• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. İlaç verme durumu başka türlü oluyo heralde. İlk ay çoğu kişi kimyasal yaşayabiliyo çünkü.
Buradaki herkes için çok çok dua ediyorum hepimizin en kısa zamnda Allah gönlüne göre versin
Amin canım sen de dikkat et kendine, bebeğin sıkı sıkı tutunsun İnşallah

Belkide cnm bilemiyorumki dr takibe devam dedi 2000 lerde kese görünür dedi şuanda gitsem bişe görmeyecek sadece beta hcg takibi yapılavak

İnşallah canım inşallah bende daha ömce kimyasal geçirdim tek farkı şuan aktif bişekilde kanamam devam etmiyor

Değerim 2000 e gelince gidicem canım

İnşallah canım hayırlısı bilmiyorumki çatlamayn bi yumurt vardı onumu attı vucudum acaba bilemiyorum artık zaman göstericek.

Kızlar çok sağolun dua edin bana
Olabılır cnm artmadıgı surce korkma calısıyosan keseyı goruncemı aslında bıraz rapor alsan ılıskıyı nasıl yaptın catlamadan mı catlayıncamı hangı gunlerını degerlendırdın yazarmısın bızede fıkır olsun

Olabılır cnm artmadıgı surce korkma calısıyosan keseyı goruncemı aslında bıraz rapor alsan ılıskıyı nasıl yaptın catlamadan mı catlayıncamı hangı gunlerını degerlendırdın yazarmısın bızede fıkır olsun
Canım ben çatladığı gün ve ertesi günü değerlendirdim. Sonrada 3 gün sonra değerlendirdim o kdr

Saol canım gitmeden önce okudum fetih suresi Meryem süresi hastanede bir sürü dua ☺️ atlattım dün oldu bitti şimdi bekleme zamanı ama Dua etmeye devam rabbim hakkımızda hayırlısını versin 💕
Agzina saglik canim. Rabbim insaallah hayirli ve mubarek bir evlat nasip etsin insaallah dualarimiz seninle 😘

Kızlar günaydın ben bugün hsg çektirdim, doktora 4de gideceğim o yüzden merak ediyorum doğru mu anladım sağ tarafta sıkıntı vardı sanırsam? Bakabilir misiniz?
Canim bariz bir sikinti yok bence ben oyle anladim. Sikinti olacak bir durum gozukmuyor😉

Canim bariz bir sikinti yok bence ben oyle anladim. Sikinti olacak bir durum gozukmuyor😉
Evet canım doktor da öyle söyledi önceden sağ kapalıymış şimdi açıldı dedi haydi bakalım umudum arttı 🙌🏻

Kızlar merhaba:KK52:Ben de bu ay ilk klomene başladım. Çatlatma iğnesi de verdi doktor yarın iğnenin 11. Günü. Test yapsam mı bir iki gün daha beklesem mi ne dersiniz çok heyecanlıyım 🤩🤩 ( bu arada iğnenin etkisinin geçtiğini düşünüyorum ovulasyon testi silikleşmiş)

Allah kolaylık versin canım sonu hayrolsun. Ben de olmazsa yaza düşünüyorum ama süreç çok mu zor?
Belki çok zor değil de benim canım az. Sık sık kan veriyorsun. Damarlarım ince kollarımı delik deşik ettiler. Kalçadan göbekten farklı farklı iğneler var. Neyseki acıtmıyorlar. Ama belirli saatlerde olması lazım. Çalışınca da çok zor o saatlere göre kendini ayarlamak. İnşallah sonu güzel olur da çektiklerime değer.

Yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım şuan hangi asamadasin problem neydi?
Görünürde büyük bir problem yoktu. Ama 2 aşılamam da tutmadı. Sağ tüpüm tıkalıydı temmuzda alındı. Hiç hamile kalamadım şu ana kadar. Yaşım da 35 olunca tüp bebeğe karar kıldık.

Back
X