Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil gidiyor igneler canim hangi igneleri ve vitaminleri verdi doktor?
Gonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne ve diofol kullanıyorum canım. Dün kontrol vardı. Yarın yine gideceğim. Finaller dönemi yerime birini bulmak epey zorluyor beni. Ama idare ediyorum bir şekilde

Canım nasıl kaç tane yumurta var şuan gözüken inşallah hepsi bir hareket eder bir büyür

Yaa tüp bebekte bu kadar çok iğne kullanılıyor öyle mi bende aşılamada Sadece bir yumurta büyümüş tüp bebek de aynı olacak diye üzülüyorum saf ben
iğneler ağrıyor mu canım? Aşılamada ağrımıyor benim ama yine de o psikoloji berbat seninkini tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun

Canım ilk aşılamada hiç ağrımıyordu. Hatta diyordum bu kadar şikayet ediyorlar çok da zor değilmiş. Ama 2 aşılamadan sonra şimdi benim de göbeğim acımaya başladı. Demekki iyileşmesi daha uzun sürüyor.

İnşallah hemen tutar bebeğin bidaha çekmezsin bu iğneleri

Bir iğne ka
İnşallah hemen tutar bebeğin bidaha çekmezsin bu iğneleri
İnşallah canım. Rabbim çok aratmasın hepimizin kucağını çabucak doldursun.

Canim gorumcem de tupbebek yaptırdı cok fazla igne kullandı göbegi mosmor oldu ve sisti baya cok sukur emeginin karsılıgını aldı simdi 6 haftalık oldu bile ama hala igne oluyo düsük olmasın diye tüpbebek asılamaya gore biraz daha zahmetli ama olsun ihtimali en yuksek tedavide bu sizde kavuscaksınız insallah bebeklerinize

Sanırım transferden sonra da başka iğneler olacak. İğneden bu kadar korkan ben çocuk için ne kadar fedakarlık yapıyorum. İğnelerin bir de saati var. Kalçadan olan saat 14-18 arası vurulalı, göbekten olan illaki 12-13 arasında olacak, gonal f de öğlen sonu olacak. İş yerinde olunca ve de final haftası bayağı zorlandım. Sonu hayrolsun inşallah. Görümcenin ilk tüp bebek denemesinde tuttu mu canım

Canım aşılamadan sonra kanama oldu mu sende. Benim ilk gün pembe kırmızı arası geldi 2. Gün açık kahverengi akinti bugünde vardı çok daha acık ve sumuksu bir akıntı normal mi acaba

Canım aşılamadan sonra kanama oldu mu sende. Benim ilk gün pembe kırmızı arası geldi 2. Gün açık kahverengi akinti bugünde vardı çok daha acık ve sumuksu bir akıntı normal mi acaba
Evet canım benim de oldu. Bazılarının hafif oluyormuş. Endişe etme.

Evet canım benim de oldu. Bazılarının hafif oluyormuş. Endişe etme.
Saol canım kasigimda da ağrı devam ediyor özellikle sol kasık ta baskı hissi ve ağrı var. Yumurtalar soldaydı sanırım ondan. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

kuzum sen nasilsin varmi gelişme sende LaRisaCca
Yok bebişim. Çalışma içinde değiliz ama korunmuyoruz sen ne yapıyosun
Canım bende olmadı ama olması çok normal. Doktorum olursa korkma demişti

Annelik fedakarlık demek zaten canım benim güzel günleri hayal ederek vur o igneleri Evet tranferden sonra ve bebek tuttugunda da devam edebilirsin ama belki senin durumun farklıdır bilemiyorum düsük tehlikesi olmamasına ragmen gebeligi saglama almak için ignelere devam ediyo suan

Kızlar çatlatma iğnesini vurdurduğum gün ve diğer günü değerlendirdik sonraki Gün uyuyakalmışım ve değerlendiremedik zaten içimde çok bi heves kalmadı ama bugünü de değerlendirip bi kaç gün ara vermek istiyorum sonuçta yumurtanın çatlayacağı günleri değerlendirmiş olduk sadece iğnenin 72. Saatini değerlendiremedik ay karışık oldu ama bişe olur mu yanş çok şey kaybetmiş olur muyum

Spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor canım o yüzden bir gün ara vermen sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…