• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende Çarşamba klomen başlıyorum Pazartesi iğne :( hepimiz için hayırlısı olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bende Çarşamba klomen başlıyorum Pazartesi iğne :KK43: hepimiz için hayırlısı olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Amiin canım. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah, sağlıkla sıhhatke bebişlerimiz gelsin inşallah

eşimin 12 yaşındaki kuzeni rüyasında bir bebek görmüş eğer gözünü açarsa ben hamileymişim, açmazsa değilmişim ve bebek gözlerini açmış. rüyayı yetişkin biri görse bu kadar mutlu olmazdım ama küçük bir çocuk görünce mutlu oldum. belki malum olmuştur miniğe :spor:
Ayy inss canim ya malum olmustur:))hayirlara vesile olsun

Ya birde size birşey soracağım arkadaşlar ek olarak ne destek ürün kullanıyorsunuz onlarıda yazarsanız fikir olsun
canım doktor bana gynocitol diye bir toz verdi her gün bir tane kullanıyorum. içinde folik asit ve mynocitol diye bir vitamin var. bende kist var onu bile küçültmüş

canım doktor bana gynocitol diye bir toz verdi her gün bir tane kullanıyorum. içinde folik asit ve mynocitol diye bir vitamin var. bende kist var onu bile küçültmüş
Minik bir kist bende de çıktı:( ama sadece klomen verdi soğan Kürü mü yapsam gebeliği etkiler mi bilemedim

Inss kuzum oyle olmaay calisiyorm ama yoruldm artik sizler olmasaniz coktan bitmstim. Bidahaki asilamada veya tupte bikac aya ins sonuc alicam diyorm kendi kendime
Ben de öyle düşünüyorum en kötü 3-4 aya gelicek bebişler diye düşünüyorum canım

Bakalim canim sizinkiler tutarsa belki bende heveslenirim.ama şuan nefret ettim herseyden...şu yasadigim stresten olacagi varsada olmayacak onu anladim.kalbimde çarpinti basladi inanki
Bana da bazen Rabbimin bi bildiği varki gondermio gibi gelio. Bizim oglanla atisioz bazen. 2. olsa naparim diom. Aynı zamanda da istiyorum. Iyiki varlar. rabbime şükürler olsun. Hakkımızda hayırlısı.

sabah kasığımda bir baskı ile uyandım acaba kendimi mi dinliyorum ben ya
Bende de 2-3 sabahtır kasıklarda ağrıyla uyanıyorum hem de baya şiddetli bi ağrıyla, tuvalete koşuyorum bi şey yok. Hatta normalden erken uyanıyorum ağrı hissedip. Bi süre sonra azalıyo ağrı, ama gün içerisinde bi kaç kez oluyo bu. Kendimi dinlemediğime de eminim ama neden böyle anlamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bende de 2-3 sabahtır kasıklarda ağrıyla uyanıyorum hem de baya şiddetli bi ağrıyla, tuvalete koşuyorum bi şey yok. Hatta normalden erken uyanıyorum ağrı hissedip. Bi süre sonra azalıyo ağrı, ama gün içerisinde bi kaç kez oluyo bu. Kendimi dinlemediğime de eminim ama neden böyle anlamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
canım senin de 12. gün değil mi aynı gün mü vurulmuştuk seninle. belirtiler aynı

Back