- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Evet canım Normal zaten pazartesiye kadar onlar 20 mm e çıkar kaldı ki 17-18 mm oldu mu yeterli oluyor.Benim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?
Insallah canimmmİnşallah bu ay pozitifi görürsün ben inanıyorum ki bu ay çok mutlu anne adayları çıkacak bu topikten
Evet canım Normal zaten pazartesiye kadar onlar 20 mm e çıkar kaldı ki 17-18 mm oldu mu yeterli oluyor.Dream1988 aşılama mı olacaksın canım? Yoksa klomen tedavisi mi
Kuzum 13 aydır deniyoruz henüz bir sonuç alamadıkInsallah canimmm
Sen ne zamandan beri istiyosun bebek
Korkma canım rahat ol iyi durumdasınYok sadece klomen dusuk gibi geldi cok korktm
Korkma canım rahat ol iyi durumdasınİşte bu yumurta takibinde doktora sık gitme sebebimiz doktorun duruma göre dozu arttırabiliyor olması.
Bende 2 yilama giriyom bir dusuk ve bi kimyasal var hala hamile kalmaya calisiyorumm insallah bu sefer saglikli olurKuzum 13 aydır deniyoruz henüz bir sonuç alamadık
Zaten klomen yumurtayı uyarıyor. Mesela ben 27-28 günde bir adet görüyorum. Bu ay aşılamadan dolayı her gün gonal f 450 iğne vuruldum. Bak , adetin 3. Günü başladım iğneye ve 7 gün kullandım yani adetin 10. Günü yumurtam 20 mm filan olmuştu diğerleri de 17mm - 18 mm diğeri kaçtı hatırlamıyorum. Yumurtalar ilaçla erken olgunlaşıyor. Ama klomen kullanırken, aynı hızda büyümedi. İlk ay 1 yumurtam 10. Gün sonunda 2. Ay 2 yumurta ve 3. Ay 5 yumurta olmuştu. Hepsi 10 gün sonunda olgunlaştı ve iğne vuruldumBenim bu arada normalde de adet dongum cok uzun 12. Gunde gelismis yumurta olmaz ama klomen kullandigim icin olmustur diye dusunmustum en buyugu 16.25 digeri 13 bakalim pazartesi ins guzel guzel olurlarda ignemi olurum
Canım olumlu tarafından bakarsak hamile kalabiliyorsun. Tekrar gebe kalacaksın Allah ın izniyle sadece ne zaman olduğunu bilmiyorsun hepsi buBende 2 yilama giriyom bir dusuk ve bi kimyasal var hala hamile kalmaya calisiyorumm insallah bu sefer saglikli olur
Insallah sende tatarsin bu duyguyuCanım olumlu tarafından bakarsak hamile kalabiliyorsun. Tekrar gebe kalacaksın Allah ın izniyle sadece ne zaman olduğunu bilmiyorsun hepsi bu
17 mm de yeterli miidr ya herkesin i 20-22 mm olunca igneyi vermis dr bnm doktorum o gun baktı guzel dedi vuruldum o gun acaba kalite mi etkili oluyor ki misal yumurta kaliteliyse 17 mm yeterli olur gözüyle mi bakt ki doktorummEvet canım Normal zaten pazartesiye kadar onlar 20 mm e çıkar kaldı ki 17-18 mm oldu mu yeterli oluyor.Dream1988 aşılama mı olacaksın canım? Yoksa klomen tedavisi mi
17 mm de yeterli miidr ya herkesin i 20-22 mm olunca igneyi vermis dr bnm doktorum o gun baktı guzel dedi vuruldum o gun acaba kalite mi etkili oluyor ki misal yumurta kaliteliyse 17 mm yeterli olur gözüyle mi bakt ki doktorumm
İnşallah canım BenimInsallah sende tatarsin bu duyguyu
Yeterli oluyor canım17 mm de yeterli miidr ya herkesin i 20-22 mm olunca igneyi vermis dr bnm doktorum o gun baktı guzel dedi vuruldum o gun acaba kalite mi etkili oluyor ki misal yumurta kaliteliyse 17 mm yeterli olur gözüyle mi bakt ki doktorumm
evet iyi düşünelim iyi olsun insAllahKafani karistirma ayni durumda bana niye yarin yap demedi diye benimde dusunmem lazm buyumesini bekliyor pozitif dusunmekten baska caremiz yok bende ignemi aldim simdi pazartesi goturcem
Yeterli oluyor canım
Çok sevindim tatlım dur bakalım daha bebiş müjdesi de vereceksinKızlar dr mesajima olumlu dönüş yapmış çok güzel tahlil sonuçların dedi ☺
InsAllah cnm insAllah hep beraber vericez o müjdeyiÇok sevindim tatlım dur bakalım daha bebiş müjdesi de vereceksin
Rabbim ağzından duysunInsAllah cnm insAllah hep beraber vericez o müjdeyi