• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamıs yumurta var demedı 10.gun sadece 10mmın ustunde yumurta yok dedı hatta ama uzayan akıntı geldı hanı ılk kez bukdr erken dedım bısey demedı belkı de hormonla alakalıydı valla kafam karıstı sen gene degerlendır ben kendımı anlayamadım
Hmm anladım şimdi canım

Neden yarın çatlatma iğnesi yqpılcan demi heyecandan sıramadım
Canım yarın randevum var bana kalırsa tam olgunlaşmadan çatladı yumurtalar yarın öğreneceğiz neymiş ne değilmiş. Eğer her şey yolunda ise çarşamba çatlatma iğnesi demişti doktor

Kızlar sonucum 137 çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtürücem. İnşallah kanamam tamamen biter ve yükselmeye devam eder.
Canim ya o kadar sevindim ki kimyasal gebelik gecirmis birisi olarak cok uzulmustum , kanaman olmasina ragmen degerin yukselmis bu cok iyi bi haber , ben 3 ay boyunca gordum lekelenme seklinde kanama korkma yerlesme kanamasidir , insallah 2 ye katlar canim benim

Kızlar sonucum 137 çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtürücem. İnşallah kanamam tamamen biter ve yükselmeye devam eder.
Canım çok güzel haber bu çok sevindim değerin güzel yükselmiş. Bi kadın doğuma görün istersen belki kullanman gereken ilac vardır. İnşallah kanamam geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ay senın adet gıbımı gordu vucudun acaba cnm ay korkma yukseldıyse hadı ıns ya sen kac gun degerlendırmıstın pekı bence senınkı ıkız

Ayy çok güzel ya canım bi randevu alıp gorunsen belli ki tutunmaya çalışıyor bebiş
Belkide cnm bilemiyorumki dr takibe devam dedi 2000 lerde kese görünür dedi şuanda gitsem bişe görmeyecek sadece beta hcg takibi yapılavak
Canim ya o kadar sevindim ki kimyasal gebelik gecirmis birisi olarak cok uzulmustum , kanaman olmasina ragmen degerin yukselmis bu cok iyi bi haber , ben 3 ay boyunca gordum lekelenme seklinde kanama korkma yerlesme kanamasidir , insallah 2 ye katlar canim benim
İnşallah canım inşallah bende daha ömce kimyasal geçirdim tek farkı şuan aktif bişekilde kanamam devam etmiyor

Canım çok güzel haber bu çok sevindim değerin güzel yükselmiş. Bi kadın doğuma görün istersen belki kullanman gereken ilac vardır. İnşallah kanamam geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Değerim 2000 e gelince gidicem canım

Ay senın adet gıbımı gordu vucudun acaba cnm ay korkma yukseldıyse hadı ıns ya sen kac gun degerlendırmıstın pekı bence senınkı ıkız
İnşallah canım hayırlısı bilmiyorumki çatlamayn bi yumurt vardı onumu attı vucudum acaba bilemiyorum artık zaman göstericek.

Kızlar çok sağolun dua edin bana

Belkide cnm bilemiyorumki dr takibe devam dedi 2000 lerde kese görünür dedi şuanda gitsem bişe görmeyecek sadece beta hcg takibi yapılavak

İnşallah canım inşallah bende daha ömce kimyasal geçirdim tek farkı şuan aktif bişekilde kanamam devam etmiyor

Değerim 2000 e gelince gidicem canım

İnşallah canım hayırlısı bilmiyorumki çatlamayn bi yumurt vardı onumu attı vucudum acaba bilemiyorum artık zaman göstericek.

Kızlar çok sağolun dua edin bana
Progestan ilaç verebilir tutunması için

Yaaaaaaaa:KK71:çok sevindim ne dedik sana hemen karalar bağlıyorsun bak yerleşmeymis Allah in izniyle ❣️🤗 inan çok sevindim insAllah sağlıkla devam eder artar canım bat ne xmndi senin

o da doğru o zaman iki güne bir kan vermeye devam İnşallah her şey yolunda gider
İnşallah canım. İlaç verme durumu başka türlü oluyo heralde. İlk ay çoğu kişi kimyasal yaşayabiliyo çünkü.
Buradaki herkes için çok çok dua ediyorum hepimizin en kısa zamnda Allah gönlüne göre versin

Back
X