Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet bana da progestan için öyle dedi yanlış zamanda almışım ben de

Ya evet bana da progestan için öyle dedi yanlış zamanda almışım ben de
Ozaman duzgunce ılgılencek hastasıyla anlatıcak gene su gun baslıcan dıye bn nerden bılım gecen ay progestan verdı buay duphaston erken basladm ben erken tutmazsa adet olurmuyum bılmem artık

Ay nasıl yanı degerın gayet artmadımı kanamadanmı dedılrr cnm ya emınlermı

Bilmiyorum canım dün akşam beta hcg 2400 oldu o kdr güzel artıyorki. Ama kese yok hiçbi dr göremedi. Ben kanamam olduğu için rapor alayım diye gittim neyle karşılaştım.

Bakalım dr ne diyecek. Bide sol tatafımda bir sıvı birikintidi gibi bişe gördü dr ne olduğunu anlayamadı. Benim dr da bi gelemedi ya

Dıs gebelıkte bır artar bır duser deger dıye bılıyorum alttan baktılarmı cnm karından 5000 gıbı cokmıyomj degerın cok yuksek ama ya agrın varmı

Ozaman duzgunce ılgılencek hastasıyla anlatıcak gene su gun baslıcan dıye bn nerden bılım gecen ay progestan verdı buay duphaston erken basladm ben erken tutmazsa adet olurmuyum bılmem artık
Ben de sinirlenmiştim takip 0 zaten rahim duvarım ondan incelmiş onun demesine göre saçma sapan işler 1 ay bekliyoruz umut ediyoruz boşa gidiyo

Aynen ben 10.haftaya kadar bekledim kese vardi bebek yoktu belki olusur diye bekletti doktorum kanama fln olmayinca 10 hafataya kadad zehirleme fln olmaz bekleyelim demisti ama malesef bebek olusmadi keseyi aldilar kurtajla bende 1 2 hafta daha bekle sik sik kontrole git

Ben de sinirlenmiştim takip 0 zaten rahim duvarım ondan incelmiş onun demesine göre saçma sapan işler 1 ay bekliyoruz umut ediyoruz boşa gidiyo
Bencede cok sacma sen bılmıyosan bn nerden bılcem dımı yumurtamı sıvısımı anlasılmazmı ne bılım ya buay olmazsa asılamaya baska dra gıdıcem bu hızla bu sehırde dr kalmıcak

Ustten baktı cnm bısı vardı ama ne bılmem
Doktorun bilmesi gerekiyor ya alttan baksaymis yumurta olcumunde de alttan bakılması gerekir hassas şeyler bunlar çünkü. Çok merak ediyorsan iğneden bir hafta 10 gün sonra kanda baktir öğrenirsin çatladıgini

Yok alttan bakım dedı baktı bısı gordu ama sovımı dglmı bılmıyomsıvı da kalırmıs heralde sacmq salak bısıler anlattı alttan ölcuyo bnm adetlıyken bıle alttan bakıyo ılk kez ustten bktı

Kuzum geçmiş olsun, en azından kürtaja gerek kalmaz da ilaçla kendiliğinden düşer inşallah
Ay cıddımısın ya kanamadan baska da belırtı vermedı tupune bısey olmıck dımı tupun ıcındenı gozuktu ah cnm ya allah yardımcın olsun
Şuan çok küçük olduğu için ikaçla yok edecekler.

Yok canım tüpte değil sağ yumurtalığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…