• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dondurulmayacakmış canım. Sanırım 5 gün sonra yapılacak transfer. İnşallah tutunur canım. Tek mi çift mi transfer ederler bilmiyorum. Umarım emriyolar yaşar ve kaliteli olur.
Yas 35 in altinda olursa tek 35 ustu olunca 2 tane koyuyorlar canim 😉

Bencede cok sacma sen bılmıyosan bn nerden bılcem dımı yumurtamı sıvısımı anlasılmazmı ne bılım ya buay olmazsa asılamaya baska dra gıdıcem bu hızla bu sehırde dr kalmıcak
Doğru doktoru bulmak o kadar zor ki bu muayene ücretleri fazla olan tv’ lere çıkan doktorların diğerlerinden farkı işlerini tıkır tıkır yapmaları yoksa boş yere adı duyulmaz kimsenin memnun hastaları çok adamlar disiplinli özverili çalışıyolar bizimkiler de bize soruyo sıvı var ne sıvısı diye

Doğru doktoru bulmak o kadar zor ki bu muayene ücretleri fazla olan tv’ lere çıkan doktorların diğerlerinden farkı işlerini tıkır tıkır yapmaları yoksa boş yere adı duyulmaz kimsenin memnun hastaları çok adamlar disiplinli özverili çalışıyolar bizimkiler de bize soruyo sıvı var ne sıvısı diye
Ya sacma sonra asıstan dedı ne yazım dr da folıkulmsıvısı goruldu yaz dedı hem bılmıyor sıvımı yumurtamı hemde yazmdıyo cok komık geldı bana belkıde catlamadıysa sıylemek mı ıstemedı anlamadım

Aaa yumurtamıktan mı cıkamamıs hıc alaalalaa ay cnm gene ıyı yonden bakalım tuplerıne zarar vermeden halledılsın ıns hayırlısı cnm ya🥺

İnşallah canım. İğne yaptılar şimdi serum taktılar.

Napalım kuzum iyi tarafından bakmak zorundayız :KK43: ilk gebeliğin miydi bu?

Yok daha önce bir kalbi durduğu için kürtajım var birde kimyasal gebeliğim var. Şimdi dış gebelik.

Kızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah, 🤲🤲
Cok gecmis olsun canim. Insaallah saglicakla kucagina alirsin

Kızlar aşılama sonrası hissettiğiniz kasık ağrıları çatlatma ignesinden kaynaklı olabilir mi?
Gebelik düşünmek için ne zaman kasık ağrısına dikkat etmek gerek acaba?
Canim igne butun gebelik belirtilerini yasatiyor. Agrilari cokta dikkate alma

Ya sacma sonra asıstan dedı ne yazım dr da folıkulmsıvısı goruldu yaz dedı hem bılmıyor sıvımı yumurtamı hemde yazmdıyo cok komık geldı bana belkıde catlamadıysa sıylemek mı ıstemedı anlamadım
Güvenemiyoruz ki bacım ne sözlerine güvenebiliyoruz ne yaptıkları işlere

Güvenemiyoruz ki bacım ne sözlerine güvenebiliyoruz ne yaptıkları işlere
Aman bosver olursa olcqk valla hıc belırtım yok ıgne ıse yaradımı catladımı bılmem 3.gun oluyo bugun ıste senın kac gun oldu beklıcez 12 gun en az artık ya ılıskıye devam edıcex

Bugün progestron baktırdım 9.7 çıkmış netten aldım sonucu doktora göstermedim. 10 ve üzeri çatlama diye biliyorum hamilelik varsa yükseliyor. Benim yine çatlamadi demek ki. Peki ya doktora ne demeli aşılamadan önce baksa boşuna para vermicektik. Ne yapcagimi şaşırdım artık

Bugün progestron baktırdım 9.7 çıkmış netten aldım sonucu doktora göstermedim. 10 ve üzeri çatlama diye biliyorum hamilelik varsa yükseliyor. Benim yine çatlamadi demek ki. Peki ya doktora ne demeli aşılamadan önce baksa boşuna para vermicektik. Ne yapcagimi şaşırdım artık
Benim eski doktorum dört ve üzeri çatlamış demektir demişti

Kız 10 ve ustu kalıtelı yumurta demek 2 3 olunca bıle catlamıs oluyo 9,7 kalıtelıdır uc degerden bısı olmaz catlamıs yumurtan bn hamıleyken baktrdm yumurtlamadan 5 gun sonra 12 kusurdu hamıle kalmadan bır ay oncede 0,20 dı yumurtmamamıstm

Back
X