• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GÜNAYDINNNN KIZLAR CANLAR NASILSINIZ BUGÜN BELIRTILER NASIL IGNEDEN SONRA KAÇINCI GÜNÜNÜZ benim çok şükür 9.gunum
9.gün canım ve 2 gündür şiddetli kasık ağrısıyla uyanıyorum. Bi süre sonra azalıyo. Bi de gece yattığımda yine başımda bi dönme hissettim hafif hafif. Hayırdır inşallah ya artık çok merak ediyorum. Sende ne var ne yok canım

9.gün canım ve 2 gündür şiddetli kasık ağrısıyla uyanıyorum. Bi süre sonra azalıyo. Bi de gece yattığımda yine başımda bi dönme hissettim hafif hafif. Hayırdır inşallah ya artık çok merak ediyorum. Sende ne var ne yok canım
Valla bende dün akşam mutfağı temzizledm ger eğildiğinde kasik ağrısı batmasi yaşadım kuzum ya vide akintim çoğalıp katı krem kıvamında geldi baş ağrısı arada devam ediyor goguslerim sizliyor öyle kuzum ya az kaldı

Valla bende dün akşam mutfağı temzizledm ger eğildiğinde kasik ağrısı batmasi yaşadım kuzum ya vide akintim çoğalıp katı krem kıvamında geldi baş ağrısı arada devam ediyor goguslerim sizliyor öyle kuzum ya az kaldı
Benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok canım işte o beni korkutuyo. Başımda da ağrı yok. Akıntım benim de bazen sıvı sulu, bazen biraz kremsi. Bakalım neler görücez. Daha da tahminen 7 gün var benim bata :işsiz:

Arkadaşlar bana doktorum oksapar iğne ve prednol diye bi ilaç verisiz de ekstra böyle ilaçlar kullanıyor musunuz
Ben ekstra olarak bi tek inofolic combi kullanıyorum canım. Kullandığın ilaçları daha önce hiç duymadım

Aslında hepinizin yazısına cevap vermek istiyorum ama çalıştığım için biraz zor oluyor ama akşamları tek tek sayfaya bakıyorum yani okuyorum hepsii Allah herkese nasip etsin inşallah

Back