydir cok yıprandım.benim katetmem gereken cok yol var.hesap ediyorum regl olucam bitecek rahim filmi cekilecek 2 ay ara verilecek sonra igneyle tedavi ve aşılama zaten aşılamada ilkinde tutmasi cok zayif bir ihtimal en azindan 2 3 asilama yaptiricamda .5 6 aya maloluyor .bu kadarini maddi manevi kaldiramicam.bu ay regl oliyim doktora gidip dogum kontrol hapina baslicam ilacsiz regl olamiyorum.insallah sizlerden iyi haber aliriz.
ama rahim filmini çektir canım. sonra zaten 2 ay ara. düşünürsün napcegini

Bugun yarin bat olmali en kotu carsmba. 14. Gunu ignenin bugun canim. Adet agrilari oluyor yine regl gelecek sanirim vucudum herseye direndi helal olsun hastalik olsa bole savasmaz :)))

Regl agrilari ayni zamanda gebelik belirtisi.bilmiyorum ama icimden bir ses gebesin diyor.Allah im yüzune baksin verdigin emek bosa cikmaz insallah.aşılama oldugundan kanda geç cıkar diyorlar

ama rahim filmini çektir canım. sonra zaten 2 ay ara. düşünürsün napcegini

Bakalim canim sizinkiler tutarsa belki bende heveslenirim.ama şuan nefret ettim herseyden...şu yasadigim stresten olacagi varsada olmayacak onu anladim.kalbimde çarpinti basladi inanki

Regl agrilari ayni zamanda gebelik belirtisi.bilmiyorum ama icimden bir ses gebesin diyor.Allah im yüzune baksin verdigin emek bosa cikmaz insallah.aşılama oldugundan kanda geç cıkar diyorlar
Agzindan bal damliyo ah bitanem keske ole olsa bu umuda sarildm suan regl gelmesin die dua ediyorum :( kaynanamda ruyasimda kizim oldugunu gormus ah nerde. Sorma ctlatma igneyle 1300 e mal oldu. Olsnda gozum girmuyo zatn. Konustum bugun asilama gec cikabiliyo bazen dediler aynen bugun 12. Gun asilamanin dedim sen 14. Gunu crsmba yap test desi

Ballar iyi aksamlar. Heveslendim idrar testi yaptim yine beyazlar yine negatif:( varsayalim gec cikicak kanda ozaman zaten idrarda cikmaz sonucta. Benimde genelde idrar negatifse durum degism iki gune hastalanirim

Ballar iyi aksamlar. Heveslendim idrar testi yaptim yine beyazlar yine negatif:KK43: varsayalim gec cikicak kanda ozaman zaten idrarda cikmaz sonucta. Benimde genelde idrar negatifse durum degism iki gune hastalanirim
Ben hala umut görüyorum sende kuzum. İdrarda çıkıcak kadar yükselmemiştir belki daha. Regl olana kadar umut var

Agzindan bal damliyo ah bitanem keske ole olsa bu umuda sarildm suan regl gelmesin die dua ediyorum :KK43: kaynanamda ruyasimda kizim oldugunu gormus ah nerde. Sorma ctlatma igneyle 1300 e mal oldu. Olsnda gozum girmuyo zatn. Konustum bugun asilama gec cikabiliyo bazen dediler aynen bugun 12. Gun asilamanin dedim sen 14. Gunu crsmba yap test desi
eşimin 12 yaşındaki kuzeni rüyasında bir bebek görmüş eğer gözünü açarsa ben hamileymişim, açmazsa değilmişim ve bebek gözlerini açmış. rüyayı yetişkin biri görse bu kadar mutlu olmazdım ama küçük bir çocuk görünce mutlu oldum. belki malum olmuştur miniğe :spor:

Back