- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.701
kuzum ortalarda olan daha koyu hemen hemen hepsi koyu ama catlamiyormu acaba bugün kaçıncı gününKızlar bn bı testtn bısey anlamıyorum hıcmı koyulasmıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum ortalarda olan daha koyu hemen hemen hepsi koyu ama catlamiyormu acaba bugün kaçıncı gününKızlar bn bı testtn bısey anlamıyorum hıcmı koyulasmıyo
Yok cnm dun 11mmdı anca bıkac gune buyurkuzum ortalarda olan daha koyu hemen hemen hepsi koyu ama catlamiyormu acaba bugün kaçıncı günün
Ay hadı ıns tutmustur cnm bekle gzl hbr al ıns bnmkıde nabıyo ıcerde yumurtw bılmıyorumMacunu şu an kullansan bir faydası olmaz zaten canım. Adet zamanı kullanmak lazım kimisi 2 3 kavanoz kullanıyor. Ben aşılamadan sonra beklemedeyim canım ara ara ağrım oluyor kendime iyi bakmaya çalışıyorum ☺
Kahve ıcerde kalan kan oluyo genelde kırmızı olmadıgı surece ıyı cnm bence senın bebıslr tutunmaya calıstı ve kazandı ıns zaferı o macunu kullanınca yumurtalıklarını erken buyuytmuDream1988 canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah
dlkkydlntpl ben macuna reglimin ilk günü başladım. Çatladığında bir iki günn daha kullanıp bıraktım.
C Capanin Gururu Teyom canım bencede kullanma boşver. Tüp bebek tedavisinde zaten ilaçlar fln yumurta oluşuyor baya o yüzden böyle bir takviyeye gerek yok hiç.
Ben clife aldığım yere klomenle kullanabilir miyim diye sordupumda kullanabilirsiniz demişti. Şubat mart gibide kullanmıştım o zamanda kimyasal gebelik yaşamıştım.
@Fly3646 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canm
Önemli olan bırakmamak canım başarırsıninşallah canim çok sagol ben anladim kendimi kuzum öyle sadece ekmegi kesmekle tatliyi yememekle olmuyor ilk etapta kati kuralli bir diyet yapmam geerekiyormus ve suan çok mutluyum gayet doyuyorum aciksam bile su iciyorum ama öteki türlü yedikce yiyordum ve daha çok aliyordum bugün 2. gün ve 1.300 gram vermisim odemdir belki ama olsun o bile güzel daha yeni geldim eve 6000 adim atmisim
Pes etme cnm bılmıyorum bekdr fazlan var ama olabıldıgınce vermeye calıs ıntte canın bısey cekerse fıt tarıfler var ordan bak yap allahm bızlerede nasıp etsnkizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470
Yani bilemiyorumki üç tane şey kullandım ama macununda etkisi vardır çok.Kahve ıcerde kalan kan oluyo genelde kırmızı olmadıgı surece ıyı cnm bence senın bebıslr tutunmaya calıstı ve kazandı ıns zaferı o macunu kullanınca yumurtalıklarını erken buyuytmu
canım erkek mi bebiş? hadi gözün aydın meraklar sona erdi. Sağ salim kucağına al inşallah
ay canım geçmiş olsun ya. çok zor dimi ilaç almadan atlatmaya çalışmak. insan kendini unutuo ve bebişe bişey olcak diye korkuyo. benim cd içim çk huzursuz o yzden.... çünkü ben de 5 gündür hastaym. boğaz ağrısı ile başladı. nezleye çevirdi sonra. şmdi de öksürük başladı. Allah yardmcımz olsun. Aile hekimi parol ve nanelimon dışında hiçbir ilaç ve bitki çayı önermedi. ama çalıştığım için çk zorlanıyorm bazen otrivine sıkıyorum açıkcası. resmen beynime oksjen gitmediğinden çabuk yorulur oldum.
benim doktor hiçbişe vermedi :S cumaya kdr geçmezse tekrar gideceğim ben de. umarm senin işine yarar bu dediğin ilaçlar. off insan tereddüt ediyo işte :Sbogaz icin immumax 16 aldim. Parol, calpol surup ,minoset gunde 3 taneye kdr alabiliosnda uyku veriyo:)
Amin canım... Burada hamile olan arkadaşlarımız olarak hep sizlere dua ediyoruz. Allahım boşa çevirmesinAmiin ne güzel dua Allah razı olsun sağlıkla kavuş bebegine canım![]()
evet böyle düşünmeliyiz. Rabbim en doğru zamanı bilir mutlka. Sadece zaman ve sabır. Bunlarla birlikte gelecek size duanız emin ol bitanemSaNeM_1985 canım bende öyle düşünüyoru. Eğer sağlıklıysa ne yaparsak yapalım alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa herşekilde devam eder. Rabbim hayırlısını versin
C Capanin Gururu Teyom canım yarın akşam vericem.
Ben sana inaniyorum canim benim. Basaracaksin Allahin izniylekizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470 @LaRisaCcaFit mutlu anne
rengarenk44
olite @Fly3646
dlkkydlntpl
Nasil gidiyor igneler canim hangi igneleri ve vitaminleri verdi doktor?Ben bu ara diyeti bıraktım canım. İlaçlardan dolayı kötü oluyorum biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallahCanım benim Rabbim gönlüne göre versin. Güzel haberlerini alırız inşllahhh
Teşekkür ederim hoş buldukinşallah
Cok gecmis olsun canim su icmeye ozen goster likir likir icme bulanti yaapiyo yudum yudum ic bana hemsire ole soyledi bulanti ilacina devam ediyor musun ne durumdasindoktorun dedigine gore sivisiz kalmisim , tansiyonumda 8 e 5 fln derken hepsi birlesti smdi su icmeye calisiyorum duzenli. Ama
Dunden beride hafif ates bogaz agrisi var yillardir soguk alginligi bilmem
Demek vucut biraz dusunce sirayla geldiler. Rezene , bal , zencefil vs bogazima hic yaramadi. Sabahi sabah ettim.
Ates cok yulselmedi 37.5 ken parol ictim dusurdu hemen ama kirikligi ve bogaz agrisi var oda
Kuru kuru oksuruk yapti...
Sana da cok gecmis olsun canim salgin mi var bilemiyorum kimle konussam oyle diyo dun benimde burnum tikandi bogazim agridi suan ilerlemedi cok sukur de dikkat ediyorum yine deay canım geçmiş olsun ya. çok zor dimi ilaç almadan atlatmaya çalışmak. insan kendini unutuo ve bebişe bişey olcak diye korkuyo. benim cd içim çk huzursuz o yzden.... çünkü ben de 5 gündür hastaym. boğaz ağrısı ile başladı. nezleye çevirdi sonra. şmdi de öksürük başladı. Allah yardmcımz olsun. Aile hekimi parol ve nanelimon dışında hiçbir ilaç ve bitki çayı , s. ama çalıştığım için çk zorlanıyorm bazen otrivine sıkıyorum açıkcası. resmen beynime oksjen gitmediğinden çabuk yorulur oldum.
Aynen canım yapmadım bekleyeceğimCanım adına çok sevindim. E tabi o kadar da bilemiyoruz latince olunca ama var olan şeylerin geçmesine sevindim :)) Kötü haberi veren olmasaydım iyiydi :)))
Canım akıntı geldiği anda çatlama olmaz. Çatlama olacağını düşünüyorsan akıntına göre ilişkide bulun. Ayrıca bazen şeffaf akıntımız olabilir bunu da yumurtlamayla karıştırmış olabilirsin :)
Canımmmmm çok mutlu oldum senin adınaHerşey güzel olacak Allah ın izniyle içini ferah tut. Güzel topiğin yeni ciciş anne adayı
Canım benim Allah hakkında hayırlısını versin. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun ve çok emek verdin. Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır eminim.
Hayırlı olsun canım, hoşgeldinBence 2 gün daha bekle. 11. günde etki geçmeye başlıyor tamamen ve 13. günden itibaren sonuç almaya başlayabilirsin.
Canım hoşgeldinhayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Ben de yanılmadımmm![]()