- 20 Mart 2011
- 13.872
- 32.445
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.601
Tamam canım güzel haberle gel inşallahŞuan işteyim çıkınca gidip vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım güzel haberle gel inşallahŞuan işteyim çıkınca gidip vericem
İnşallah canım bitsede gitsem diye bakıyorum çok sıkıldım iş yerindedeTamam canım güzel haberle gel inşallah
Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ayEvet çatlayabilir benim, 16 mm yken çatlamıştı
Çok zor beklemek Allah yardımcın olsunİnşallah canım bitsede gitsem diye bakıyorum çok sıkıldım iş yerindede
Akıntı gelir gelmez çatlamıyor canım. O uzayan akıntı çatlamaya yakın olduğunun habercisi.Sanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
Çok sağolun canım amin en kısa sürede inşallahCanım hayırlı olsn süper bi haber bu.. İnş en kısa zamanda dileğine kavuşursun. Bütün dualarımız seninle![]()
İnşallah öyledir her sey yolundadır Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursunAkıntı gelir gelmez çatlamıyor canım. O uzayan akıntı çatlamaya yakın olduğunun habercisi.
Akıntı gelince hemen catlamaz canım benim geçen hafta salı 14mm di o gün akıntım başladı cuma daha yoğundu akıntı ve o gün 18 ve 19 mm iki yumurta vardi. O yüzden korkma büyüdüğü içindir yumurtlama yaklaşıyor diyeSanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
O ızayan akıntı 8.gunngeldı 9.gunde yapıskan geldı 10.gun ultrasonda dr daha buyuyen yumurtan yok dedı benı yanılttı cnm valla sımdı 14.gunum ve 11mm yumurtam vardıAkıntı gelir gelmez çatlamıyor canım. O uzayan akıntı çatlamaya yakın olduğunun habercisi.
Dün kırmızı lekeli akıntı geldi, Bugün de yine uzayan akıntı. Cumartesi 13 mm di bilemedim ki canım yarın haber veririm benim durumumu yaşayan olursa fikir olur en azındanAkıntı gelince hemen catlamaz canım benim geçen hafta salı 14mm di o gün akıntım başladı cuma daha yoğundu akıntı ve o gün 18 ve 19 mm iki yumurta vardi. O yüzden korkma büyüdüğü içindir yumurtlama yaklaşıyor diye
16 mm yumurta catladıgında tutma ıhtımalı varmı ko cnm benım 8.gun uzayan akıntı geldı 10.gunndrna gıttm daha yumurta yok demıstı akıntı benı cok sasırttıSanırım benimki de öyle oldu kendiliğinden çatladı akıntıya göre yorum yapıyorum yarın doktorda belli olur ama bence benim aşılama iptal bu ay
Cnm sen gene kan ver progestan alıyormusub pekı kanaman durur ınsAkıntı gelir gelmez çatlamıyor canım. O uzayan akıntı çatlamaya yakın olduğunun habercisi.
Kuzum maalesef hiçbir bilgim yok ovulasyona göre en çok akıntı olduğu zaman çatlıyordu bakalım ne diyecek yarın ben de öğrenmiş olurum16 mm yumurta catladıgında tutma ıhtımalı varmı ko cnm benım 8.gun uzayan akıntı geldı 10.gunndrna gıttm daha yumurta yok demıstı akıntı benı cok sasırttı
Daha yumurta yok ne demek çatlamış olduğu için mi yok? Bu kadar daha Başka büyüyen yok mu yani anlamadım doktor ne demek istemiş16 mm yumurta catladıgında tutma ıhtımalı varmı ko cnm benım 8.gun uzayan akıntı geldı 10.gunndrna gıttm daha yumurta yok demıstı akıntı benı cok sasırttı
CAnim cok gecmis olsun oncelikle. Betahcg takibi yaptirmadin mi ilk degerin kactiÇok az geliyor cnm lekelenme gibi ama kan yani.
Benimde regli bitişlerinde oluyo ama sebebi ne bilmiyorum. Belki seninde regli bitişi diye gelmiştirO ızayan akıntı 8.gunngeldı 9.gunde yapıskan geldı 10.gun ultrasonda dr daha buyuyen yumurtan yok dedı benı yanılttı cnm valla sımdı 14.gunum ve 11mm yumurtam vardı
Sağol Canım cumartesi baktırdım 20 çıktı dünde kanamam oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum ama benim düşüncem kimyasal olduğu yönünde bakalım hayırlısı artıkCAnim cok gecmis olsun oncelikle. Betahcg takibi yaptirmadin mi ilk degerin kacti
Ama regl bıttıkten ıkı gun sonra geldı cnm hıc gelmezdı resmen uzayan akıntıudı cok ılgınc ılk defa olduBenimde regli bitişlerinde oluyo ama sebebi ne bilmiyorum. Belki seninde regli bitişi diye gelmiştir
Catlamıs yumurta var demedı 10.gun sadece 10mmın ustunde yumurta yok dedı hatta ama uzayan akıntı geldı hanı ılk kez bukdr erken dedım bısey demedı belkı de hormonla alakalıydı valla kafam karıstı sen gene degerlendır ben kendımı anlayamadımDaha yumurta yok ne demek çatlamış olduğu için mi yok? Bu kadar daha Başka büyüyen yok mu yani anlamadım doktor ne demek istemiş