• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bıkere gıttımde oyle dedı dedm berden anlıyonuz su alt tarafa akar dedı orası degısırmıs 50 saat oldu yenı catladıysa acaba oyuzdenmı goremedı bısey vardı uçtrasonda yumurtamıydı bılmıyorum sıvısı kalırmıs belkıde bıkacgun daha mı beklemek lazım
Kuzum değerlendirin

MelodiminEsi MelodiminEsi Nur_hayat2005 Nur_hayat2005 dün gece kadın doğum hastanesine gittim orda dış gebelik olabilir dediler yatışımı istediler ben kalmak istemiyorum kendi dr uma gidicem dedim. Sonra dr umun hastanesinde nöbetçi bir dr a geldim. Dr bu değerlerle rahim duvarının olduğu kısım bu şekilde olmamalıydı. Buda dış gebeliğe yöneltiyor dedi. Yani kese yok kesenin oluşacağı kısımda oluşması için bir alan yok. ☹️ Hakkımızda hayırşosı

MelodiminEsi MelodiminEsi Nur_hayat2005 Nur_hayat2005 dün gece kadın doğum hastanesine gittim orda dış gebelik olabilir dediler yatışımı istediler ben kalmak istemiyorum kendi dr uma gidicem dedim. Sonra dr umun hastanesinde nöbetçi bir dr a geldim. Dr bu değerlerle rahim duvarının olduğu kısım bu şekilde olmamalıydı. Buda dış gebeliğe yöneltiyor dedi. Yani kese yok kesenin oluşacağı kısımda oluşması için bir alan yok. ☹️ Hakkımızda hayırşosı
Yine kendi doktoruna da görün balım garanti olsun

MelodiminEsi MelodiminEsi Nur_hayat2005 Nur_hayat2005 dün gece kadın doğum hastanesine gittim orda dış gebelik olabilir dediler yatışımı istediler ben kalmak istemiyorum kendi dr uma gidicem dedim. Sonra dr umun hastanesinde nöbetçi bir dr a geldim. Dr bu değerlerle rahim duvarının olduğu kısım bu şekilde olmamalıydı. Buda dış gebeliğe yöneltiyor dedi. Yani kese yok kesenin oluşacağı kısımda oluşması için bir alan yok. ☹ Hakkımızda hayırşosı
Gecmis olsun canm cok uzuldum Hakkinda hayirlisi olsun umarim sorunsuz bi sekilde sona erer eger kesin bos gebelikse tabii

MelodiminEsi MelodiminEsi Nur_hayat2005 Nur_hayat2005 dün gece kadın doğum hastanesine gittim orda dış gebelik olabilir dediler yatışımı istediler ben kalmak istemiyorum kendi dr uma gidicem dedim. Sonra dr umun hastanesinde nöbetçi bir dr a geldim. Dr bu değerlerle rahim duvarının olduğu kısım bu şekilde olmamalıydı. Buda dış gebeliğe yöneltiyor dedi. Yani kese yok kesenin oluşacağı kısımda oluşması için bir alan yok. ☹ Hakkımızda hayırşosı
😔😔😔
Canimmm cok uzuldummm
Başka bi doktara daha daniş
Doktor bi arkadasima demisti diş gebelik hemen kurtaja alin diye onun ici rahat olmadi bakta doktora gitti bebegi saglikliydi kotu duşunme hemen😔

İkisi de korkulacak bir şey değil 🥰
Valla hayırlısı cnm 14 gun sonra gorucem artık duphaston a da ıkı gun sonra baslamam lazımmıs hemen basladım dr dedm soz ısınız vardı hemen cıktnız ama bana su gun basla demedınız bnm anlamam lazımmıs artık onu hemen baslamamam gerektıgını

Benim kuzenime de dediler hemen kürtaja aldılar kaçtı ameliyathaneden kendi doktoru 1 hafta bekletti sonra kese olması gerektiği yerde göründü bi kaç doktordan fikir al kuzum hemen karar verme çünkü kolay alınmaz böyle kararlar ve zaten çok erken bir iki gün fikir edin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X