Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadı ıns tutmustur cnm bekle gzl hbr al ıns bnmkıde nabıyo ıcerde yumurtw bılmıyorum

Kahve ıcerde kalan kan oluyo genelde kırmızı olmadıgı surece ıyı cnm bence senın bebıslr tutunmaya calıstı ve kazandı ıns zaferı o macunu kullanınca yumurtalıklarını erken buyuytmu

Önemli olan bırakmamak canım başarırsın ne güzel b yürüyüşü de yapmışsın bende işleri bitirirsm cikicam biraz yürüyüş yaparım

Pes etme cnm bılmıyorum bekdr fazlan var ama olabıldıgınce vermeye calıs ıntte canın bısey cekerse fıt tarıfler var ordan bak yap allahm bızlerede nasıp etsn

Kahve ıcerde kalan kan oluyo genelde kırmızı olmadıgı surece ıyı cnm bence senın bebıslr tutunmaya calıstı ve kazandı ıns zaferı o macunu kullanınca yumurtalıklarını erken buyuytmu
Yani bilemiyorumki üç tane şey kullandım ama macununda etkisi vardır çok.
İnşallah dediğin gibidir canım.
Bu arada bebişler diyip duruyorsun içinemi doğuyor nedir.

bogaz icin immumax 16 aldim. Parol, calpol surup ,minoset gunde 3 taneye kdr alabiliosnda uyku veriyo:)

evet böyle düşünmeliyiz. Rabbim en doğru zamanı bilir mutlka. Sadece zaman ve sabır. Bunlarla birlikte gelecek size duanız emin ol bitanem

Ben sana inaniyorum canim benim. Basaracaksin Allahin izniyle

Cok gecmis olsun canim su icmeye ozen goster likir likir icme bulanti yaapiyo yudum yudum ic bana hemsire ole soyledi bulanti ilacina devam ediyor musun ne durumdasin

Sana da cok gecmis olsun canim salgin mi var bilemiyorum kimle konussam oyle diyo dun benimde burnum tikandi bogazim agridi suan ilerlemedi cok sukur de dikkat ediyorum yine de

Aynen canım yapmadım bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…