Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?

Benim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?
Evet canım Normal zaten pazartesiye kadar onlar 20 mm e çıkar kaldı ki 17-18 mm oldu mu yeterli oluyor. Dream1988 aşılama mı olacaksın canım? Yoksa klomen tedavisi mi

Korkma canım rahat ol iyi durumdasın İşte bu yumurta takibinde doktora sık gitme sebebimiz doktorun duruma göre dozu arttırabiliyor olması.

Benim bu arada normalde de adet dongum cok uzun 12. Gunde gelismis yumurta olmaz ama klomen kullandigim icin olmustur diye dusunmustum en buyugu 16.25 digeri 13 bakalim pazartesi ins guzel guzel olurlarda ignemi olurum

Benim bu arada normalde de adet dongum cok uzun 12. Gunde gelismis yumurta olmaz ama klomen kullandigim icin olmustur diye dusunmustum en buyugu 16.25 digeri 13 bakalim pazartesi ins guzel guzel olurlarda ignemi olurum
Zaten klomen yumurtayı uyarıyor. Mesela ben 27-28 günde bir adet görüyorum. Bu ay aşılamadan dolayı her gün gonal f 450 iğne vuruldum. Bak , adetin 3. Günü başladım iğneye ve 7 gün kullandım yani adetin 10. Günü yumurtam 20 mm filan olmuştu diğerleri de 17mm - 18 mm diğeri kaçtı hatırlamıyorum. Yumurtalar ilaçla erken olgunlaşıyor. Ama klomen kullanırken, aynı hızda büyümedi. İlk ay 1 yumurtam 10. Gün sonunda 2. Ay 2 yumurta ve 3. Ay 5 yumurta olmuştu. Hepsi 10 gün sonunda olgunlaştı ve iğne vuruldum

Evet canım Normal zaten pazartesiye kadar onlar 20 mm e çıkar kaldı ki 17-18 mm oldu mu yeterli oluyor. Dream1988 aşılama mı olacaksın canım? Yoksa klomen tedavisi mi
17 mm de yeterli miidr ya herkesin i 20-22 mm olunca igneyi vermis dr bnm doktorum o gun baktı guzel dedi vuruldum o gun acaba kalite mi etkili oluyor ki misal yumurta kaliteliyse 17 mm yeterli olur gözüyle mi bakt ki doktorumm

17 mm de yeterli miidr ya herkesin i 20-22 mm olunca igneyi vermis dr bnm doktorum o gun baktı guzel dedi vuruldum o gun acaba kalite mi etkili oluyor ki misal yumurta kaliteliyse 17 mm yeterli olur gözüyle mi bakt ki doktorumm

Kafani karistirma ayni durumda bana niye yarin yap demedi diye benimde dusunmem lazm buyumesini bekliyor pozitif dusunmekten baska caremiz yok bende ignemi aldim simdi pazartesi goturcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…