Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...

kizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470 LaRisaCca Fit mutlu anne rengarenk44 olite Fly3646 dlkkydlntpl

kizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470 LaRisaCca Fit mutlu anne rengarenk44 olite Fly3646 dlkkydlntpl

asli1993 canım helal olsun aynen devam et kilo vermek bu süreçte çokk iyi gelecek sana. Haftada kaç kilo hedefin
canim suan zorlu bir diyet yapiyorum kendimi yeni tanidim katı kural olmadikca veremiyorum kilo 13 gunde nekadr verdiysem isvec diyetinde şükür eşi cem tabiki sonrasinda 1 tik daha kolay bir liste ile devam edicem taki hamile kalana kadr cunku vublanet kilolar yuzunden anne olamıyorum

Canım adına çok sevindim. E tabi o kadar da bilemiyoruz latince olunca ama var olan şeylerin geçmesine sevindim :)) Kötü haberi veren olmasaydım iyiydi :)))
Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
Canım akıntı geldiği anda çatlama olmaz. Çatlama olacağını düşünüyorsan akıntına göre ilişkide bulun. Ayrıca bazen şeffaf akıntımız olabilir bunu da yumurtlamayla karıştırmış olabilirsin :)
Kızlar sonucum 137 çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtürücem. İnşallah kanamam tamamen biter ve yükselmeye devam eder.
Canımmmmm çok mutlu oldum senin adına Herşey güzel olacak Allah ın izniyle içini ferah tut. Güzel topiğin yeni ciciş anne adayı
hamd olsun canım. Ben tüp bebeğe başladım. Süreç çok yıpratıcı. Sonu hayırlı olsun bakalım
Canım benim Allah hakkında hayırlısını versin. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun ve çok emek verdin. Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır eminim.
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin Bence 2 gün daha bekle. 11. günde etki geçmeye başlıyor tamamen ve 13. günden itibaren sonuç almaya başlayabilirsin.
Merhabalar bayanlar bende 3.aşılamayı yaptırdım gün bile saymıyorum hasta oluncaya kadar beklicem olmasa zaten pozitif olur
Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Ben de yanılmadımmm

Kızlar bn bı testtn bısey anlamıyorum hıcmı koyulasmıyo

Eklentiler

• 44F4BD4B-8AB3-4BD5-9B98-3D8ADA649890.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 28
  • D1334A89-AB2E-4BA1-9CBA-5FB1A74FC481.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 27
Ben bu ara diyeti bıraktım canım. İlaçlardan dolayı kötü oluyorum biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Çok sevindim adına cnm insAllah çok güzel ielrler lütfen bırakma bak kilo vermek hem moral olarak fayda olarak hemde meşguliyet olacak inan

Merhaba arkadaşlar. Bir oğlum var ikinciyi istiyoruz. Yaklaşık bir yıldır düzenli olarak 5-6 ay diyelim .rutin kontrol e gittim Dr a pko var dedi. Kaldiki adetlerim düzenlidir. Son zamanlarda bir iki gün gecikmem oluyordu. Normalde düzenlidir. Işi hizlandiralim klomen vereyim dedi. İlk ay gebelik olmadı. Ikinci klomende gebelik oluştu kan değerlerim ikiye katlanması ve düşük oldu. Kan pıhtılaşmasi var oğlumda iğne kullanmıştım. Bunda da öğrenir öğrenmez başladım. Ama başka sebepten midir nedir olmadı. Dr sıkıntı yok denemeye devam ediyoruz dedi. Geçen yıl ağustos ayında da aynı oldu kan degerlrim katlanmadi ama onda haberim yoktu planlı olsaydı aspirine başlardım. Sebep olarak dedim plansizdi kan sulandırıcı kullanmadım ondan düşük oldu. Bunda baya planliydik iğne aspirin progeston vs..o halde yine kimyasal oldu. Sorum şu. Klomenle kimyasal gebelik yaşayan var mim kan sulandırıci iğneye rağmen kimyasal gebelik olabiliyor mu. Sperm yada yumurta nin kalitesiz döllenmesi olabilir. En iyisi olana kadar devam edeceğiz dedi Dr. İçim biraz rahat birazda tedirginim. Bu ay klomeni birakacaktim baktım işe yarıyor devam etmek istedim. Dr da iyi yapmışsın devam edelim dedi. Kafam karışık iğne ve iğnesiz kimyasal düşük aklımı bulandırıyor

Canım epey uzayan akıntı olunca catlamaya yormuştum. inatçı çıktı yumurta cumartesiden bugüne 13ten 16.5 olmuş boyutu. ignelere devam, diğerleri de daha büyümemiş tüp bebekte de böyle olmaz umarım

Aşılama da kaç yumurta buyumeli kızlar? Üç yumurta vardı sevindim ama ikisi olduğu gibi kalmış biri biraz büyümüş tam istenen boyuta gelmeden çatlamaz İnşallah

Çok sevindim adına cnm insAllah çok güzel ielrler lütfen bırakma bak kilo vermek hem moral olarak fayda olarak hemde meşguliyet olacak inan
inşallah canim çok sagol ben anladim kendimi kuzum öyle sadece ekmegi kesmekle tatliyi yememekle olmuyor ilk etapta kati kuralli bir diyet yapmam geerekiyormus ve suan çok mutluyum gayet doyuyorum aciksam bile su iciyorum ama öteki türlü yedikce yiyordum ve daha çok aliyordum bugün 2. gün ve 1.300 gram vermisim odemdir belki ama olsun o bile güzel daha yeni geldim eve 6000 adim atmisim

Ben bu ara diyeti bıraktım canım. İlaçlardan dolayı kötü oluyorum biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
inşallah canim çok sagol gecmis olsun sanada kuzum benjm ısveç diyeti maşallah diyim çok güzel gidiyor

Hayırlı olsun
Ayrıca geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…