- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Amin insallah cnmEderim canim tesekkurler insallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah cnmEderim canim tesekkurler insallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Nasip işte bizimde sınavımz böyleymiş demek rabbim daha fazla aratmasin inşallahcanım ben 31 yaşımdayım İskenderundayım. Doktor bizimle dalga geçiyor. Eşimin spermiyogramı 132 milyon (maşallah diyelim ) ileri hareketlilik %80 . Yani bi dağıtıma çıksa türkiye hamile kalacak ama biz bi beceremedik şu işi
Gözün aydın canım inşallah güzel haberler alırsınKızlar dr mesajima olumlu dönüş yapmış çok güzel tahlil sonuçların dedi ☺
Amin canım inşallah . Sabah işe geliyorum aklımda, gece uykuya dalıyorum aklımda.. Dur bakalım ne olacakNasip işte bizimde sınavımz böyleymiş demek rabbim daha fazla aratmasin inşallah
Gözün aydın canım inşallah güzel haberler alırsın
CAnim iğneden kaç saat sonra aşılama oldunArkadaşlar selam gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Kuzucum gece saat 1 de iğnemi oldum 32 saat sonra sabah saat 8e denk geliyordu hastanede oldum. Eşimin tahlil vermesi ile bana enjekte edilmesini sayarsak 34 -35 saat sonra ... sen de mi aşılama oldun canımCAnim iğneden kaç saat sonra aşılama oldun
Vala napim canım sabah geç kalktık alel acele okula gittik kızım ana okuluna başladı uyum günüydü bugün bi saat durduk geldik işte yemek yedik uzandim şimdi birazdan uyuyskalabilirim snrm iyi bike dayandım ayakta yorulmuşum sen nasılsın ne yapıyorsuncanım napıyosun bugün nasılsın ? Fit mutlu anne
Cok zor geçiyor zaman ya vala sabrın sonu selamet olur insAllah canım benimFit mutlu anne napim ben de bugün 3. gün aklımı yiyorum
İnşallah canım benim. Beni bu beklemeler delirttiCok zor geçiyor zaman ya vala sabrın sonu selamet olur insAllah canım benim
Vala beni de ya doktorum 17. Gün yapmamı söyledi test nasıl beklicrm bilmiorumİnşallah canım benim. Beni bu beklemeler delirtti
Kaç gün olmuştu bugün ? Bana 14. gün dedi doktorumVala beni de ya doktorum 17. Gün yapmamı söyledi test nasıl beklicrm bilmiorum
Dream1988 napıyosun canım
Ahh ben de sabırsızlanıyorum 14. gün gelir mi ? Acaba bebiş tutundu mu diyeKuzummm napiyim
Haftasonu hazirligi pazartesiyi bekliyorum♥ Sen nasilsin napiyorsun
29 agustosta vuruldum igneyi cnm 9. Gün oluyor igne olduğum gunu de sayıyorsak artk bklm ben dayanamam o kqdar 14 ya da 15 de yaparim tabi adet olmazsam o zmanaKaç gün olmuştu bugün ? Bana 14. gün dedi doktorum
Ahh ben de sabırsızlanıyorum 14. gün gelir mi ? Acaba bebiş tutundu mu diye