- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.721
Gonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne ve diofol kullanıyorum canım. Dün kontrol vardı. Yarın yine gideceğim. Finaller dönemi yerime birini bulmak epey zorluyor beni. Ama idare ediyorum bir şekildeNasil gidiyor igneler canim hangi igneleri ve vitaminleri verdi doktor?
Canım nasıl kaç tane yumurta var şuan gözüken inşallah hepsi bir hareket eder bir büyürGonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne ve diofol kullanıyorum canım. Dün kontrol vardı. Yarın yine gideceğim. Finaller dönemi yerime birini bulmak epey zorluyor beni. Ama idare ediyorum bir şekilde
Birşeyler söylüyorlar da tam anlamadım. Yarın sorayım canımCanım nasıl kaç tane yumurta var şuan gözüken inşallah hepsi bir hareket eder bir büyür ☺
Al kanları gıt cnm bakmazsa yenıden verırnKızlar ben özelde kan veriyorum acaba devlete gitsem bu sebeple bakarlar mı
Kız yok tahlıl kagıdını al git dedımC Capanin Gururu Teyom yaa sor bakalım biraz canlann artık bak ne güzel bir sürece girdin.
dlkkydlntpl canım kanı hastane alıyo zaten
Yaa tüp bebekte bu kadar çok iğne kullanılıyor öyle miGonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne ve diofol kullanıyorum canım. Dün kontrol vardı. Yarın yine gideceğim. Finaller dönemi yerime birini bulmak epey zorluyor beni. Ama idare ediyorum bir şekilde
Canım ilk aşılamada hiç ağrımıyordu. Hatta diyordum bu kadar şikayet ediyorlar çok da zor değilmiş. Ama 2 aşılamadan sonra şimdi benim de göbeğim acımaya başladı. Demekki iyileşmesi daha uzun sürüyor.Yaa tüp bebekte bu kadar çok iğne kullanılıyor öyle mibende aşılamada Sadece bir yumurta büyümüş tüp bebek de aynı olacak diye üzülüyorum saf ben
iğneler ağrıyor mu canım? Aşılamada ağrımıyor benim ama yine de o psikoloji berbatseninkini tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun
İnşallah hemen tutar bebeğinCanım ilk aşılamada hiç ağrımıyordu. Hatta diyordum bu kadar şikayet ediyorlar çok da zor değilmiş. Ama 2 aşılamadan sonra şimdi benim de göbeğim acımaya başladı. Demekki iyileşmesi daha uzun sürüyor.
Bir iğne kaYaa tüp bebekte bu kadar çok iğne kullanılıyor öyle mibende aşılamada Sadece bir yumurta büyümüş tüp bebek de aynı olacak diye üzülüyorum saf ben
iğneler ağrıyor mu canım? Aşılamada ağrımıyor benim ama yine de o psikoloji berbatseninkini tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun
İnşallah canım. Rabbim çok aratmasın hepimizin kucağını çabucak doldursun.İnşallah hemen tutar bebeğinbidaha çekmezsin bu iğneleri
Canim gorumcem de tupbebek yaptırdı cok fazla igne kullandı göbegi mosmor oldu ve sisti baya cok sukur emeginin karsılıgını aldı simdi 6 haftalık oldu bile ama hala igne oluyo düsük olmasın diye tüpbebek asılamaya gore biraz daha zahmetli ama olsun ihtimali en yuksek tedavide bu sizde kavuscaksınız insallah bebeklerinizeCanım ilk aşılamada hiç ağrımıyordu. Hatta diyordum bu kadar şikayet ediyorlar çok da zor değilmiş. Ama 2 aşılamadan sonra şimdi benim de göbeğim acımaya başladı. Demekki iyileşmesi daha uzun sürüyor.
Sanırım transferden sonra da başka iğneler olacak. İğneden bu kadar korkan ben çocuk için ne kadar fedakarlık yapıyorum. İğnelerin bir de saati var. Kalçadan olan saat 14-18 arası vurulalı, göbekten olan illaki 12-13 arasında olacak, gonal f de öğlen sonu olacak. İş yerinde olunca ve de final haftası bayağı zorlandım. Sonu hayrolsun inşallah. Görümcenin ilk tüp bebek denemesinde tuttu mu canımCanim gorumcem de tupbebek yaptırdı cok fazla igne kullandı göbegi mosmor oldu ve sisti baya cok sukur emeginin karsılıgını aldı simdi 6 haftalık oldu bile ama hala igne oluyo düsük olmasın diye tüpbebek asılamaya gore biraz daha zahmetli ama olsun ihtimali en yuksek tedavide bu sizde kavuscaksınız insallah bebeklerinize
Canım aşılamadan sonra kanama oldu mu sende. Benim ilk gün pembe kırmızı arası geldi 2. Gün açık kahverengi akinti bugünde vardı çok daha acık ve sumuksu bir akıntı normal mi acabaCanım ilk aşılamada hiç ağrımıyordu. Hatta diyordum bu kadar şikayet ediyorlar çok da zor değilmiş. Ama 2 aşılamadan sonra şimdi benim de göbeğim acımaya başladı. Demekki iyileşmesi daha uzun sürüyor.
Evet canım benim de oldu. Bazılarının hafif oluyormuş. Endişe etme.Canım aşılamadan sonra kanama oldu mu sende. Benim ilk gün pembe kırmızı arası geldi 2. Gün açık kahverengi akinti bugünde vardı çok daha acık ve sumuksu bir akıntı normal mi acaba
Saol canımEvet canım benim de oldu. Bazılarının hafif oluyormuş. Endişe etme.
Yok bebişim. Çalışma içinde değiliz ama korunmuyoruzkuzum sen nasilsin varmi gelişme sendeLaRisaCca
Canım bende olmadı ama olması çok normal. Doktorum olursa korkma demiştiCanım aşılamadan sonra kanama oldu mu sende. Benim ilk gün pembe kırmızı arası geldi 2. Gün açık kahverengi akinti bugünde vardı çok daha acık ve sumuksu bir akıntı normal mi acaba
Annelik fedakarlık demek zaten canım benim güzel günleri hayal ederek vur o igneleriSanırım transferden sonra da başka iğneler olacak. İğneden bu kadar korkan ben çocuk için ne kadar fedakarlık yapıyorum. İğnelerin bir de saati var. Kalçadan olan saat 14-18 arası vurulalı, göbekten olan illaki 12-13 arasında olacak, gonal f de öğlen sonu olacak. İş yerinde olunca ve de final haftası bayağı zorlandım. Sonu hayrolsun inşallah. Görümcenin ilk tüp bebek denemesinde tuttu mu canım
Hakkında hayırlısı olsun canm benim insallah tutunur bebişSaol canımkasigimda da ağrı devam ediyor özellikle sol kasık ta baskı hissi ve ağrı var. Yumurtalar soldaydı sanırım ondan. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor canım o yüzden bir gün ara vermen sıkıntı değil.Kızlar çatlatma iğnesini vurdurduğum gün ve diğer günü değerlendirdik sonraki Gün uyuyakalmışım ve değerlendiremedik zaten içimde çok bi heves kalmadı ama bugünü de değerlendirip bi kaç gün ara vermek istiyorum sonuçta yumurtanın çatlayacağı günleri değerlendirmiş olduk sadece iğnenin 72. Saatini değerlendiremedik ay karışık oldu ama bişe olur mu yanş çok şey kaybetmiş olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?