Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hiç hamile kalamadım yaza düşünüyoruz tüp bebek

Özelden atarmısın bana kuzum kanaman kesıldımı buarada
C life macun instagramada da var eğer kullanıyorsan instagrama ordan bakabilirsin. Bir çok hamileleik haberi paylaşıyorlar bende kullanmaya cesaret edemedim

C life macun instagramada da var eğer kullanıyorsan instagrama ordan bakabilirsin. Bir çok hamileleik haberi paylaşıyorlar bende kullanmaya cesaret edemedim
Valla bılemedım kı cnm ya buay zaten 15.gundeyım gectı artık en kotu bıdahakı ay sen ne dırumdasın

Gecmis olsun canim benim nedenmis bu bas agrisi migren falan mi ?

doktorun dedigine gore sivisiz kalmisim , tansiyonumda 8 e 5 fln derken hepsi birlesti smdi su icmeye calisiyorum duzenli. Ama
Dunden beride hafif ates bogaz agrisi var yillardir soguk alginligi bilmem
Demek vucut biraz dusunce sirayla geldiler. Rezene , bal , zencefil vs bogazima hic yaramadi. Sabahi sabah ettim.
Ates cok yulselmedi 37.5 ken parol ictim dusurdu hemen ama kirikligi ve bogaz agrisi var oda
Kuru kuru oksuruk yapti...

Bu arada bizim bebis erkekmis
Demek ki neymis erkek bebiste anneyi surundurebiliyormus:)
Su belirtilere hic inanmiyorum valla cin takvimi ve rus takvimide yanildi. Ama kese yeri kese icinde bebegin pozisyonu vs bunlar hep
Erkek gosteriyordu. Beta hcg yuksekligi bebegin onden gidisi vs derken dna sonucunda erkek cikti:)

amin cnm olacak insAllah hayırlısıyla
Sağlıkla gelsin cnm insAllah

Valla bılemedım kı cnm ya buay zaten 15.gundeyım gectı artık en kotu bıdahakı ay sen ne dırumdasın
Macunu şu an kullansan bir faydası olmaz zaten canım. Adet zamanı kullanmak lazım kimisi 2 3 kavanoz kullanıyor. Ben aşılamadan sonra beklemedeyim canım ara ara ağrım oluyor kendime iyi bakmaya çalışıyorum

Tüp bebeğe başlarken sakın bitkisel hiçbirşey kullanma diye iyice tembihlediler. Ne yapacağımızı şaşırdık

Dream1988 canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah

dlkkydlntpl ben macuna reglimin ilk günü başladım. Çatladığında bir iki günn daha kullanıp bıraktım.

C Capanin Gururu Teyom canım bencede kullanma boşver. Tüp bebek tedavisinde zaten ilaçlar fln yumurta oluşuyor baya o yüzden böyle bir takviyeye gerek yok hiç.

Ben clife aldığım yere klomenle kullanabilir miyim diye sordupumda kullanabilirsiniz demişti. Şubat mart gibide kullanmıştım o zamanda kimyasal gebelik yaşamıştım.

Fly3646 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canm

Eğer sağlıksız ise vermesi iyi olmazki.
canım hayırlı olsun. İnş sağlıkla kucağına alırsın.. Sağlıksızı hiç aklına dahi getirme. Doktorun bi bildiği vrdır ne veriyorsa. Ztn bebişin tutunacağı varsa istersen hopla zıpla yine de bişeycikler olmaz Allahım sağlık versin bebiişimize

canım erkek mi bebiş? hadi gözün aydın meraklar sona erdi. Sağ salim kucağına al inşallah

ay canım geçmiş olsun ya. çok zor dimi ilaç almadan atlatmaya çalışmak. insan kendini unutuo ve bebişe bişey olcak diye korkuyo. benim cd içim çk huzursuz o yzden.... çünkü ben de 5 gündür hastaym. boğaz ağrısı ile başladı. nezleye çevirdi sonra. şmdi de öksürük başladı. Allah yardmcımz olsun. Aile hekimi parol ve nanelimon dışında hiçbir ilaç ve bitki çayı önermedi. ama çalıştığım için çk zorlanıyorm bazen otrivine sıkıyorum açıkcası. resmen beynime oksjen gitmediğinden çabuk yorulur oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…