Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂 canım ben 31 yaşımdayım İskenderundayım. Doktor bizimle dalga geçiyor. Eşimin spermiyogramı 132 milyon (maşallah diyelim ) ileri hareketlilik %80 . Yani bi dağıtıma çıksa türkiye hamile kalacak ama biz bi beceremedik şu işi :KK48::KK48::KK48:
Nasip işte bizimde sınavımz böyleymiş demek rabbim daha fazla aratmasin inşallah :dua:
Kızlar dr mesajima olumlu dönüş yapmış çok güzel tahlil sonuçların dedi ☺🤩🤲
Gözün aydın canım inşallah güzel haberler alırsın :nazar:

Arkadaşlar selam :oops: gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?:KK36:
CAnim iğneden kaç saat sonra aşılama oldun

canım napıyosun bugün nasılsın ? Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Vala napim canım sabah geç kalktık alel acele okula gittik kızım ana okuluna başladı uyum günüydü bugün bi saat durduk geldik işte yemek yedik uzandim şimdi birazdan uyuyskalabilirim snrm iyi bike dayandım ayakta yorulmuşum sen nasılsın ne yapıyorsun

X