- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.681
Allahım işinizi rast getirsin zorunuzu kolaylaştırsın inş arkadaşımBen de hiç hamile kalamadım yaza düşünüyoruz tüp bebek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım işinizi rast getirsin zorunuzu kolaylaştırsın inş arkadaşımBen de hiç hamile kalamadım yaza düşünüyoruz tüp bebek
canim suan zorlu bir diyet yapiyorum kendimi yeni tanidim katı kural olmadikca veremiyorum kilo 13 gunde nekadr verdiysem isvec diyetinde şükür eşi cem tabiki sonrasinda 1 tik daha kolay bir liste ile devam edicem taki hamile kalana kadr cunku vublanet kilolar yuzunden anne olamıyorumasli1993 canım helal olsun aynen devam et kilo vermek bu süreçte çokk iyi gelecek sana. Haftada kaç kilo hedefin
Canım adına çok sevindim. E tabi o kadar da bilemiyoruz latince olunca ama var olan şeylerin geçmesine sevindim :)) Kötü haberi veren olmasaydım iyiydi :)))Kuzum doktora gösterdim. Sağ tüp önceden kapalıymış ama bu işlemle verilen madde her iki tubadan geçişi olmuştur yazıyor ya bu sebeple açılmış. Ufak yapışıklıklar varmış ama şimdi ihtimaliniz arttı dedi. Bu ay yumurta takibiyle olmazsa sonraki 3 ay klomen değil de femara ve çatlatma iğnesi yapacağız eğer yine elde edemezsek o zaman laporoskopi yaparız dedi
Canım akıntı geldiği anda çatlama olmaz. Çatlama olacağını düşünüyorsan akıntına göre ilişkide bulun. Ayrıca bazen şeffaf akıntımız olabilir bunu da yumurtlamayla karıştırmış olabilirsin :)Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
Canımmmmm çok mutlu oldum senin adınaKızlar sonucum 137 çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtürücem. İnşallah kanamam tamamen biter ve yükselmeye devam eder.
Canım benim Allah hakkında hayırlısını versin. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun ve çok emek verdin. Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır eminim.hamd olsun canım. Ben tüp bebeğe başladım. Süreç çok yıpratıcı. Sonu hayırlı olsun bakalım
Hayırlı olsun canım, hoşgeldinKızlar merhabaBen de bu ay ilk klomene başladım. Çatlatma iğnesi de verdi doktor yarın iğnenin 11. Günü. Test yapsam mı bir iki gün daha beklesem mi ne dersiniz çok heyecanlıyım
( bu arada iğnenin etkisinin geçtiğini düşünüyorum ovulasyon testi silikleşmiş)
Canım hoşgeldinMerhabalar bayanlar bende 3.aşılamayı yaptırdım gün bile saymıyorum hasta oluncaya kadar beklicem olmasa zaten pozitif olur![]()
Ben de yanılmadımmmBu arada bizim bebis erkekmis
Demek ki neymis erkek bebiste anneyi surundurebiliyormus:)
Su belirtilere hic inanmiyorum vallacin takvimi ve rus takvimide yanildi. Ama kese yeri kese icinde bebegin pozisyonu vs bunlar hep
Erkek gosteriyordu. Beta hcg yuksekligi bebegin onden gidisi vs derken dna sonucunda erkek cikti:)Eki Görüntüle 2576345
Ben bu ara diyeti bıraktım canım. İlaçlardan dolayı kötü oluyorum biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınkizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470LaRisaCca
Fit mutlu anne
rengarenk44
olite
Fly3646
dlkkydlntpl
Çok sevindim adına cnm insAllah çok güzel ielrler lütfen bırakma bak kilo vermek hem moral olarak fayda olarak hemde meşguliyet olacak inankizlar dün ısveç diyetine basladim baya zorladi dün ama çok iyi gidiyor sabah tartildim tabiki hergun tartilmayacagim ama bu sabah tartildim sadece 1.300 gram gitmis eğer olursa pes edecek olkizlar en büyük motivasyon footografim bu bunu netten buldum telefonuma kayfedip duvar kagidi yaptim olursa eğer pes edecek duruma gelirsem buna bakip motive olucam suan öğlen yemegimi yedim yuruyuse cikicam hersey çok guzel.olacak...Eki Görüntüle 2576470LaRisaCca
Fit mutlu anne
rengarenk44
olite
Fly3646
dlkkydlntpl
Canım epey uzayan akıntı olunca catlamaya yormuştum. inatçı çıktı yumurta cumartesiden bugüne 13ten 16.5 olmuş boyutu. ignelere devam, diğerleri de daha büyümemiş tüp bebekte de böyle olmaz umarımCanım akıntı geldiği anda çatlama olmaz. Çatlama olacağını düşünüyorsan akıntına göre ilişkide bulun. Ayrıca bazen şeffaf akıntımız olabilir bunu da yumurtlamayla karıştırmış olabilirsin :)
Amiin ne güzel dua Allah razı olsun sağlıkla kavuş bebegine canımAllahım işinizi rast getirsin zorunuzu kolaylaştırsın inş arkadaşım![]()
inşallah canim çok sagol ben anladim kendimi kuzum öyle sadece ekmegi kesmekle tatliyi yememekle olmuyor ilk etapta kati kuralli bir diyet yapmam geerekiyormus ve suan çok mutluyum gayet doyuyorum aciksam bile su iciyorum ama öteki türlü yedikce yiyordum ve daha çok aliyordum bugün 2. gün ve 1.300 gram vermisim odemdir belki ama olsun o bile güzel daha yeni geldim eve 6000 adim atmisimÇok sevindim adına cnm insAllah çok güzel ielrler lütfen bırakma bak kilo vermek hem moral olarak fayda olarak hemde meşguliyet olacak inan![]()
inşallah canim çok sagol gecmis olsun sanada kuzum benjm ısveç diyeti maşallah diyim çok güzel gidiyorBen bu ara diyeti bıraktım canım. İlaçlardan dolayı kötü oluyorum biraz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsunBu arada bizim bebis erkekmis
Demek ki neymis erkek bebiste anneyi surundurebiliyormus:)
Su belirtilere hic inanmiyorum vallacin takvimi ve rus takvimide yanildi. Ama kese yeri kese icinde bebegin pozisyonu vs bunlar hep
Erkek gosteriyordu. Beta hcg yuksekligi bebegin onden gidisi vs derken dna sonucunda erkek cikti:)Eki Görüntüle 2576345