Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba arkadaşım... Maşallah diyelim. Çocuğun doğdu mu bilemiyorm ama sağlıkla ve sizinle musmutlu yaşasın inşallahhhhhh

iyiyim cnm şükür henüz öğrenmedim cinsiyeti hayrlisi bklm senin nasıl gidiyor diyet nasilsn
Kızlar 11mmdı yumurta 14.gunum benım yavas buyuyor zaten persembe cagardı sızce ılhtınal varmı buyut dımı 7 mm eksık kalmıs sagda 11mm sokda 8mm ama sagdakı buyucek bence dedı
İhtimal her zmn var bence büyür insAllah canım

iyiyim cnm şükür henüz öğrenmedim cinsiyeti hayrlisi bklm senin nasıl gidiyor diyet nasilsn

İhtimal her zmn var bence büyür insAllah canım
çok kötü gidiyor canim 3 kilo verdim ama aldim geri çok kotuyum napicam bilmiyorum hamile kalamk istiyorum

Yaa tüh cnm niye öyle oldu ki cnm fiyat takımlarına katilsana kk da cidden her gün menü paylaşma zorunluluğu yedirmiyor
katilmistim aslında sonra klomen tedavisi görürken direk bebeğe ocaklarında ugruyamadim bidaha yeniden girmwk istiyorum katilabilirmiyim acaba yeniden

Ayyy canım bizlere de umut oldu iyi ki yazdın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar 11mmdı yumurta 14.gunum benım yavas buyuyor zaten persembe cagardı sızce ılhtınal varmı buyut dımı 7 mm eksık kalmıs sagda 11mm sokda 8mm ama sagdakı buyucek bence dedı
Gözün aydın canım büyürler merek etme stres yapma yeter ki

İyi haftalar kuzum şükür iyiyim Cuma günü film çekildim arada ufak tefek ağrım oluyor ama çok şükür iyiyim sen nasılsın

katilmistim aslında sonra klomen tedavisi görürken direk bebeğe ocaklarında ugruyamadim bidaha yeniden girmwk istiyorum katilabilirmiyim acaba yeniden
Sen ne durumdasn bn dr dan geldım 8 ve 11mm yumurta car bakalm buyusun dıye beklym

Sen ne durumdasn bn dr dan geldım 8 ve 11mm yumurta car bakalm buyusun dıye beklym
ben ayniyim kuzum ya yerinde sayiyorum ama artık çok zoruma gidiyor anne olamamak bir yerden baslamam gerek baslayip yarida birakmak nereye kadar inşallah bu sefer olacak umuduyla isvec diye yine basliyorum büyüyecek insalalh senin yumuslar bu sefer doktor ne diyor tam olarak sana canim

İnşallah canım

Yeni hamile haberi vardı ama malesef kimyasala döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…