Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benı aydınlatırmısınız ıgne olalı 50 saat oldu dr a gıttm ustten baktı dr dedıkı catlayıp catlamadıgını anlayamam sıvısı da kalmıs olabılır orda sıvıwımı catlamadımı bılemem dedı sızınde oylemı oldu

Çatlayinca sıvı oluyor zaten ne demiş o öyle anlamadım

Amenna canım. İnancımız olmasa dayanmak daha zor olurdu.

Sıvı kalıyo orda gün gün vücut tarafından emiliyo yani kese gibi düşün içindeki çekirdek çatlayıp çıkıyo geriye yumurtanın kesesi kalıyo o da zamanla eriyo

Kızlar 7 yumurtadan, sadece 1 tanesi döllenmiş. Onun da 5 gün içindeki akibetine göre transfer olacak, ya da iptal olacak. Çok üzgünüm.
canım o bı yumurta hayırlısıysa transfer olur Rabb'im büyük
Kızlar ben dış gebelik geçiriyormuşum. Dua edin bana bu durumu iyi bir şekilde atlatayım ☹
Yaaaa kesin mi canım çok üzüldüm

E kendisi bilmiyorsa kim bilecek valla ben daha önce gittiğimde doktor bakardı sıvı var yumurtan çatlamış değerlendirin derdi
Bende bıkere gıttımde oyle dedı dedm berden anlıyonuz su alt tarafa akar dedı orası degısırmıs 50 saat oldu yenı catladıysa acaba oyuzdenmı goremedı bısey vardı uçtrasonda yumurtamıydı bılmıyorum sıvısı kalırmıs belkıde bıkacgun daha mı beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…