Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
Akıntı gelince hemen catlamaz canım benim geçen hafta salı 14mm di o gün akıntım başladı cuma daha yoğundu akıntı ve o gün 18 ve 19 mm iki yumurta vardi. O yüzden korkma büyüdüğü içindir yumurtlama yaklaşıyor diye

Akıntı gelir gelmez çatlamıyor canım. O uzayan akıntı çatlamaya yakın olduğunun habercisi.
O ızayan akıntı 8.gunngeldı 9.gunde yapıskan geldı 10.gun ultrasonda dr daha buyuyen yumurtan yok dedı benı yanılttı cnm valla sımdı 14.gunum ve 11mm yumurtam vardı

Dün kırmızı lekeli akıntı geldi, Bugün de yine uzayan akıntı. Cumartesi 13 mm di bilemedim ki canım yarın haber veririm benim durumumu yaşayan olursa fikir olur en azından

Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
16 mm yumurta catladıgında tutma ıhtımalı varmı ko cnm benım 8.gun uzayan akıntı geldı 10.gunndrna gıttm daha yumurta yok demıstı akıntı benı cok sasırttı

16 mm yumurta catladıgında tutma ıhtımalı varmı ko cnm benım 8.gun uzayan akıntı geldı 10.gunndrna gıttm daha yumurta yok demıstı akıntı benı cok sasırttı
Kuzum maalesef hiçbir bilgim yok ovulasyona göre en çok akıntı olduğu zaman çatlıyordu bakalım ne diyecek yarın ben de öğrenmiş olurum

Daha yumurta yok ne demek çatlamış olduğu için mi yok? Bu kadar daha Başka büyüyen yok mu yani anlamadım doktor ne demek istemiş

Daha yumurta yok ne demek çatlamış olduğu için mi yok? Bu kadar daha Başka büyüyen yok mu yani anlamadım doktor ne demek istemiş
Catlamıs yumurta var demedı 10.gun sadece 10mmın ustunde yumurta yok dedı hatta ama uzayan akıntı geldı hanı ılk kez bukdr erken dedım bısey demedı belkı de hormonla alakalıydı valla kafam karıstı sen gene degerlendır ben kendımı anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…