Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de 10 ve üzeri demişti hatta bı defa 5 çıktı kist olmuştu bende. Zaten 5 defa çatlatma iğnesi oldum 3 u çatlamadi kafayı yicem iğneyle bile catlamiyor
Ben de aynen bu şekilde biliyorum on ve üzeri kaliteli yumurta demek

Benımki kaliteliye yakın demek tam kaliteli olamamış ama hamilelik olsa yüksek olurdu herhalde aşılamadan 8 gün geçti
Kuruntulara başlama hemen çatlamış bak Benim bi ara 15 çıktı hamilelik yoktu ortalık bilgi kirliliği valla neye inanacağımızı şaşırdık

Galiba öyle canım. Tam birşey demediler. Transfer iptal olursa gidip görüşeceğim.
Bizim bu yumurtalar neden böyle ya o kadar ilaç iğne hala kalitesiz. 1 yildr yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum paketli bir şey yemiyorum ama olmadı mı olmuyor sanırım günü gelmeyince. Yumurta bahane olmuş oluyor

Gerçekten öyle canım. Artık sebep aramıyorum. Demek ki henüz rabbim nasip etmemiş.

Ay kuzum benim arkadaş cips paketine düşmüş gibi gezer çikolata mı dersin her türlü zararlı paketli yiyecek mi dersin. Gel gör ki ilk aydan hamile... nasipten öte köy yok demişler

Tatlım bana 10. gün kanda çıkar demiştin idrarda çıkmaz ki o zamann
Anam her söylediğimiZi yapsak ya içimde zerre umut yok yapsam çıkmayacak onu da biliyorum 14. Gün yapsam da bişe değişmeyecek kendime küçük heycanlar yaratıyorum

Ya geçen başka başlıkta gördüm 17 taneden biri bile kaliteli çıkmamış bilemezsin kuzum bir tane olsun kaliteli olsun o tutsun 3’ ü 5’i napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…