• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canim su icmeye ozen goster likir likir icme bulanti yaapiyo yudum yudum ic bana hemsire ole soyledi bulanti ilacina devam ediyor musun ne durumdasin

bgn icmedim ama hergun kusuyorum fakat sanirim artik refluden kusuyorum anlik bulanti geliyo aniden kusmam gerekiyo tutamiyorm sonra geciyo.

bgn icmedim ama hergun kusuyorum fakat sanirim artik refluden kusuyorum anlik bulanti geliyo aniden kusmam gerekiyo tutamiyorm sonra geciyo.
Allah yardımcın olsun canım ben içiyorum ilacı ona ragmen hala sulu yemek yiyemiyorum hep peynir ekmek süt meyve suyu , şu dokuz ay midem bulandı diyenlerden olmakdan korkuyorum

Kızlar bana yardımcı olun bu pık mı yarın gıdıcem dr a

Eklentiler

• 37C00FEE-B75F-40B3-B505-639DB1AF2B20.webp
    37C00FEE-B75F-40B3-B505-639DB1AF2B20.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar 18 mm olunca çatlatma iğnesi vururuz dedi doktor. Bazısı 20 ve üstü vurulmuş fikir verir misiniz tek yumurta diğerleri büyümemiş 😐 18 küçük mü

Kızlar 18 mm olunca çatlatma iğnesi vururuz dedi doktor. Bazısı 20 ve üstü vurulmuş fikir verir misiniz tek yumurta diğerleri büyümemiş 😐 18 küçük mü
18 20 atadı yam ıdeal cnm yatn sabah bnde caylamıssa tam 18 olduysa en az vurulcam

Back
X